-
Ja kupim otkoštene pileće zabatke, poslolim , popaprim,ako nema klinaca stavim malo ljute paprike, slažem u posudu a između rediva stavim češnjak, zalijem mješavinom malsinovog ulja,rastoplejnog maslaca i žlice meda, pred pečenje nabodem na štapiće , a između ubacim šta nađem, tikvice, cherry paradajz, luk, šampinjone...
Vratinu i lungić ovožavan na roštilju, čevape kupim u konzumu,one pločice i svaršeni su,a ja sam jako izbirčjiva kad su u pitanju čevapi.
Obično se radi i zapečeni grah i grčka salata..
Za desert je voće... Tako je otprilike kod nas.
Iako volim izvoditi svašta, pa teko i steak na žaru, junetinu koja je odstajala bar tjedan dana. krumpire u foliju pa u pepeo,šnite peredajza. Znam i kobase raditi pa peći ili pileća krilca.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma