Citiraj gugolina prvotno napisa Vidi poruku
Kupila bih ipak otkoštene pileće zabatke. Ako njih stavim cijele na roštilj, hoće li se i oni predugo peći? Je li onda njih najbolje narezati na kockice pa nizati na štapić s povrćem da budu kao ražnjići?
I ja razmišljam o nekim brzinskim prilozima/salatama jer uz to što selimo, ja sam 3 tjedna do poroda!

Uzela bih vratinu, otkoštene pileće zabatke i ćevape. Još se dvoumim oko kobasica roštiljki, one uvijek budu tako jako začinjene da mi je žao tih novaca Radije bih uzela neko čisto meso. Sveukupno sam mislila cca 5-6 kg mesa

Čitam vas i dalje
Otkkošteni pileći zabatak je dobar izbor - ide dovoljno brzo, a ne presuši se (jer nije bijelo meso).

apricot je mislila da će se batci s kostima dugo peći i u pravu je. S ovim što si zamislila nećeš imati problema. Dobar vam tek!