Dragi moji, evo jedna zanimljiva prica.

Buduci dosta pisete o dijagnozama, procitajte ovo:
nakon dvije lagane upale jajnika i straha da nisu ostavile kakve posljedice, otisla sam u polikliniku cito na rendgenski hsg.
Rezultat je bio strasan: dr. Šparac mi je rekao kako su mi oba jajovoda potpuno ostecena i zacepljena, kako ne postoji nikakva sansa da cu ikada zatrudnjeti. Napominjem da sam ja bila potpuno neupucena i mislila sam da je hsg nesto poput obicnog ultrazvuka.dr.Šparac je brzo uvidio moju neupucenost te mi je smjests napravio pregled, bez prethodno napravljenih vaginalnih briseva i bez ikakvog upita koji je dan mojega men.ciklusa(što je sve jako bitno za ovaj pregled.
Nadalje, stao me je nagovarati na hitnu laparoskopiju.kada sam mu pekla da putujem k suprugu koji je tada bio odsutan te da cu se s njim posavjetovati, rekao je:"ne, najbolje odmah, ova tri dana!!!!!!"

o soku, i suzama i strahu koje sam prezivjela u narednih par mjeseci ne trebam vam pisati.

Ali.....ono nagovaranje na hitnu laparoskopiju stvorilo je neku sumnju u meni, jednostavno sam osjecala da me je prevario.

Da skratim, u Zagrebu sam nakon pola godine ponovila hsg, rezultat: moglo bi se reci idealni jajovodi koji su potpuno propustili kontrast.

Sada o sreci ne treba pisati...

Pokusala zatrudnjeti i-prvi mjesec i pokusaj odmah uspjela!

Sto reci na kraju osim da imam ogromno gađenje na spomen poliklinike Cito koju vecina vas hvali, a oni su tek (gruba riječ-rvukovi2 editirala) , a ne lijecnici. Ljudi koji su izgubili ljudskost, igraju se osjecajima, sudbinama i zivotima.

Hladan lazni pogled dr. Šparca pamtit cu cijeli zivot.