mi moze neko objasniti kaj ta skracenica znaci?
Pise mi na papiru od ginekologice. Tj od pregleda da sumnja na to.. i moram u bolnicu na neke pretrage.. nemam pojima kakve...
I na mikrobiologiju..
mi moze neko objasniti kaj ta skracenica znaci?
Pise mi na papiru od ginekologice. Tj od pregleda da sumnja na to.. i moram u bolnicu na neke pretrage.. nemam pojima kakve...
I na mikrobiologiju..
Bila sam u bolnici na tom ultrazvuku pred tjedan dana.malo vise....
I nikak se ne poklapaju rezultati tog uzv i uzv moje ginekologice (tjedni).. ne oase joj moja zadnja m.. i dala mi je uputnicu za ostanak u bolnici :/
Evo nešto slično: Doktor me šalje u bolnicu- dg:IUGR
baš su ti gledali protoke?
u kojem si ti tjednu i kolika ti je težina bebe?
a što se tiče ostanka u bolnici, nije to tako strašno, bolje da si im pod kontrolom...
zapravo taj ostanak je bitan jer će te oni pratiti na istom UZV cijelo vrijeme (ovako uvijek postoje moguća odstupanja zbog različitih UZV-a)
ako za vrijeme od nekih tjedana dana u bolnici bude dobar prirast bebe na težini, onda ćeš znati da je sve ok i pustit će te doma
drži se
Kad sam 14.4. Bila tezina je bila 847 gr.
Kod ovih u bolnici 18.4. 1150gr. I danas pise 969gr...
Bila sam tak sretna al sad mi je sve skupa prisjelo... prvo jer mrzim bolnicu i uzasno mi je kad se sjetim da budem trebala biti tam par dana... i sad jos nek na kraju ispadne da nekaj nije uredu s bebom..
Nezn za tjedan.. u bolnici je prema svemu ispalo 28.. danas pise 28t 5d, 24t 6d i 27t 6d
Posljednje uređivanje od Lee Loo : 28.04.2014. at 13:15
Nadam se :/
I moguce ( vrlo lako) da je prva bolnicka procjena tezine bila pogresna i da im se sad nista zbog zoga ne poklapa.
uzv je ipak subjektivna metoda i dobrim djelom ovisi i o osobi koja gleda ( njezinom znanju i iskustvu).
Na tvom mjestu otisla bih privatno na uzv kod nekog strucnjaka kojije jako iskusan i sa dobrim aparatom, a nakon toga odlucila da li trebam ili ne u bolnicu.
Kod tebe su ekstra oprezni jednostavno zato sto si tek sad ( ovako kasno) dosla na prvi pregled. Ne prate trudnocu od pocetka , pa i na hladno pusu. Vjerujem da ce na kraju sve biti u redu .
Ove tri mjere vjerojatno se odnose na opseg hlave, stomka i duljine bedrene kosti. Jedna id njih je manja za 2,5-3tj.
Kod mene je bio slucaj da je opseg stomka bebe isto toliko zaostajao za drugim mjerama. Istu dijagnozu su pisali i samo me isprepadali. Bebonja se rodio super, al dugaljast i mrsav u stomku. Takav je i dan danas, ne mozes mu hlace naci.
Vjerujem da je i u tebe jedan mrsavko.
Svakako podji di te salju, kad te bolje ispregledaju bit ces i ti mirnija
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk