Ne znam za ostala, ali bas je kokosovo mlijeko bogato kalcijem. I taj se kalcij puno bolje apsorbira nego ovaj iz KM. Druga stvar je juha od kostiju koja se kuha satima. Radim je jednom u dva tjedna. Zapravo radim temeljac. U hladnu vodu stavim meso, sol, dobro je staviti cijelu rajcicu ili malo limuna kako bi se kalcij sto bolje razgradio i kuham na najlaganijoj vatri satima. Najcesce je stavim u jutro i negdje oko 5 poslijepodne je gotovo. Sat vremena prije nego je juha gotova stavim ostalo povrce.
Prvi dan izvadim meso i povrce i to jedemo. Okus je vrhunski. Ostatak stavim u mala pakovanja, te nesto zamrznem, a nesto ostavim u frizideru. Temeljac razrijedujem sa vodom, jer je jako gust. Ili radim juhe, ili dodajem raznim umacma. Cak i ako pecem pile u rolu, na dno stavim temeljac i polijevam pile sa njime. Ispadne odlicno i isto je nevjerojatno bogato kalcijem. Svi smo u obitelji zdravi i imamo jake kosti. Imala sam artritis kad sam konzumirala mlijeko, od kad sam prestala nemam vise nikakve simptome. Kcer ima predivne zube, visoka je. Nosi odjecu za djecu od 3-4 godine, a ima tek 2. Tako da stvarno nisam primijetila da ikome nedostaje kalcija.