ovo moje preko amisa wifi
ovo moje preko amisa wifi
OK, hvala meda i vlattka!
Ja već par mjeseci tražim kod koga da se prebacim jer mi je t-com paket preskup. Tel kojeg ne koristim+maxTV+flat internet=330,00 kn pod ugovorom, a kad mi je istekao, 345,00 kn. Puno previše bačenih novaca. Isključila sam maxTV i sad plaćam 269,00 cca. Ta cijena samo za internet obzirom da telefon ne koristim mi je previše. Zvala sam Optimu i nudili mi 169 sa ugovorom. Nakon par dana nazovem da prihvati i druga operaterka mi kaže da je cijena 225 kn. Kaže da se operaterka prvi puta zabunila. Onda cimnem Iskon i oni mi nude čini mi se 145 samo za internet, a ako budem htjela i tel.onda je 10 kn više.
Kako god okrenemo, jako puno novaca nam ide za to ako uzmemo u obzir još i dva moba u kući. Internet bi trebao biti skroz jeftina stavka u današnje doba.
Ima neka fora s Carnetom pa bi trebalo ispast jeftinije.
Iskon na webu nudi jedno, a u usmenim dogovorima drugo (jeftinijie).
Sad smo sklopili novi ugovor na 2 g. - plaćamo brzi net i fiksnu liniju s 1500 min u nacionalnim i 1500 min u eu i 500 min. u nacionalnom mob.(Iskon duo top 80) 124,99 kn/mj.
Sam internet brzine 80/40 košta 109,99kn
(to je ponuda ukoliko je u zgradi već njihova optika).
Ja potpisala bnet trio na 2 god 137.50kn.
Ne. Cijele dvije godine. Mi dosli otkazati uslugu nakon sto je ugovor istekao i to nam ponudili da ostanemo.
Tih 137.50 kn je sa ili bez PDVa?
O bome si dobro dobila, mi imamo 137,50 prvih 12 mjeseci, ostalih 12 mjeseci dupla cijena. S time da je prva dva mjeseca bilo gratis.
Posljednje uređivanje od larmama : 29.05.2016. at 14:35
Na velesajmu im je ured za reklamacije. Tamo sam isla. Placala sam oko 260 kn taj trio i nakon isteka ugovora otisla i trazila raskid. Odmah mi ponudili ovo na 2 godine.
S tim da imaju prvi mjesec sve tv programe a onda su me stavili na osnovni paket.
Da pdv ukljucen. Nikakvi dodatni troskovi, do sad sam imala najam modema.
Ha ne znam. Ja sam dosla otkazati sve skupa. Jesi i ti ili si dosla po neku novu ponudu?
Ma nama je izašla ugovorna obaveza već davno, pa kad sam pročitala šta si napisala išla sam zvati službu za korisnike,pa su mi to ponudili. Ali otići ću danas do Vip centra koji pokriva i B net, pa ću pitati tamo kaj nude. Zato me zanimalo kak su vama to ponudili![]()
Reci da ti prijateljica ima 137.50 i da hoces isto.![]()
I koja bi onda bila najjeftinija opcija za flat internet bez tv i telefona?
da ne bi bilo da izmišljam
http://tinypic.com/r/2vjelo3/9
Ja imam H1 internet flat(brzina 20)
i telefon zajedno za 140 kn.
Telefon mi uopce ni nije ukljucen u zid stoji u ormaru jer nam ne treba.
Pogledajte si terakom oni imaju ok ponude pogotovo za optiku.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
[QUOTE=bella77;2891518]da ne bi bilo da izmišljam
http://tinypic.com/r/2vjelo3/9[/QUOTE
bella77 ma sve pet, pa nisam ni mislila da izmišljaš, samo sam napisala nastavak događanja obzirom na našu prepisku![]()
Ovo i mene zanima,razmišljam da od devetog mjeseca uvedm samo internet,znači nez tv i telefona.
Ono što mi nije jasno moram li imati kakve instalacije,jer kućni telefon nismo nikad imali,s toga nemamo ni instalacija.
Gledala sam ovu ponudu od tele2 za pokućni internet,al kad se sve zbroji 184kn mi je puno davat svaki mjesec :/
Ima li što jeftinije,a da je isto samo ruter koji se ukopča u običnu utičnicu?
Sad preko tableta imam od bonbona 5g za 45 kn,al ima mjeseca kad mi je to malo.
Fakat si imala sreće. Ja sam isto imala taj trio kod Vipa i nakon isteka ugovora tražila raskid, nisu mi nudili nista takvoga pa sam presla na Bnet jer je ispao jeftiniji. 12 mješeci 135 kn i slijedećih 270 kn, prva dva mješeca gratis.
Posljednje uređivanje od larmama : 17.06.2016. at 17:59
Mi smo na Terrakomu i imamo flat rate internet i telefon ali nismo htjeli TV, ukratko sve i što smo imali u T-comu za 250kn sada imamo za 159kn