Results 1 to 9 of 9

Thread: smrad vlage iz ormara

Default smrad vlage iz ormara

Evo kako i naslov kaže ima veliko sr.... u ormaru. nemam pojma kako se to desilo ali u dijelu ormara koji koristi MM pojavila se vlaga (mislim da je krivac kožna jakna koju je vjerojatno vlažnu pospremio . u kratko, pomozite kako da se riješim tog neugodnog mirisa, luftala sam danima, prebrisala sa svim mogućim tekućinama ali ništa ne pomaže, u mom dijelu je sve ok (valjda previše parfema pa se ništa drugo ne može osjetiti) dakle šta da radim (nemojte mi samo reći da se riješim tog ormara).

Jesi provjerila iza ormara, da ti se na zidu nije pojavila pljesn? Ako je, kupi u Bauhausu sprej za uklanjanje pljesni (ne znam točno kak se zove, al mogu danas kad dođem doma pogledati), pošpricaš, ostaviš da djeluje (piše na uputstvima koliko dugo) i onda čekaš par dana (ovisi o veličini vlažnog mjesta) da ode taj miris od spreja. Istu stvar ponoviš i u ormaru.
    Kad se nama to dogodilo, napravili smo istu stvar, s tim da smo mi još na zid stavili stiropor da vlaga opet ne bi probila do ormara.

Ne nije vlaga iza zida, pomicali smo ormare jer smo skidali laminat i stavljali parkete, zid je između dvije sobe znači nije ni vanjski i to je samo u tom jednom dijelu ormara, sve drugo je u redu. molim te pogledaj kako se zove taj sprej pa da probam mada ja više ne vidim plijesan (samo je bila na toj kožnoj jakni) ali je miris ostao

ninik's Avatar

stavi u posudicu sodu i par kapi limuna pa to u ormar...kroz par dana bi trebalo biti ok!

frodo's Avatar

a da probaš kupiti, mislim da imaš toga u svim dućanima,zove se BIS,mirisni osvježivač prostora i rublja,proizvođač je Saponia,dakle pravo domaće

našpricaj to po robi u ormaru pa ga ostavi otvorenog,trebalo bi djelovati,meni je to super proizvod...cijena je oko 30 kn

genius's Avatar

ja se mučim nekih 10 god s vlagom u sobi i ormarima,o robi da nepričam puno toga sam i pobacala s tim da svaki dan vjetrim i naravno nekoliko puta najčesče 3-4 puta sva roba bude po dan dva vani...cak smo stavljali stirobol ali nije se pokazalo bas uspjesno nesto manje je ali......
    svu robu dobro properem i isto ormare prebrisem,koristila sam bis ali ne mogu sa sigurnosču reči da mi je on bas pomogao,inače ja imam dosta lavande svjeze pa ju porezem i stavim u gazu i u ormare....meni je ok jer cijela soba mirise i zaista puno manje osjetim smrad.

a ja došla sa mora bez lavande, probat ću ove vaše savjete pa ćemo vidjeti, hvala curke

Apsu's Avatar

U meduvremenu netko otkrio neki novi trik protiv smrada vlageiz ormara?

Peterlin's Avatar

Quote Originally Posted by Apsu View Post
    U meduvremenu netko otkrio neki novi trik protiv smrada vlageiz ormara?
    Ja se trenutno patim s tim.... ORmar je prenagužvan, tj. previše stvari je u njemu. Izgleda da je netko od dečki ugurao mokru jaknu unutra (nije se dobro osušila kad smo pokisli u vikendici, brali ribizle) i sad imam veselje... Trenutno mi se roba lufta na balkonu, a u ormar je ubačena staklenka puna sode bikarbone. Kak bude - nemam pojma...