dijanam prvotno napisa
Barbie prvotno napisa
Drage viserotkinje koje ste imale iskustva i s jednim i dugim oblikom poroda, zanima me sta odabrati ako si u mogucnosti birati, sto je bezbolnije, nakon cega je brzi oporavak, vasa osobna iskustva.
Zahvaljujem!
Lijepi pozdrav!
Draga Barbie,
carski nije "oblik poroda". On je ozbiljna kirurska intervencija i rodilja zapravo ne bi trebala imati mogucnost birati ako nema medicinskih indikacija za carski. Carski je opcija kada vaginalni porod ugrozava dijete ili majku.
Samo hrabro i s povjerenjem prema najljepsem dogadjaju u zivotu!
ne slazem se s tobom.danas je carski apsolutno oblik poroda, a u nekim bolnicama mozes cak i birati kako bi htjela roditi, a da ne govorim kako je vani isto tako.danas mnogo zena rada carskim rezom po svom izboru, ali naravno u dogovoru sa doktorom.mozda ti svaki doc mozda nece htjeti "odobriti" carski ako on nije nuzan, ali vec neki drugi hoce.poznato mi je puno takvih slucajeva, uvijek postoje nacini.
ionako, posto sam se naslusala raznih prica, mislim da jedinu pravu usporedbu mogu dati zene koje su iskusile oboje, a cak je i to individualno, no tuda iskustva nije naodmet cuti.