nist se mi ne ljutimo, zna se sto je prirodan porod - vaginalni porod bez ikakvih intervencija, ukoliko stvaarno nisu neophodne (a vrlo rijetko stvarno i jesu, iako nas pokusavaju uvjeriti u suprotno). to roda trubi otkako postojikiki prvotno napisa
i primijetit ces da sve vise zena dolazi u rodiliste sa zeljom da rode prirodno, tj. bez nepotrebnih intervencija.

i primijetit ces da sve vise zena dolazi u rodiliste sa zeljom da rode prirodno, tj. bez nepotrebnih intervencija.
spasio život!
.
, ali opet nisu zadovoljni, sad bi oni malo to ubrzali, malo dripeka, malo gela, malo prokidanja vodenjaka - opet ja kažem hvala ne bih, dajte me pustie na miru da se porodim.
A oporavak nakon sekcije? Moram priznati da sam očekivala (i bojala se) da će biti puno teži - prva 2 dana su najgora, ali nakon bolnog i mučnog prvog ustajanja, svakim danom je sve bolje i bolje i evo, nakon 2 tjedna, uopće nemam osjećaj da sam operirana. Ne bih da me se krivo shvati - ne zagovaram ja ovaj način rađanja, ali želim reći da u nekim situacijama je to bolji izbor i za majku i za dijete. Ne želim ni pomisliti što bi bilo da sam išla rađati vaginalno bebu tešku 3650g okrenutu na zadak. Sigurno bi se obje dobrano napatile i pitanje kako bi to završilo.