ima li iskustva s Velim Lošinjem u ranu jesen, kakva klima i slično, dal se može kupat......
ima li iskustva s Velim Lošinjem u ranu jesen, kakva klima i slično, dal se može kupat......
A ovisi kakva je jesen , mi smo se kupali do kraja rujna, inače 9 mj nam je bio najbolji kada odu "furesti" i nema gužve, plaze su bile samo za domaće.
Moze se kupati u rujnu bez problema, na otoku ima jos ljudi pa nije pusto ali opet nema velike guzve, toplo je...uzivancija!
Hahaha ovo je dobro na otoku ima još ljudi , pa ima ih 10 000,Oprosti nije zlonamjerno ali si me nasmijala.
Hahaha, da ispalo je nespretno, mislila sam na turiste.Ja sam na Lošinju više od 20 godina, nekoliko puta godišnje.
jelse sjeća netko bila je jedna cura iz tih krajeva na forumu, bar prije 4-5godina.
Ja znam da je beba2 ( čini mi se da je pod tim imenom) iz M. Lošinja znam ju osobno .
Pitaj kaj te zanima, ja sam radi astme praktički živjela u Velom Lošinju cijelo djetinjstvo, čak sam i u školu tamo išla. Ak trebaš neke bolje info, imam frendove tamo koji stalno žive.
Ići ću valjda tam sklincima na klimatsko kak sad stvari stoje od sredine rujna
Winerica jel možda i iznajmljuju možda bi u ljeto i na more tam
Bozz može li kontakt od bebe nema je dugo na rodi
bozz, jel se ipak možda radi o BebaBeba http://forum.roda.hr/members/7049-BebaBeba ? daj mi svakak kontakt od nje
Bok, mogu ti pitati Jelena za smještaj. U rujnu sigurno nije gužva. Lošinj ti ima ugodnu klimu cijele godine, mi smo se znali šetati za Novu Godinu samo u majcama, bez jakni. I baš se i preporuča predsezona ili postsezona za klimatsko liječenje, a ne ono u full ljetnom terminu.
Ok nadam se da će nam vrijeme bar onda biti ok ak već ne mogu birat sezonu
Pitaj pa mi javi
Jelena.O-off t., ali imaš 2 ili 3; jesu ti svi atopičari?
troje ih je , manji su alergičari, ad i asmatičari od rođenja, veliki od pred koju godinu,
joj da bebabeba ,napisala sam joj poruku na faceu nadam se da će se javiti.