SimpleD prvotno napisa
Najgore je na večer. Neće sisu, neće bocu, neće spavati, vrišti. Imam osjećaj da kada nešto i pojede da tim vrištanjem sve potroši. Jedino je nosanjem i nunanjem nakon sat-dva uspijemo uspavati. Spava mirno, jako čvrsto. Toliko čvrsto da nam treba cijela vječnost da je probudimo. Toliko da opet prođe više od dva sata od zadnjeg "podoja" jer se nikako ne želi probuditi. Do sada jep o noći uvijek cicala, i tome sam se čudila, ali evo danas nešto malo i opet je zaspala. Onda joj u tom polusnu guram bocu. Ma kakvi.Svjesna sam i ja svoje nervoze. Imala sam jako puno šavova nakon poroda pa me kada sam došla doma jako boljelo, bila sam živčana, nisam se mogla kretati, ali izgurali smo i to. Sada kada bi sve već trebalo funkcionirati kako treba, nema pomaka. Smirenija jesam. Ali nakon cijelog dana guranja i odbijanja sise postanem razdražljiva.
Dok sama sebi stišćem cice, mlijeko ide van, ali dok se izdajam, jedva izdojim, napravim pauzu, masiram, stišćem, mlijeko ide, kada pumpam s izdajalicom jedva navučem mlijeko.
Htjela bih još samo napomenuti da je zadnjih dana počela jako bljucati. Podrignula ili ne, to u mlazu izađe iz nje. Zabrinuta sam.
Evo u ovom trenutku se više ne mogu svega ni sjetit šta nas muči... U svakom slučaju, hvala na bilo kakvom savjetu.