Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: očajno boli rez od carskog!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno očajno boli rez od carskog!

jel netko imao ikad jake bolove unutar reza. stvarno zvuči ludo ali me već odavno ne boli i ne svrbi rez jer je stvarno prošlo dosta vremena, više od 8 godina od zadnjeg a skoro 10 od prvog carskog!
    ne bolucka me nego baš jako boli od jučer! mogu li biti priraslice nakon toliko vremena? inače sam u fazi problematičnih ciklusa, ili ga nemam uopće ili je toliko obilan da završim na injekcijama! neka veza s tim? itko?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mene boli ožiljak od operacije slijepog crijeva prije 40 godina.... Ima veze s vremenom - jučer pred kišu sam se frkala kao da imam grčeve, a to je sigurno manji rez nego od dvostrukog carskog. Ne znam da li bi ti ovo pomoglo - krema Kontratubex za ožiljke, ne radi estetike nego upravo za omekšavanje tog tkiva, radi elastičnosti. Skupa je (mala tubica od 20g je bila nekih stotinjak kuna).

Može biti da te muči i ovo drugo.... Što ti kaže ginekolog?

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

vitika hvala za info! i meni su pale na pamet priraslice. da se naručim na neki uzv ili je hitnije ako tako boli?

vitika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj maxi prvotno napisa Vidi poruku
    jel netko imao ikad jake bolove unutar reza. stvarno zvuči ludo ali me već odavno ne boli i ne svrbi rez jer je stvarno prošlo dosta vremena, više od 8 godina od zadnjeg a skoro 10 od prvog carskog!
    ne bolucka me nego baš jako boli od jučer! mogu li biti priraslice nakon toliko vremena? inače sam u fazi problematičnih ciklusa, ili ga nemam uopće ili je toliko obilan da završim na injekcijama! neka veza s tim? itko?
    mene ne boli, ali da ispricam svoju pricu koja mozda malo pomogne. rodila 2x carski, prije 9 i 11 godina. prije godinu dana moja ginekologica je napipala iznutra na podrucju reza nesto (tako se izrazila). poslala me na uzv (jer ga ona nema). isla sam na uzv na sv duh i neka mlada neiskusna doktorica mi je napravila paniku jer nije znala tocno sto bi to bilo. onda sam se narucila kod odredenog dr koji ima iskustva i on me smirio. dakle, meni su odjednom pocele rasti priraslice na rezu tj. oziljak je malo "podivljao" iznutra. kako mene nista ne boli i nemam promjene u menstrualnom ciklusu onda mi je rekao da se to treba dalje pratiti. u slucaju da me pocne boliti ili da imam jake i bolne mentruacije, vjerojatno postoji opcija za operaciju. to se onda odstrani i ponovo zasije, ali mi je rekao da je opercija dosta slozena jer je to dolje kod mjehura, a moguce je da su mi se priraslice vec zaljepile za mjehur.
    nadam se da sam ti barem mrvicu pomogla. mislim da bi trebala kod iskusnog ginekologa na pregled i uzv.

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ma ne boli površinski nego baš duboko unutra
    inače se ne bih ni obazirala!

vitika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ako te jako boli i non-stop ja bi to smatrala hitnijom situacijom. ne znam koliko bi morala cekati na uzv. isto tako na sv. duhu mozes doci i relativno brzo na red ako kazes da te jako boli i ako ti tvoja ginekologica napise da je hitno.

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •