Imate li iskustva sa Butterfly Twist balerinkama?
Predivne su mi, prelijepe, i žarko si ih želim kupiti no nemam info iz prve ruke.
Pliz tko ih ima neka mi javi isplati li ih se kupiti, izgledaju mi jako krhko...
Imate li iskustva sa Butterfly Twist balerinkama?
Predivne su mi, prelijepe, i žarko si ih želim kupiti no nemam info iz prve ruke.
Pliz tko ih ima neka mi javi isplati li ih se kupiti, izgledaju mi jako krhko...
Ilica, između Frankopanske i Medulićeve, blizu ulaza na javni parking.
U dućanu koji drži kufere? ako da, onda ih ima i uostalim (drže Samsnite)
Moguće da je taj dućan, nisam sigurna ovako napamet.
Uglavnom, jako mi se sviđaju, ima raznoraznih uzoraka i boja, preslatke su, nisu preskupe (219 - 250 kn), i jedina mi je zapreka da se počastim sa njima to što nisam čula da ih je netko kupio / nosio te da li su koliko - toliko kvalitetne?
Pa mislim da to nisu cipele za duže hodanje, nego ih reklamiraju u smislu, kad si dugo u štiklama, onda se na kraju dana presvučeš kad te noge bole. U tom smislu se stavljaju u torbicu (zato su savitljive). Ali mislim da nisu za nošenje 8h dnevno.
Da, tako se reklamiraju, no ja bih ih rado nosila u uredu gdje je ravno i mekano, ali bih ih ponekad obukla i po vani.
Zato me i zanimaju iskustva forumašica, da vidim ima li ih smisla planirati nositi i po vani.
Nisu preskupe a tak mi se sviđaju...![]()
Da to su te iz ducana s kuferoma. I ja sam ih skuzila jer su mi bile fora ali mislim da je dwaedi dobro napisala njihovu svrhu
Ali predivne suuuuuuuuuuuuuuuuuu...
pogotovo one sivo crne sa uzorkom britanske zastave, te su mi totalno cool
ja sam kćer nagovarala da ih uzme - sada već imamo slični broj noge- no samo je frknula nosom , a meni su isto prekrasne - iako ne nosim balerinke
Ma počastit ću se jednim parom kad sjedne povrat poreza
imaš sad na sniženju u Maras dućanima (i na njihovom web-u) sniženje sličnog tipa balerinki, koje mi se čine i kvalitetnije jer su od prave kože, a ove Butterfly Twist su od skaja.
Uh, Deaedi, hvala na info!
Maras ima dućkas u Bogovićevoj i blizu Britanca, jel da? Ta dva su mi usput, točno ću se zaletit poslije posla i škicnut kaj se nudi!
Potpi:
Balerinka fan
ja cijelo vrijeme i pričam o Maras dućanima - mislila sam tda su to te iste
ma da, to su ti dućani.
ne obaziri se na mene, teško s ekoncentriram ovih dana
Evo, maloprije sam probala obje vrste i ove Butterfly su stvarno udobnije. Jedino je meni i najmanji broj malo prevelik. Inače, nisu mi baš za hodanje po cesti, više za ured i sl.
Ja imam jedne Butterfly, i potpuno bih se slozila sa svime sto je Deaedi napisala. Udobne su, ali nisu to "prve" nego "druge" cipele. Za preobuti.