Pomagajte jerbo ja nemam blage veze čime se dječaci te dobi igraju.
Osim legića, to znam. Ali maleni ima hrpu legića i teško da ću ubost neke koje nema.
Možda neka zgodna knjiga? Ali koja?
Čime se igraju vaši dječaci?
Pomagajte jerbo ja nemam blage veze čime se dječaci te dobi igraju.
Osim legića, to znam. Ali maleni ima hrpu legića i teško da ću ubost neke koje nema.
Možda neka zgodna knjiga? Ali koja?
Čime se igraju vaši dječaci?
Kod nas je sada u vrtiću hit bayblade, ali to je u principu prošlo. Jel kreće u školu, pa možda nekakve bojice, flomasteri?
Kod legića je sada Lego Chima ali nova generacija. To su sada neka drukčija vozila. I da Ravell jednostavniji setovi kod kojih ne treba bojati.
Nogometna lopta ako dijete voli nogomet
Sent from my GT-I8190N using Tapatalk
Cathy, ovi Ravell setovi, jel to izrada maketa? To mi se čini fora.
Lopti valjda svako dijete ima hrpu pa to otpada.
Ima, ali ako koristi lopte, one se vrlo brzo i habaju, tj. raspadajubar je tako kod nas.
Ovi modeli za slaganje izgledaju jako zgodno, ali provjerite prvo ima li dijete uopće interesa za takvu aktivnost - nije to za svakog, a i možda je malo rano (bar se meni tako čini).
Društvene igre u pravilu dobro prolaze - ima u Mulleru povelik izbor. Carcassonne, Ubongo, šah, kombinacije... postoje i one putne verzije društvenih igara koje su jeftinije i praktičnije za pospremanje.
Romobil, set za badminton, uže za preskakivanje...
Za makete se slažem s Tanjom, provjeriti jel to djete voli... moj će sad 14 god. a negdje za 8-9 ročkas je dobio maketu aviona... eno je još u kutiji na ormaru...
... a prava kožna lopta nikad nije viška...!
Posljednje uređivanje od Rebbeca : 08.05.2014. at 08:35