Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 182

Tema: Farbanje kose za neznalice

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno Farbanje kose za neznalice

Dakle... izgleda da je došlo vrijeme da i ja popustim... sijedih je sve više i više... ne mogu se više pretvarati da ih ne primjećujem.
    Odgađam to nesretno farbanje već godinama, jer znam... jednom kad krenem, to je put bez povratka... a nisam baš tip koji će svaka tri tjedna ići frizeru... mislim, nisam više.... bila sam nekad...

Što savjetujete, kako za što manje novaca, što manje vremena i što manje učestalo farbati kosu...?
    Od kud početi...
    Naravno, boja bez kemije ima prednost... ako takva uopće postoji.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja se sama farbam, jednom u tri mjeseca
    meni izrast ne smeta
    na pramenove idem jednom u dvije godine

kupim boju koja je na akciji (ne sekiram se previše oko kemije, jer mislim da svi lažu) i postupam prema uputama
    od otvaranja kutije do ispiranja mi treba cca sat vremena

ne kužim što te točno zanima

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Prirodno smeđi i medenkasti pramenovi samo po površini gdje su sijede. To je riješilo problem mojoj susjedi. Obnavlja ih svako 2-3mjeseca. Ne pokrije skroz sijede ali prirodno izgleda. Čini mi se bolje od toga da boja cijelu kosu,onda moraš svaki mjesec obavezno. Sretno

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovisi o boji koju stavljas i o kolicini sijedih
    ako si pretezno sijeda (ja sam 90% sijeda), i ako se bojas u plavo - moze ispasti prilicno lose i uvijek bi preporucila frizere

ako se radi o drugim bojama i manje sijedih, kucna radinost je super
    a za boje bi preporucila isprobavanje dok ne nadjes svoje

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dobro je da si otvorila temu - i mene zanima. I ja odolijevam farbanju, ali je vrag odnio šalu - previše sijedih se pojavilo.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja stavim ovu boju u pjeni svako mjesec ipo do dva. Nema amonijaka pa ne smrdi, lako se nanosi (ne curi), a boja izgleda poprilično prirodno.
    http://www.cromoda.com/images/storie...ect_mousse.jpg

Ako se odlučiš sama farbati kreni sa svjetlijim nijansama pa se lako u sljedećem farbanju potamniš (obrnuto baš i ne ide). Isto tako, pazi na crvene nijanse, njih se teško riješitit ako ti se ne svide.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ma daj a zakaj bi se farbala, i sad izgledaš dosta prirodno.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jelena, ne znam kojoj od nas govoriš - ak je meni - imam pramenove - i to dosat guste.
    Preskupo mi je ići frizeru na farbanje, a pramenovi više ne drže tak dugo jer izbijaju sijede

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    ovisi o boji koju stavljas i o kolicini sijedih
    ako si pretezno sijeda (ja sam 90% sijeda), i ako se bojas u plavo - moze ispasti prilicno lose i uvijek bi preporucila frizere

ako se radi o drugim bojama i manje sijedih, kucna radinost je super
    a za boje bi preporucila isprobavanje dok ne nadjes svoje

Nisam tako jako sijeda... ali ima ih dovoljno da izgledam zapušteno i jadno.
    Boju bi zadržala svoju, tamno smeđu.. ono što bi nazvali crnom.
    Plavuša ne bi bila... bar ne za sad...
    A ako me pukne pa se opet ošišam na ful kratko... što si isto jako želim... ali mi je muka kad se sjetim odlazaka frizeru svaka tri tjedna... e onda bi isprobavala s različitim bojama, od narančaste na dalje.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj kloolk prvotno napisa Vidi poruku
    Ja stavim ovu boju u pjeni svako mjesec ipo do dva. Nema amonijaka pa ne smrdi, lako se nanosi (ne curi), a boja izgleda poprilično prirodno.
    http://www.cromoda.com/images/storie...ect_mousse.jpg

Ako se odlučiš sama farbati kreni sa svjetlijim nijansama pa se lako u sljedećem farbanju potamniš (obrnuto baš i ne ide). Isto tako, pazi na crvene nijanse, njih se teško riješitit ako ti se ne svide.
    Ma ja bi se bojala u svoju boju da prikrijem ovaj jad.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam tako jako sijeda... ali ima ih dovoljno da izgledam zapušteno i jadno.
    Boju bi zadržala svoju, tamno smeđu.. ono što bi nazvali crnom.
    Plavuša ne bi bila... bar ne za sad...
    A ako me pukne pa se opet ošišam na ful kratko... što si isto jako želim... ali mi je muka kad se sjetim odlazaka frizeru svaka tri tjedna... e onda bi isprobavala s različitim bojama, od narančaste na dalje.
    pa farbaj samo pri tjemenu
    izliješ boju i trljaš kao da šamponiraš samo vlasište
    uzmi neku čokoladu, ništa se neće desiti ako i ne bude sva boja jednolična
    meni barem ne smeta što sam šarena, a ni kod drugih mi ne smeta

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Teško ćeš biti uredna ako ostaneš tamno smeđa jet tada ćeš i nakon već 2tj ugledati bijele. Razmisli o mom prijedlogu

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Moja preporuka su ti pramenovi, kako su cure već objasnile.

Kod pramenova, ali i kod farbanja, ja sam uvijek za frizere, jednom sam probala sama doma i ispalo je očajno (ali znaš da sam antitalent za likovno pa možda tebi ispadne dobro ).

Do pred pola godine farbala sam se svakih 4-5 tjedana godinama...neću ni probati računati koliko, a onda sam pustila prirodnu. I šest mjeseci se osjećam ugušeno pa sam neki dan otišla na šišanje i dala plave pramenove čisto da izbjegnem mjesečno farbanje. Tako ću jednom u 2-3 mjeseca raditi pramenove dok mi ne dosadi i ne okrenem se ponovo farbanju

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Pramenovi dakle...
    Hm...
    To mi se čini još veći posao.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

samo da dodam.
    ako si tamnosmeda, gotovo crna kao recimo ja, pramenovi ti nece puno pomoci, jer on bas i ne idu od tjemena, a problem tamnokosih i crnki, kada pocnu sijede, jest da je kontrast izmedu izrasta pri tjemenu i ostale kose uzasno jak.
    pramenovi bi isli, ako bi se cijela bojala u neku svjetliju smedu, pa onda na to jos svjetlije pramenove.
    ja se to ne bih usudila u kucnoj radinosti, dobro ja sam antitalent za te stvari.

ako ces kucnu radinost, onda uzmi neku boju i bojaja izrast. to bi moglo i u kucnoj radinosti.
    Posljednje uređivanje od seni : 08.05.2014. at 12:43

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Kad osijediš sa 20 i kojom, i to poprilično, nema druge nego farbati. Tako da mi je farbanje postalo poput pranja kose. Uvijek sama, nikad nikog nisam gnjavila da me pofarba. Ponekad kod frizerke, ali to samo za vjenčanja i posebne prigoda.

Isprobala sam razne vrste, no u zadnje vrijeme mi je: http://www.schwarzkopf.com.hr/conten...ask/CM-600.jpg

Najdraža i najlakša za primjenu. Lijepo prstima namažeš kosu, ne kaplje, lako se čisti sa kože, boja traje sva 3-4 tjedna dok mi kosa opet ne naraste centimetar.
    Onu boju u pjeni, nisam mogla očistiti sa kože. Iako pazim da sve obrišem, odmah nakon mazanja, jedna mrlja na čelu mi je ostala. Uf, i nitro je radio

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    samo da dodam.
    ako si tamnosmeda, gotovo crna kao recimo ja, pramenovi ti nece puno pomoci, jer on bas i ne idu od tjemena, a problem tamnokosih i crnki, kada pocnu sijede, jest da je kontrast izmedu izrasta pri tjemenu i ostale kose uzasno jak.
    pramenovi bi isli, ako bi se cijela bojala u neku svjetliju smedu, pa onda na to jos svjetlije pramenove.
    ja se to ne bih usudila u kucnoj radinosti, dobro ja sam antitalent za te stvari.

ako ces kucnu radinost, onda uzmi neku boju i bojaja izrast. to bi moglo i u kucnoj radinosti.
    Da, to je istina, nisam razmišljala da se kod tamnije kose izrast odmah vidi.

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Pramenovi i samo pramenovi. U dvije nijanse. Jedna blizu tvoje prirodne...smeđa,a druga svijetlo medena više na plavo. To će neutralizirati sijedu. Treba to strateški rasporediti pa ti predlažem odlazak frizeru. Najpraktičnije za sijedu bi bili platinasti pramenovi ali mislim da nisi na to spremna. Ako odabereš čokoladnu nijansu imat ćeš za dva pranja problem s crvenim odsjajem "trula višnja" što će ti biti u totalnom sudaru i kontrastu s bijelim vlasima. Eh,da smo bliže

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Da, to je istina, nisam razmišljala da se kod tamnije kose izrast odmah vidi.
    Nemam još toliko sijedih da bi bio izrast... za sad se grupiraju iza sljepoočnica a ostale su raštrkane posvuda... ono, svaka petnaesta je sijeda.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vidis, pramenovi mi nikad nisu pali na pamet
    ne znam zasto, valjda sam ih uvijek dozivljavala ko skupe i nedostizne
    (a ne smijem ni reci koliko kkn godisnje dam na frizere)

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kod mog ex frizera se za pramenove išlo na cjelodnevni izlet; stigla bih pročitati cijeli opus Paula Coelha (što je nudio umjesto Glorije i Storija) da sam imala živaca.
    Zato sam odustala od pramenova zauvijek i sad se farbam (samo moram reći, ne baš tako često).
    Ako si se u stanju doma pofarbati što ja nisam onda ti je to ogromna ušteda vremena.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja pak stalno imam pramenove - dajem ih dva puta godišnje - ali sada više ne prikrivaju sijede iako je moja kosa zahvalne boje za sijede a i frizura ztakva da se toliko ne kuži izras. Kod njih mi nije toliko problem cijena, jer ih ne radim često, koliko vrijeme provedeno na stolici kod frizera.

Jednom sam, kako bih skratila vrijeme i nešto uštedjela, otišla na pramenove u lokalni frizeraj - katastrofa -a da ne velim da me i glava pekla - nisam niti pitala od čega

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mima i ja smo pisale u isto vrijeme. Ja sma najsretnija kada frizerka ima dvije naučnice koje mi istovremeno rade pramenove - skrate mi muku baš ono jako

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Kod mog ex frizera se za pramenove išlo na cjelodnevni izlet;
    i ja sam prije tako
    kada sam tražila da mi stavlja više od 10 različitih boja
    trajalo je po 6 sati
    poludiš

sada idem na 3 - 4 boje, pa traje cca 3 sata
    zato i idem tako rijetko
    a ni financijska stavka nije za odbaciti

Mojca, ako bi stavljala pramenove, da sijede ne budu uočljive, pramenovi bi trebali biti skroz svijetli
    a meni to nekako seljo beljo na tvoju tamnu kosu

zato se vraćam na onu sugestiju o bojanju samo tih 1 ili 2 cm pri tjemenu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sto se tice vremena, ja sam nasla salon koji se otvara u 7 ujutro
    cekam ih ispred vrata, do 9 sam na poslu obojana i osisana
    ujutro, dok sam im jedina, sve ide super brzo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a mozda je brzo jer ja ne pricam

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ni ja ne pričam kod frizera

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Idem na bojanje izrasta i sisanje svaka 3 mj.
    platim frizeru i mir.
    ne mogu postici isti efekt kad se farbam sama , i gotovo.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

pa niti ja ne pričam, ali on je pričao non stop. ali trebalo je stvarno dugo da to sve namaže.
    e još prije toga sam išla u jacques dessange na Trgu i tamo sam isto znala dolaziti u 7 ujutro, ali tamo su i inače frizerke bile brže.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

kakav frizer, kakvi pramenovi!

nego:
    kupiš si farbu za nijansu-dvije tamniju od tvoje kose i naneseš samo na korijen kose (prvih 6-7 cm od korjena), ako ti je kosa duga onda još malo s prstima (zafarbanim)
    prođeš po duljini kose, ali nikako do vrhova. Ako je kraća (do ramena ili kraće), onda stvarno samo stavi na tih 6-7 cm od korjena.

kad ti kosa naraste opet kupi ovu istu farbu i farbaj opet samo korijen. pošto svaka farba s vremenom malo izblijedi, donji dio će ti uvijek biti malo svjetliji.
    dakle, ne izgleda kao kaciga već je uvijek nijansirano, a jednostavno i jeftino.

ja se već dulje vrijeme ovako farbam i očito je uspješno jer frizeri (kod kojih se samo šišam) obično pohvale moj "ombre".

i još napomena: nemoj slučajno kupovati nikakve kerefekaste farbe (za ombre, za pramenove, ovo, ono) nego vulgaris farbu tipa
    Garnier Color Naturals s maslinovim uljem (mislim da košta 29 kn), a piše da štiti i njeguje,
    možeš kupiti i nešto puno skuplje, a ne vjerujem da je puno bolje.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Idem na bojanje izrasta i sisanje svaka 3 mj.
    platim frizeru i mir.
    ne mogu postici isti efekt kad se farbam sama , i gotovo.
    Ja ne da ne mogu postići isti efekt nego sam jednom stavila neku pješčano plavu a ispala kao Josipa Lisac.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Carmina406 prvotno napisa Vidi poruku
    Pramenovi i samo pramenovi. U dvije nijanse. Jedna blizu tvoje prirodne...smeđa,a druga svijetlo medena više na plavo. To će neutralizirati sijedu. Treba to strateški rasporediti pa ti predlažem odlazak frizeru. Najpraktičnije za sijedu bi bili platinasti pramenovi ali mislim da nisi na to spremna. Ako odabereš čokoladnu nijansu imat ćeš za dva pranja problem s crvenim odsjajem "trula višnja" što će ti biti u totalnom sudaru i kontrastu s bijelim vlasima. Eh,da smo bliže
    to je sve divno i krasno, no ako si crnka kao recimo ja... ne mogu ni zamisliti platinaste pramenove , ne znam uopce na sto bih licila.
    pramenovi su super, recimo kod moje sestre koja je medeno smeda, pa na tpo idu svijetli pramenovi.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ja sam napokon našla frizerku koja super radi i s kojom je gušt pričati. Prošli tjedan bila sam tamo 3 sata i bilo mi je super ugodno.
    Inače sam uvijek šutjela i nešto čitala, pokušavala se isključiti da ne čujem razgovore oko sebe.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

sto se tice vremena, ja sam nasla salon koji se otvara u 7 ujutro
    cekam ih ispred vrata, do 9 sam na poslu obojana i osisana
    ujutro, dok sam im jedina, sve ide super brzo
    koji?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Odi za prvi put kod frizera, da ti preporuči pravu boju, da se ne zezneš. Kasnije sama kupiš i sama se farbaš. ja to jednom mjesečno, natrackam u pet minuta, za po ure ispreme i gotovo. I meni to dođe ko pranje kose, ništa posebno. Samo što s vremena na vrijeme zeznem boju.

kad sam se ja prvi put ofarbala, a bilo je to u srednjoj školi, imala sam dugu, prirodno plavu kosu, skoro do guzice. Htjela sam naku bakreno narančastu. Moja prijateljica mi je kupila boju i ispala sam tamno crvena. E to je bio make over za plakati. Dobro, nisi srednjoškolka, i znaš da sa plavom farbom nećeš ispasti crnka ali te boje znaju biti zeznute jer ovise o tvojoj prirodnoj. ja bi otišla kod frizerke prvi put, kasnije bi se sama farbala. I to ti je najjeftinija opcija jer nema prevelike razlike između farbe od 100 i 30 kn, uzmeš najjeftiniju i trackaš

ja pramenove ne volim jer nikad ne izgledaju prirodno. A kako sam plavuša i oduvijek sam imala nekoliko nijansi boje u kosi, jeli, prirodno..tako mi nikad boja ne bude skroz jednolična nego u pramenovima.
    Posljednje uređivanje od Trina : 08.05.2014. at 13:20

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a mozda je brzo jer ja ne pricam
    a možda ima i neke veze što je tvoja kosa duga 5 cm (u duljoj fazi), a moja 60

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    a možda ima i neke veze što je tvoja kosa duga 5 cm (u duljoj fazi), a moja 60
    da, ali tebi treba samo podrezati vrhove a meni smisliti frizuru koja ce mi pomaknuti desni kut usne milimetar prema gore

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ma ne, ja govorim o pramenovima
    idem samo kad to radim i onda me usput i ošiša
    inače ne idem

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    to je sve divno i krasno, no ako si crnka kao recimo ja... ne mogu ni zamisliti platinaste pramenove , ne znam uopce na sto bih licila.
    pramenovi su super, recimo kod moje sestre koja je medeno smeda, pa na tpo idu svijetli pramenovi.

tamno smeđi pramenovi u kombinaciji sa svijetlo medenom. Tanki i lijepo raspoređeni. To ide savršeno na crnke. U globalu si i dalje tamna,srednje smeđa jer se sve izmješa u takvu nijansu. Sijede se u ovo lijepo uklope. Ključna stavka kod sve ga ovoga je dobra ruka koja će to postići. Ima ih,treba ih samo pronaći

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja sam tamno smeđa (sa jakim crvenim pigmentom) i već dve godine farbam se sama, u cilju pokrivanja sedih.
    Nema tu neme filozofije, farbam se na 20-tak dana, a ako me mrzi produžim period.
    Kupujem neku Subrina farbu, piše nešto kao čokolada bez crvenog pigmenta, tako nešto.
    Kosa mi je duga i jako gusta pa me jedna bočica farbe ne pokriva za celu kosu. Ali uglavnom ne kupim dve pa onda tu jednu zamažem po izrastku, i ostatak malo po kosi. Fino je prošarana (ako se dobro zagledaš vidi se, ili na suncu).
    Kad me mrzi farbam samo izrastak.

Ako se farbaš u svoju boju nema neke preterane drame. Ne možeš napraviti baš takvu katastrofu da ne možeš da izađeš iz kuće.

Pramenovi mi nisu opcija, ni zbog cene, ni zbog sedenja u salonu a ni zbog boje.

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ako ti se neda kod frizera uzmi prirodnu srednje smeđu nijansu ili tamno smeđu pa pokušaj sama namazati strateški tamo gdje su sijede i tako jednom mjesečno.

VAŽNA NAPOMENA smeđe boje u dućanima su gotovo uvijek tamnije na vašoj glavi nego na slici tako da ono što vi vidite kao tamno smeđe na kutiji, na vama će izgledati crno. Prirodne nijanse su uglavnom 5.0 4.0 ili 5N 4N

4N( 4.0) je tamno smeđa na kojoj uglavnom većina "posrne" pa ispadne crno. I ludom je više jasno da ne govorim iz susjedinog iskustva,pa ću se outat.....frizer sam sa dugogodišnjim iskustvom...imam iznadprosječnu plaću pa valjda nešto i znam. Pusice

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Majke ti, koje komplikacije.
    Sve sam bliže odluci da se obrijem.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Majke ti, koje komplikacije.
    Sve sam bliže odluci da se obrijem.
    Pa je, jer boja ti nikad ne ispada ko na slici. zato odi kod carmine nek te sredi

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Nije ti komplicirano. Uzmeš boju u pjeni npr i mažeš rukama poviše ušiju i uz lice gdje imaš najviše sijedih. Malo po površini i straga gdje se uvijek svima razdijeli kosa od spavanja nakon 20min rukama istrljaš kao da šamponiraš po ostatku kose i za 10min pereš. Najvažnije je da uzmeš nijansu svoje prirodne boje. I to je to. Ili bojaj cijelu kosu. S ovim ćeš se često morati "obnavljati" jer kad se vidiš bez sijedih gotova si..bit ćeš asimilirana :D

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa, nema sumnje da se najbolje farbati kod frizera jer oni naravno znaju što rade. Ja očito imam crvenog pigmenta u kosi pa mi boja zna bacati na crvenkasto premda bojam u neku svijetlo smeđu nijansu, a to frizeri znaju izbjeći. Dogodi se i da ne uspije (išla sam u jedan salon gdje ili nisu znali farbati ili su te farbe stvarno loše reagirale na mojoj kosi), pa ond apopravljaju nekakvim preljevom.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

al ste me nasmijale, mima naročito, i njen frizer bez glorije, aa

ja sam negdje 60-70% sijeda, al sam prirodno plava, onako pepeljasta. radim pramenove cca svaka 3 mjeseca i super je. pramenove s blajhom. ovako nekako mi dođe boja.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Zapravo, sad ste me sjetile da imam prilično sexy mlađahnog frizera... i da nisam bila kod njega već duuuuugo...
    Hm...

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Možda više nije ni sexy ni mlađahan

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja se farbam već godinama u kućnoj radinosti cca svaka 2 mjeseca, uzimam Pallete boju onu najjeftiniju i super zadovoljna. Probala sam i druge, ali se puno brže isperu. Imam kratku kosu pa svaki put bojam cijelu, i super zadovoljna. Isto imam dosta sijedih i prirodno sam tamna i fakat ne volim svijetle pramenove, volim biti tamnija i zato biram uvijek boju čoklade, nekad su imali i zlatnu čokoladu i ta mi je bila najbolja al je više ne mogu nać, a ne znam koja bi bila najsličina toj jer daje prekrasan sjaj.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Imala sam i ja, onda mi je kolegica rekla da fura sa njenim prijateljem.

Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •