Pokazuje rezultate 1 do 50 od 182

Tema: Farbanje kose za neznalice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Idem na bojanje izrasta i sisanje svaka 3 mj.
    platim frizeru i mir.
    ne mogu postici isti efekt kad se farbam sama , i gotovo.
    Ja ne da ne mogu postići isti efekt nego sam jednom stavila neku pješčano plavu a ispala kao Josipa Lisac.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne da ne mogu postići isti efekt nego sam jednom stavila neku pješčano plavu a ispala kao Josipa Lisac.
    upravo ovo sam si napravila prije 2 dana

ajme na šta ličim

to je ono kad hoćeš uštedit, a ispadne totalni fijasko

uglavnom, ja sam htjela drastičnu promjenu, pa za takve stvari preporučam frizera

a i za prvo farbanje (bilo izrasta, bilo cijele kose) isto preporučam frizera, čisto da vidiš kako bi to trebalo raditi
    onda idući put možeš probati sama

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja sijeda super hvata
    skuzila sam da mi ustvari losije hvata plavu - nisu svugdje iste nijanse, negdje bude siva, negdje plava
    ali, sad, otkako sam crvena, bolja mi je sijeda podloga nego bilo koja obojana - tj boja je na njoj intenzivnija, valjda onakva kakvu je onaj ko je muckao taman zamislio

ali je problem sto se moram bojati svako dva tjedna

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    moja sijeda super hvata
    skuzila sam da mi ustvari losije hvata plavu - nisu svugdje iste nijanse, negdje bude siva, negdje plava
    ali, sad, otkako sam crvena, bolja mi je sijeda podloga nego bilo koja obojana - tj boja je na njoj intenzivnija, valjda onakva kakvu je onaj ko je muckao taman zamislio
    Ja sam u zadnjih godinu i nešto probala i smeđu i crvenkasto-smeđu (jače i slabije crvenkastu) i svjetlosmeđu i sad na kraju još i pramenove - na sijede se baš ništa ne lovi. Stvarno ne kužim.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Isto se dogodilo i meni prije jedno dvadesetak godina, ono, mlad, ne znaš, eksperimentiraš, došlo mi plakat kad sam se vidla u ogledalo, još da sam ispala ko Lisica bilo bi super, ali ja sam bila potpuno kuruzna i to neka tako ružna nijansa, da sam, evo kako sam rekla, htjela suze liti od muke, Onda brže bolje kod frizera i tu mi je frizerka rekla da one koje imaju crveni piglemt u vlasištu imaju puno teže sa frabama pogotovo svijetlijim pa sve prema plavome, pošto je teško "ubiti" taj crveni pigment bez mješanja bar dvije frbe da bi se postigao efekt, a i to čak ne zna svaki frizer, a kamoli sa farbama iz dućana samostalno.

I istina, ona mi je tad dobila skoro platinasto plavu kosu mješanjem farbi, a bez kapi blajha, i bila sam super zadovoljna par godina, i onda ovdje u Njemačkoj ama niti jedan frizer to nije znao dobiti kod kojeg sam bila, čak niti sa malo blajha (blajhat se skroz ne smijem jer bi ostala bez kose, pretanka i premekana), uvijek je vukla na žućkasto.
    Posljednje uređivanje od šafran : 11.05.2014. at 07:40

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •