upravo ovo sam si napravila prije 2 dana
ajme na šta ličim
to je ono kad hoćeš uštedit, a ispadne totalni fijasko
uglavnom, ja sam htjela drastičnu promjenu, pa za takve stvari preporučam frizera
a i za prvo farbanje (bilo izrasta, bilo cijele kose) isto preporučam frizera, čisto da vidiš kako bi to trebalo raditi
onda idući put možeš probati sama
moja sijeda super hvata
skuzila sam da mi ustvari losije hvata plavu - nisu svugdje iste nijanse, negdje bude siva, negdje plava
ali, sad, otkako sam crvena, bolja mi je sijeda podloga nego bilo koja obojana - tj boja je na njoj intenzivnija, valjda onakva kakvu je onaj ko je muckao taman zamislio
ali je problem sto se moram bojati svako dva tjedna
Isto se dogodilo i meni prije jedno dvadesetak godina, ono, mlad, ne znaš, eksperimentiraš, došlo mi plakat kad sam se vidla u ogledalo, još da sam ispala ko Lisica bilo bi super, ali ja sam bila potpuno kuruzna i to neka tako ružna nijansa, da sam, evo kako sam rekla, htjela suze liti od muke, Onda brže bolje kod frizera i tu mi je frizerka rekla da one koje imaju crveni piglemt u vlasištu imaju puno teže sa frabama pogotovo svijetlijim pa sve prema plavome, pošto je teško "ubiti" taj crveni pigment bez mješanja bar dvije frbe da bi se postigao efekt, a i to čak ne zna svaki frizer, a kamoli sa farbama iz dućana samostalno.
I istina, ona mi je tad dobila skoro platinasto plavu kosu mješanjem farbi, a bez kapi blajha, i bila sam super zadovoljna par godina, i onda ovdje u Njemačkoj ama niti jedan frizer to nije znao dobiti kod kojeg sam bila, čak niti sa malo blajha (blajhat se skroz ne smijem jer bi ostala bez kose, pretanka i premekana), uvijek je vukla na žućkasto.
Posljednje uređivanje od šafran : 11.05.2014. at 07:40