Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 108

Tema: Savjet iz novina-Udariti dijete po guzi!!!

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno Savjet iz novina-Udariti dijete po guzi!!!

:shock: :shock: :shock: Donese meni mužić novi broj časopisa "MOJE DIJETE" (Lisa) i tako ja čitam i dođem do teksta sa savjetima što napraviti kad vas beba ne sluša u prvim mjesevcima života.

Mislim, kaj? Ne sluša? U prvim mjesecima??? Kak beba od par mjeseci može slušati???

Prepisujem konkretno pitanje i odgovor:

PROBLEM:
    Ne znamo što je s našim sinčićem. Sve igračke koje dobije pokušava uništiti na sve moguće načine. Baca ih po podu, namjerno trga, a kad mu ih želimo oduzeti, onda se buni.

ODGOVOR:
    Ovaj se problem počinje javljati već u djece u dobi od godine dana. Djete sve više postaje svjesno sebe, ima osjećaj da se svijet vrti oko njega i smatra da sve predmete koje dohvati treba istražiti do posljednjeg detalja. U nedostatku finih motoričkih sposobnosti, ono grubo postupa s predmetima.
    ZABRANITE MU RAZBIJANJE PREDMETA I KAZNITE GA ODUZIMANJEM IGRAČKE ILI LAGANIM UDARCEM PO STRAŽNJICI KAKO BI NAUČILO GDJE SU GRANICE PRIHVATLJIVOG PONAŠANJA.

Caps Lock sam stavila ja, samo da naglasim uzrok mog zgrožavanja, sve ostalo je citirano.

Lisa, tj, Moje dijete je br. 5 od 24. 04. 2006.

Ja jednostavno ne mogu vjerovati tko piše takve gadosti i još više tko dozvoljava da se to objavi.

Pa, mislim, žene to čitaju, i dovoljno je (i previše, po mom mišljenju) da samo jedna to shvati kao dobar savjet i počne ga primjenjivati u praksi.

AAAAAAA....tako me ovo naljutilo da neznam kud bi sa sobom, a još više sam tužna što još uvijek ima roditelja koji prakticiraju lupanje po guzi, pa čak i nešto gore...

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Sramota za časopis,i za onog tko je dao takav odgovor

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Nemam reci, zaista. da li je ispod odgovora potpisan 'strucnjak" koji je dao tako razuman savet?

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Vishnja prvotno napisa
    da li je ispod odgovora potpisan 'strucnjak" koji je dao tako razuman savet?
    Nažalost nije. I ja sam to prvo pogledala, ali cijeli tekst je pod naslovom "Najčešći problemi u prvoj godini života" i nigdje nema čak ni imena novinara.

I na druga pitanja su dani nebulozni odgovori tak da me baš strašno zanima ko je tzv. stručnjak.

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

grozota. i inace mi se nikad nije svidjao taj casopis, vec su se pojavljivali saveti koji nemaju veze sa zdravim razumom, ali ovo je previse.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Da, stvarno:

U nedostatku finih motoričkih sposobnosti, ono grubo postupa s predmetima.
    Dakle, zato što ne može napraviti ništa drugo s predmetom, dijete ga baca. I zato ga treba kazniti. Ma gdje je tu logika?!?!?

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ZABRANITE MU RAZBIJANJE PREDMETA I KAZNITE GA ODUZIMANJEM IGRAČKE ILI LAGANIM UDARCEM PO STRAŽNJICI KAKO BI NAUČILO GDJE SU GRANICE PRIHVATLJIVOG PONAŠANJA.

S ovim savjetom bi naucilo samo da je prihvatljivo ljude lupati po straznjici.

Svakakvi ljudi hodaju po ovom svijetu

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

udaranje je toliko učinkovito da ga se prakticira svakodnevno :nema toliko jadnog smajlija:

mislim, stvarno

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako nema nikog potpisanog, to je valjda prijevod iz njemačkog izdanja.

Fuuuuuuuuuj! Sram ih bilo!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Je li Burda krovni izdavač toga?

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Da, treba ih mlatarati u nedostatku 'finih motorickih sposobnsti'.

Ko ono prica neka na forumu negdje "mm ne zeli bebi (3 sedmice staroj) dati flasicu jer se jaaaaaako dere. Hoce da ju nauci da nemoze nadobit'!" :shock:

stvarno nisu djeca za svakoga!

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Amalthea prvotno napisa
    Je li Burda krovni izdavač toga?
    Je, Burda Zagreb d.o.o.

Generalni direktor: Dieter Semmelroth

Glavna urednica: Mirta Lijović

Ma, bitno da im je stručna suradnica Dr. Renata Obrad Sabljak, ginekolog od koje sam ja pobjegla glavom bez obzira jer očito živi u prošlom stoljeću...

A kaj ćeš, tak se valjda radi u Europi...

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

piši im!

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    piši im!
    To mi je i bio prvi poriv, ali nakon malo razmišljanja, ipak sam to prvo odlučila podijeliti s vama.

U biti sam došla do zaključka da ja kao pojedinac svojim mail-om njima ništa neću postići, ali kad bi to napravio netko ispred udruge RODA, mislim da bi to malo drugačije shvatili.

Zbog ovakvih stvari poželim biti RODA...

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A zakaj nisi?

I ja sam jučer čitala ovaj članak i raspametila sa zbog napisane gluposti...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    I ja sam jučer čitala ovaj članak i raspametila sa zbog napisane gluposti...
    Nazalost oni u gotovo svakom broju imaju poneku glupost. Pitam se postoji li u RH zakonska odgovornost izdavaca za ono sto objavljuje. Ocito ne, jer se ovim savjetom potice roditelje na zlostavljanje djece.

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    A zakaj nisi?
    Zato jer se u nekim stvarima razilazimo u mišljenju

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

A ti misliš da se sve Rode slažu po svim pitanjima?

Goga, upravo bi ti kao majka trebala reagirati - kao majka koja se ne slaže sa takvim metodama.
    Ako mi reagiramo, neće biti ništa novo, naš stav je poznat i javan.
    Ali, treba pokazati da nije samo Roda "sekta" koja propagira "Ne! po guzi".
    TREBA POKAZATI DA NAS JE VIŠE TAKVIH.

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Apri - imaš pravo! Nisam na to gledala na taj način.

Danas ću im poslati jedan ugodan mail-ić pa ako mi se jave - podijelim s vama.

Što se tiče članstva, očigledno sam ja onda nešto krivo shvatila, ali bilo kako bilo, ja sam mama koja silom prilika ne doji i zbog toga se osjeća užasno krivom. Još s vama nisam podijelila zbog čega je to tako, ali kad god se sjetim - dođu mi suze na oči.

Znam da sve mame ne doje, i znam da sve RODE ne doje, i znam da to nikako nije uvijet za članstvo, ali vi ste ipak udruga koja prvenstveno zagovara dojenje i to je super, i dok god se ja ne oslobodim osjećaja krivnje nebi mogla sudjelovati u nekim takvim projektima.

Ovo je sad totalno off topic i sorry zbog toga, i što sam odužila i što sam sva zbrčkana.

Moram još samo reći sa ste mi puuuno pomogle (i RODE i ne RODE) i zbog toga sam vam zahvalna do neba i nazad

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Goga25 prvotno napisa
    ali vi ste ipak udruga koja prvenstveno zagovara dojenje

:?

zagovaramo mi i toliko drugih stvari...

prodi po portalu po rubrikama. zasto bi dojenje bilo 'prvenstvenije' od drugih stvari kojima se bavimo?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Goga, samo ti nama dođi, od posla ćeš zaboraviti da nisi dojila

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Lilly prvotno napisa
    ali vi ste ipak udruga koja prvenstveno zagovara dojenje

:?

zagovaramo mi i toliko drugih stvari...

prodi po portalu po rubrikama. zasto bi dojenje bilo 'prvenstvenije' od drugih stvari kojima se bavimo?
    Ma, joooj, znala sam da će ovo otići u krivom smjeru. Naravno da znam da zagovarate razno razne divne stvari s kojima se u velikoj većini slučajeva slažem, ali nadam se da si shvatila koliko mi je teško što mrvici svaki dan iznova moram gurati plastičnu dudu u usta umjesto da se mišek priljepi uz mene i uživamo zajedno

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Jesam, naravno, ali hocu ti reci da to uopce ne znaci da se "u nekim stvarima razilazimo u mišljenju"... ma kuzis me...

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

goga

sigurna sam da vam maženja i stiskanja ne fali!

kad središ osjećaje, pridruži se - apri će ti dati dosta posla da ne bi ni STIGLA dojiti! :beeelj:

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ma prave ste! Ema i ja vas jako jojimo

Opet bi ja malo off t. Našle si Ema i ja 3 nove frendice za šetnju. E, sad, jedna se slaže samnom po pitanju odgoja, a druge dvije znaju svoje bebice od 7 i 11 mj. lupiti po guzi.

Htjedoh pitati gdje se mogu kupiti majce za bebachice s natpisom - Ne po guzi? I ima li ih i maalim veličinama (za bebu od 6 i 12 mj.) da se ja i moja istomišljenica svaki dan pokažemo, tj svoje bebice u tim majcama. Možda na taj način ženicama nešto dopre do mozga, jer smo grlo istrošile argumentirajući zašto je to grozno.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nema više tih majica, samo još nekolko većih (četvorke, mislim).
    kada i ako bude, javit ćemo.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

a druge dvije znaju svoje bebice od 7 i 11 mj. lupiti po guzi.
    :shock:

je l' mi netko zna objasniti ŠTO to može napraviti sedmomjesečna beba da je treba disciplinirati (i to lupanjem)?!

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ja ssam neki dan čula od susjededa je miceka ''naprašila'' po guzi jel je srušio nešto sa stola a mali je pola godine stariji od Maurena.Znam da smo svi mi nekad nervozni i da nas klinci znaju ajde reći ćemo izludit,ali u tom trenutku ću onda rađe sebe opalit u zid.Guza služi da se pere,macka sa kremicom,ljubi,a ne da se na njoj liječe frustracije.

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

je l' mi netko zna objasniti ŠTO to može napraviti sedmomjesečna beba da je treba disciplinirati (i to lupanjem)?!
    konkretno, prenosim što je dotična mlada mama rekla - dečkić je povuko nešto sa stola, ili se diže na noge pridržavajući se za police ormara pa joj ruši knjige i slične nebuloze...

Ma, mislim

Pitamo mi nju zašto ne makne knjige do kojih on može, a ona kaže da ne misli ona podređivati svoj (HALO - SVOJ!?) stan djetetu. Pa kaj ga je onda rodila!?
    Kao što neko već reče - nisu sve mame da budu mame!

Druga mama bebačicu i pljusne samo zato što se dere, a dere se zato što je sama u kinderbetu a mama puši na balkonu i ona nju sad ometa. Kao - do sam je bila dobra u krevetu, a od kad se počela dizati je nemoguća. Zlo mi je od takvih komentara i neznam kak ju uopće nije sram tak nešto podijeliti s nama.

Neki dan šećemo i bebachica joj se dere u kolicima. Ona ne trza već i dalje vozi. Nakon našeg napada da digne dijete koje btw već relativno stabilno hoda i vjerojatno joj je dosadilo sjedenje u kolicima, ona spusti dijete na pod da se drži za kolica i zapali cigaretu metar od nje. Mala svom težinom padne na facu, mama ju digne, a mica mala tako tiho počne plakati i jecati da mi se srce paralo. Mislim da se nije jadničak mali ni usudila zaplakati jer zna što slijedi vać je samo tiho, skoro nečujno jecala i samo su joj suzice kapale. I sad kad se sjetim sva se naježim.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

isprintaj im par tekstova s portala, ne samo letak "ne po guzi" nego i nešto o AP-u i razvojnim fazama da vide da im djeca nisu "zločesta".

nakon toga ćete se vjerojatno prestati družiti ali ćeš barem znati da si pokušala.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma mislim....

A što se tiče toga da dođeš k nama i tvojeg osjećaja krivice...pa zar nije najbolje učiniti sve da iz svog iskustva pomogneš drugim mamama??

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

isprintaj im par tekstova s portala, ne samo letak "ne po guzi" nego i nešto o AP-u i razvojnim fazama da vide da im djeca nisu "zločesta".

nakon toga ćete se vjerojatno prestati družiti ali ćeš barem znati da si pokušala.
    Misliš da nisam!? Pokušala sam s njima raspravljati o temi - od rođenja bez pelena, pa me sad njen muž svaki put kad me vidi pozdravlja sa "KA-KA" uz najgluplji ceeer na faci.

Pokušaj tog razgovora je bio kad je rekla da kad joj se beba pokaka u parku nebu ona razvlačila smrdljive pelene, već se nastavi šetati i čeka da dođu doma pa bilo to i za 2 sata.

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    nema više tih majica, samo još nekolko većih (četvorke, mislim).
    kada i ako bude, javit ćemo.
    Bilježim se sa štovanjem

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovakve priče su jako tužne i znam da su ti ljudi nesretni i da to rade iz neznanja ali ....

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Znam da sve mame ne doje, i znam da sve RODE ne doje, i znam da to nikako nije uvijet za članstvo, ali vi ste ipak udruga koja prvenstveno zagovara dojenje i to je super, i dok god se ja ne oslobodim osjećaja krivnje nebi mogla sudjelovati u nekim takvim projektima.
    Goga, ja sam pristupila RODI kad jos nisam imala klinca, niti sam bila udata. To me nije sprijecilo da sebe nadjem u Rodinoj Viziji. Zato se jednostavno oslobodi svih nepotrebnih krivnji i dodji.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I ja sam to pročitala i baš htjela napisati kad vidim da ste me preduhitrile.
    Usput koje časopise kupujete vezano uz bebe i djece? Ja kupujem ovaj i nisam zadovoljna baš ni inače.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Eci prvotno napisa
    Usput koje časopise kupujete vezano uz bebe i djece? Ja kupujem ovaj i nisam zadovoljna baš ni inače.
    Više nijedan. Kupovala sam "Bebe" neko vrijeme, ali bilo je i tamo svega i svačega (naročito o trudnoći), pa sam odustala.
    Zaključila sam da su mi ovaj forum i tekstovi na "Rodinom" portalu korisniji od bilo kojeg časopisa!

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    Citiraj Eci prvotno napisa
    Više nijedan. Kupovala sam "Bebe" neko vrijeme, ali bilo je i tamo svega i svačega (naročito o trudnoći), pa sam odustala.
    Zaključila sam da su mi ovaj forum i tekstovi na "Rodinom" portalu korisniji od bilo kojeg časopisa!
    Potpisujem od riječi do riječi. U biti, tu i tamo se zalomi nešto kad MM puhne da bi mogao ženici nabaviti neko štivo.

Samo da javim, napokon sam u uredništvo Moje dijete poslala sočan mail i sad me baš zanima dal će biti reakcije.

Tak sam ponosna na sebe

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

a druge dvije znaju svoje bebice od 7 i 11 mj. lupiti po guzi.
    :shock:

Da, i ja se to pitam. Ne znam kojeg bi smajlija stavila. Sa upitnicima iznad glave, onog jako tužnog ili ljutog ili jednog koji tu mami mlati po dupetu!!!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

konkretno, prenosim što je dotična mlada mama rekla - dečkić je povuko nešto sa stola, ili se diže na noge pridržavajući se za police ormara pa joj ruši knjige i slične nebuloze...

Ma, mislim

Pitamo mi nju zašto ne makne knjige do kojih on može, a ona kaže da ne misli ona podređivati svoj (HALO - SVOJ!?) stan djetetu. Pa kaj ga je onda rodila!?

Druga mama bebačicu i pljusne samo zato što se dere, a dere se zato što je sama u kinderbetu a mama puši na balkonu i ona nju sad ometa. Kao - do sam je bila dobra u krevetu, a od kad se počela dizati je nemoguća. Zlo mi je od takvih komentara i neznam kak ju uopće nije sram tak nešto podijeliti s nama.

Neki dan šećemo i bebachica joj se dere u kolicima. Ona ne trza već i dalje vozi. Nakon našeg napada da digne dijete koje btw već relativno stabilno hoda i vjerojatno joj je dosadilo sjedenje u kolicima, ona spusti dijete na pod da se drži za kolica i zapali cigaretu metar od nje. Mala svom težinom padne na facu, mama ju digne, a mica mala tako tiho počne plakati i jecati da mi se srce paralo. Mislim da se nije jadničak mali ni usudila zaplakati jer zna što slijedi vać je samo tiho, skoro nečujno jecala i samo su joj suzice kapale. I sad kad se sjetim sva se naježim.
    Mislim...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

[quote="Goga25"]

ovakvih stvari ima ocitopunoiako imja ,na srecu, nisam bila svjedok...
    nekak mi ni nije zao onda sto ne poznajem puno mama... ovo nesto sice sto znam je vise-manje ok...

i zbog ovakvih stvari (a,nazalost,ima i gorih) digne mi se kosa na glavi kad cujem:'svaka mama najbolje zna sto je dobro za njeno dijete...' ja prva ne znam: trenutno sam u dilemi i lomim se da li da cijepim luku dalje ili ne (otkad sve vise citam o stetnosti cijepljenja)...
    no,mala ali znacajna razlika je sto ZELIM znati...i mnoge greske zelim ako je ikako moguce izbjeci a ne ispravljati, ili jos gore niti ne ispravljati...

ma, jooj, tak mi je zao ovih beba...

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Samo da dodam i malo razvedrim temu - ova naša treća frendica mamuška u biti prakticira AP a da toga nije niti svjesna. Najdraža i najljepša njena rečenica mi je bila "Osluškuj potrebe svoje bebice, sve će ti sama reći".

Njena bebulica uskoro puni godinicu. S 3 mj ju je počela stavljati na kahlicu, s 6 mj više nije htjela ni čuti pokakati se u pelenu, a sada uredno piški na WC-u. Totalni mi je uzor u tome i jako mi je drago što ju poznam.

Nikad nije udarila dijete, čak ni povisila glas na nju. Tako je blaga s njom, a mala mica se puno smije i sa svima druži. Grli i voli mamu, ali nije da hoće biti samo s njom. Prava je mala veseljakuša i na kavi koketira sa svima uokolo. Prohodala je s 10 mj. i puno priča.

Naravno da još uvijek doji i dojit će dok god bude imala mlijeka a bebachica spava s njima u krevetu. Ostalu hranu jedu većinom na podu, prstima i svakako i dijete se tome svaki put veseli, što ne znači da kad zapnemo u gradu ne pojede u kolicima normalno na žlicu svoju kašicu.

Pa sad nek mi netko kaže da je razmazila dijete jer je odgovarala na njene potrebe.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Samo da dodam i malo razvedrim temu - ova naša treća frendica mamuška u biti prakticira AP a da toga nije niti svjesna. Najdraža i najljepša njena rečenica mi je bila "Osluškuj potrebe svoje bebice, sve će ti sama reći".

Njena bebulica uskoro puni godinicu. S 3 mj ju je počela stavljati na kahlicu, s 6 mj više nije htjela ni čuti pokakati se u pelenu, a sada uredno piški na WC-u. Totalni mi je uzor u tome i jako mi je drago što ju poznam.

Nikad nije udarila dijete, čak ni povisila glas na nju. Tako je blaga s njom, a mala mica se puno smije i sa svima druži. Grli i voli mamu, ali nije da hoće biti samo s njom. Prava je mala veseljakuša i na kavi koketira sa svima uokolo. Prohodala je s 10 mj. i puno priča.

Naravno da još uvijek doji i dojit će dok god bude imala mlijeka a bebachica spava s njima u krevetu. Ostalu hranu jedu većinom na podu, prstima i svakako i dijete se tome svaki put veseli, što ne znači da kad zapnemo u gradu ne pojede u kolicima normalno na žlicu svoju kašicu.

Pa sad nek mi netko kaže da je razmazila dijete jer je odgovarala na njene potrebe.
    Ovo je jako lijepo. A najviše me se dojmilo jedenje prstima jer Janko trenutno u sebe sve trpa prstima, ili rukicama primi tanjur pa onda jede iz tanjura ko mali pesek ! A jako lijepo jede i žlicom kad se hoće malo praviti važan!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Samo da javim, napokon sam u uredništvo Moje dijete poslala sočan mail i sad me baš zanima dal će biti reakcije. Tak sam ponosna na sebe
    I trebaš biti!
    baš čitam i mislim hoće li ostati samo na zgražanju
    Daj nam molim te javi mail adresu pa da i svi koji žele to mogu učiniti.
    Mislim da je puno efikasnije kad dobiju pedeset bijesnih mailova s prijetnjom prestanka čitanja časopisa.
    Mi sve koje se ovdje užasavamo itekako možemo nešto učiniti.

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

najgore je od svega kad dijete treba prekoriti zbog nečega i zabraniti mu neke stvari, neki roditelji to nerade jer im se neda, ali zato iz znaju izlupati zbog gluposti jer su sami u tom trenutku živčani. S jedne strane mediji zagovaraju ne nasilje nad djecom a s druge upućuju roditelje da lupnu dijete po guzi. To ti je kao kad se alkoholičar lječi, al ipak popije koju dnevno, pa onda opet jovo nanovo - ako kužite usporedbu.
    Goga ja te u potpunosti razumjem, meni je bilo glupo se uključit u forum, jer kad god naiđem na 'ciku' mene srce zaboli. Onda sam probala i cure me nisu odbacile (a ja sam imala osjećaj da sam uljez u svemu tome), i sad stvarno uživam u druženju. I ja sam plakala kad sam svoje dijete hranila na bocu iako sam se stvarno trudila da unutra bude moje mljeko. I dan danas volim ga hranit samo u grudnjaku tako da bar osjetim i ja i on dio nježnosti koji se postiže dojenjem, mada to nije to.... Možda me Bog kaznio jer sam prije toga kudila mame koje djecu hrane bocom, a sad shvaćam da neke od njih stvarno nisu imale izbora.

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

eto, i ja sam si dala oduška i poslala protestni mail!

feals goooood!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj snoopygirl prvotno napisa
    I dan danas volim ga hranit samo u grudnjaku tako da bar osjetim i ja i on dio nježnosti koji se postiže dojenjem, mada to nije to....
    offtopic,ali meni je ovo predivno...

i, da, evo stize im mail i od mene...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj lucky day prvotno napisa
    ovakvih stvari ima ocitopunoiako imja ,na srecu, nisam bila svjedok...
    nekak mi ni nije zao onda sto ne poznajem puno mama... ovo nesto sice sto znam je vise-manje ok...

ma, jooj, tak mi je zao ovih beba...
    ja isto već par dana razmišljam o toj djevojčici i njenim suzicama i srce mi se stisne svaki put
    stvarno mogu samo ponovit da mi je odmah manje žao što ne poznam više mama ... iako, to je najobičnije bježanje od stvarnosti ...

I dan danas volim ga hranit samo u grudnjaku tako da bar osjetim i ja i on dio nježnosti koji se postiže dojenjem
    Snoopygirl,

Goga25, možeš li mi, molim te, objasnit to s tako ranim odvikavanjem od pelena i stavljanjem na kahlicu. Ja bi' probala, a nemam pojma kako

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

je li koja od vas dobila kakav odgovor iz burde ? tek sam poslala i u iščekivanju sam sljedećih par dana ...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •