Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Koje patike kupiti 13-godišnjaku?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Koje patike kupiti 13-godišnjaku?

Postoje li ijedne patike koje se u Hrvatskoj mogu kupiti a da se ne raspadnu nakon mjesec dana? Probali smo sve marke ali ništa nije trajalo duže od 2 mj. Jučer smo uzeli nekakav Pro Touch, to mi izgleda kao da će se za pet dana rastaviti. Kaže ženska što radi u dućanu, sva začuđena-"Pa ne može on igrati nogomet u patikama koje nisu baš za nogomet"...Dakle, budući da moj sin nije zaposlen u uredu, ima 13 godina i većinu vremena trči i skače okolo, imate li preporuku za kvalitetne patike koje bi mogle trajati i izdržati sve sportove?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nešto od Salamona: https://www.google.hr/search?q=hervi...w&ved=0CAUQ_AU
    Djeluju dugotrajno, bar ono kaj sam vidjela po Zagrebu na klincima i odraslima.
    Istina, nisu baš jeftine.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

MM isto strašno uništava obuću, na mesečnoj bazi
    ali smo pre dve godine i on i ja kupili Wilson patike, moje su naravno kao nove a njegove se super drže
    nosi ih svaki dan, evo to su ove:
    http://www.merxmarx.com/en/wilson-co...s970700-1.html

e sad je samo pitanje koliko su atraktivne za trinaestogodišnjaka

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Moj vječito šuta loptu i kupim mu Nike baš za nogomet, na dvije rate. Još ih nisam isplatila, a tenisice su u težoj komi....
    Nama su se kao najizdržljivije pokazale Reebokice, ovako nešto

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Niti jedne ne budu izdržale.
    Zato uzmi dva para.
    Jedne, jeftinije za nogač i slobodno vrijeme, a druge, skuplje, šminkerskije za školu.
    Ako mu više ne raste noga, to je i dugoročno rješenje.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ne postoje takve.

Uzmem Nike outlet po dva para dečkima, malenoj jedne i izdržim jesen, zimu i proljeće.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    budući da moj sin nije zaposlen u uredu, ima 13 godina

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Zato uzmi dva para.
    Jedne, jeftinije za nogač i slobodno vrijeme, a druge, skuplje, šminkerskije za školu.
    Uzela sam mu za košarku, skoro 600 kn, to trenira pa mu i treba. A ove bi bile za školu i onako. A noga mu raste, sad je na 42, 43, ko zna koliko će to još ići.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Pa da, ženska razrogačila oči, kao kako to da igra nogomet. hebate, nebi da sam didu od 90 godina došla patike kupiti, za po domu

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Moj ima Salomon, uzmem ih svake 2-3 godine. Stvarno su izdržljive, moj inače uništava obuću ali ove nije uspio. Jedina mana-cijena. Trudim se kupit na sniženju jer im je puna cijena koma.

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Uglavnom kupim jedne za nogomet, jedne za trcanjei jedne za skolu i grad.
    Nema bas nekog rjesenja jer svaka patika ima svoju funkciju, tako damu one za dvoranu nisu ugodne za trcanje.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moji uništavaju ogromne količine tenisica godišnje. Jedino rješenje koje sam našla je jeftinije kupovanje preko interneta. Niti jedne ne izdrže 3 mjeseca.

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Vidis, onda su moji decki jos i super. Oni za sport uglavnom nose Nike i Adidas ( odemo u outlet i tamo povoljno uzmemo) i ne razvale ih bas brzo. Za skolu uglavnom nose visoke Supre i njih isto ne razvale.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

lidl - do sada najizdržljivije. Kupila sam mu nepromočive za trčanje, obične za trčanje i starke u lidlu ona njihova marka. Sve troje traju duže od adidasa,nikea, file, reeboka... a sve smo do sada isprobali. Meni je važno da ima mekani đon zbog trčanja po vani na treningu, nogač igra sporadično u boravku i parku.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Te iz Lidla mu se raspadnu u roku od odma. Jedino Salomon nismo probali nikad.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Zato uzmi dva para.
    mi ovako. DC za školu, ali te moraju izdržati i nogomet poslije škole, neke jeftine za u park - te koristi i za tjelesni u školi, iako baš ne bi trebao, i kopačke za trening.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Jedino Salomon nismo probali nikad.
    ja ih osobno obozavam, izdrzljive su, ja ih koristim non stop, za posao (nije uredski), ma za sve. ja sam uvijek u tenisicama, bilo ljeto ili zima. prosle godine mi nisu ni promocile kad sam nasla auto u hrpi snijega, pa sam lopatala sat vremena oko njega da ga mogu uopce izvesti van. a bome se nisu ni skrutnule nakon toga, niti odlijepile.
    nosim ih ljeto zima sve, sem kad imam suknju, a i tad ovisi o kombinaciji.
    znam da nisam 13ogodisnjakinja, ali a obzirom da u njima zivim i bez frke ih nosim dvije godine, a nisam od onih koji su pazljivi prema cipelama.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 12.05.2014. at 08:18

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Dosad su mu 2 para izdržala malo duže od drugih - jedne iz H&M-a, 150 kn, i jedne Vans.

Ljeti igra nogomet u crocsicama, originalnim. One isto sve izdrže.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Trina, sve znaš... Teško ćeš naći tenisice koje dečki nisu u stanju uništiti. Zato ja kupim najjeftinije - a kad se raspadnu, kupiš druge... No dobro, malo karikiram, ali ima tu i istine.

S Lidlovom obućom baš i nismo bili zadovoljni, ali ne mogu reći da smo ih često kupovali, možda dvaput... Ja djeci kupim u sezoni jedne "poštene" tenisice u dućanu, a ostale (obično još dva para, za deranje) na placu. Lani sam kupila na Hreliću neke za 50 kn starijem (odličan uski model, nije ih poderao nego prerastao), a mlađem dvoje za po 20 kn, jedne još i sad nosi po vikendici, druge je uspio strgati.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

jeftina obuca nam se raspadne u roku deset dana.
    nama su zakon nike. najmanje se deru, iliti ga najsporije

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

zanimljivo kako je to individualno. Nama je baš nike odmah riknuo. Starinske kožne adidas su još koliko toliko bile izdržljive, ali korisno je znati ovo za solomon, ako nam zatreba.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj majola prvotno napisa Vidi poruku
    jeftina obuca nam se raspadne u roku deset dana.
    nama su zakon nike. najmanje se deru, iliti ga najsporije
    Imam drugačije iskustvo... ali to nema veze s markom nego s konkretnim parom obuće. Evo, lanjske Fila tenisice moj mlađi nosi i ove godine, ali to je iznimka. Nisu od kože nego od antilopa i očekivala sam da će se raspasti brže od ostalih, a evo, potrajale su...

Sad sam mu kupila nove Adidasove, isto od antilopa, pa ćemo vidjeti. Ali opet - ima još neke bezvezne s placa za igranje nogometa, ne igra se vani u ovima u kojima ide u školu.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Moje iskustvo je da Adidas nije isti u Peki i u Deichmannu, pa ni druge marke.
    Veći lanci mogu od proizvođača naručiti posebnu pošiljku nekog uobičajenog modela po posebnoj cijeni pa onda i kvaliteta ispadne posebna.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Moje iskustvo je da Adidas nije isti u Peki i u Deichmannu, pa ni druge marke.
    Veći lanci mogu od proizvođača naručiti posebnu pošiljku nekog uobičajenog modela po posebnoj cijeni pa onda i kvaliteta ispadne posebna.
    Slažem se... i ne brinem previše. Kad se poderu, nabavim nove. A protiv prebrzog habanja nema drugog načina nego imati barem dvoje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •