-
propolis u trudnoći - pitanje
pozdrav svima i unaprijed se ispričavam ako već postoji ista ili slična tema, ali toliko paničarim da trenutno nisam sposobna pretraživati forum.
u 8. sam tjednu trudnoće i stvarno pazim što jedem i pijem, ali nekako mi je uspjelo promaknuti da možda nije pametno svakodnevno uzimati koncentrirani propolis. već više od pola godine zbog imuniteta pijem high strenght kapi: http://www.iherb.com/Y-S-Organic-Bee...oz-30-ml/23690
piše da je alcohol free i jedini sastojak osim propolisa je propylene glycol. dnevno uzimam 15 kapi, prije spavanja, razrjeđeno sa malo vode. sad sam u totalnoj panici da zbog toga nisam nekako naštetila plodu. znam da je propolis jako zdrav, ali strah me googlati može li ovako jaka koncentracija nekako štetiti kad je trudnoća u pitanju.
-
nazovi ginekologa i pitaj. Na internetu svašta piše. Kažu da antihistamike se nesmije piti u trudnoći, a ja sam dobila 3 inekcije synopena na samom početku i sve je bilo ok.
-
propolis ne bi smjela koristiti jer je on alergen, ali ne bediraj se..
-
naravno da ga više neću uzimati, ali 8 tjedana je puno i baš me strah.
sutra idem kod ginekologa, pa ću ga pitati. stvarno ne mogu vjerovati kako mi je ovo promaklo. mjesecima pokušavam ostati trudna, napokon mi uspije, a onda napravim nešto ovakvo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma