-
Provjeren servis za čišćenje u Trogiru?
Ima li netko za preporučiti?
Slijedeći tjedan idemo na more i želim izbjeći scenu od prošlog ljeta kad ja u 3 sata trebam oprati cijelu vikendicu da bi djeci mogla dati večeru i staviti ih spavati u čiste krevete...
Je da je sve to malo ( dnevna soba, spavaća, mala kuhinja i mini kupaona),ali trebam sve oprati od ormara, prozora, podova, kupaone,kuhinje i elemenata i suđa jer nikog nije bilo godinu dana.. A sad je mlađi jos u fazi puzanja i stavljanja svega u usta i ne možeš ga stići tako da mi treba netko tko će skupa sa mnom sve to 'polizati' u 3-4 sata. Možda zato neki servis koji bi mi poslao 2 osobe da to sve sredimo...
Molim preporuke..
-
Reto centar, 40kn/sat (prije godinu i po, ne znam jesu li mijenjali cijenu).
Jedino je pitanje tko ce ti naletit, meni je jednom cura čačkalicom čistila napu
-
E pa to mi je najbitnije... Treba mi netko tko je brz i temeljit jer nemam vremena da mi se neko rasteže tamo cijeli dan. Mi stižemo u popodnevnim satima (16-17) i treba mi da je do 20.30-21 sve riješeno.. A mali (13 mj) mi je kao usisavač-svaku najsitniju mrvicu nađe i u usta..neki dan sam mu neku bubu vadila iz usta
-
Agencija Bee Art. Ako se odlucis pp-aj mi, posaljem ti broj gazde za dogovor, i pozoves se na mene
-
-
Nego što
-
Popust! To bi valjda bio presedan! Obično je za nas turiste dupla cijena
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma