Čisto okvirno da znaš moj vjenčani buket je koštao 400kn. Rekla je cura da joj je to srednja cijena. Znači da može još i niže od toga. Mislim da ti je bitno da "klikneš" sa cvijećarkom. Ja sam stvarno imala sreću po tom pitanju. Kad sam je vidjela pala sam na koljena ispred nje..cura je oriđiđi hipijevka...narančasta kosa,haljina cvijetnog uzorka. Malo smo pričale o mojim željama,a kad sam rekla da želim crvene ruže ona je kratko dodala "Ti sigurno nećeš s tim biti zadovoljna. Znaš li točno kakvu boju želiš??" Ja sam rekla da znam i jedva pronašla kakva bi ta boja trebala biti A ona je mrtva hladna rekla"Takve ruže ne postoje u stvarnosti,jedino u photoshopu" Spasila me jer stvarno nebih bila zadovoljna,a na kraju je ispalo savršeno. A buket mi je bio jedna od najvažnijih stavki.

Ovi cvijetići za goste,to lako možeš sama. Tamo gdje budeš kupovala materijal za to zamoli da ti pokaže par primjera,upamti i onda pronađi još jedan ili dva para ruku koji će ti pomoći u izradi. Možeš i nešto za bebicu izraditi. Mislim da cijena ne treba biti velika da bi nešto bilo lijepo.