-
Meni tlak skoci na spike kako su oni jadni i kako ne znaju sto zele, samo nas cekaju da im otvorimo oci. On jako dobro zna sto zeli (skuhano, pospremljeno, rucak u 2h....) i jasno joj je dao do znanja sto ne zeli a to je dijete. U slucaju da zaista on jadan siroti, ne znam kako moze uopce funkcionirati u zivotu i doista ne zna sto zeli, sto ce ti dijete sa takvim muskarcem???Mislis da ce ga promjeniti, nece.
Mozes ga samo prevarom dobiti i ucjenama a tu ti kruha nema. Tako ti je isto da i izades van i ostanes trudna sa random likom kojeg pokupis, mozda bi cak i vise od njega dobila. Do sada ste lijepo funkcionirali bez bebe i to samo ti znas razlog zasto te je privukla takva nezrela licnost i to ti vise nije dovoljno jer imas svoje zelje i potrebe koje su sasvim razumljive. Uzima ti puno a ne daje nista, pomisljas da ga ostavis...nisi sretna vise. Svasta zene trpe do odredene granice. To su situacije koje ako on uvida da zbog necega ne moze se pokrenuti zahtjevaju mjesece cak i godine terapije za koje ti moras odluciti dal se isplati cekati i uloziti toliko truda. Ja bih se iskreno prepala da sada naglo promjeni misljenje/popusti pred ucjenama i uz tu osobnost strahovala iz kojeg razloga je pristao na dijete.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma