Muz ti je emocionalni zlostavljac! A ti MISLIS da ga previse volis i da si preslaba da ga ostavis!

Lijepo si je on zivot sredio i tebe stavio u okvir koji njemu pase!
Na moju zalost, govorim ti iz iskustva da tu nece NIKADA bit promjene. I kada se nepokon odlucis otici nemoj vise past na kukumavcenje. Bit ce dobro par tjedana, a onda laganini sve po starom da ni ne skuzis kako te opet lijepo ukalupljuje.
Ja sam se vratila i mucila se jos 6 mjeseci. A kad sam napokon otisla.... NAJBOLJI POTEZ u zivotu!!! Nakon 12 godina sam pocela disati, razmisljati svojom glavom i o sebi i svojim potrebama!
Znam da se bojis otici, strah te promjene i neizvjesnog sutra, ali vjeruj mi, ostati s takvim likom je najgore sto mozes napravit. Pretvorit ces se u bezzivotnu sjenu zene kakva si nekad bila.

Oprosti ako je ovaj post malo grub, ali prepoznala sam puno toga u tvom muzu i samo ti prenosim svoje iskustvo. Ok, kod nas nije bilo pitanje djeteta, bili smo mladji, ali je zato bilo pitanje mene i mojih potreba i interesa. Naravno da je svaka svadja zavrsavala mojim povlacenjem "jer mi se volimo najvise na svijetu!!! Pa sto je izlazak s curama naspram zivota s njim i njegove srece?" i tako sam polako ostala bez igdje ikoga, zatvorena u 4 zida.

Srecom, na vrijeme sam skuzila da to tako nece moci, tj da drugi ljudi ne zive tako, i otisla!!! Da, nije mi bilo lako na pocetku, nisam s kim imala kavu popit, ali malo pomalo sam gurala. Danas uz sebe imam covjeka koji me razumije i postuje mene i moje potrebe. Nije ni on savrsen, kao ni jedan drugi , ali je tu za mene kad mi treba. A nasa 3 godisnja curica je kruna cijele te veze.

Zelim ti svu srecu, daleko od ovog zlostavljaca