Citiraj antony34 prvotno napisa Vidi poruku
Sirius samo da ti u kratkim crtama napisem svoje iskustvo. Bila sam udana dvije god i otisla od njega jer nije htio djecu i nije mario za mene. Sad sam u drugoj vezi vec devet god i sa sadasnjim partnerom hodamo na mpo. Znamo da je kod oboje problem i on nije mene optuzivao ni ja njega. Kad je on odlucio smo otisli u zg kod doktora. Misli na sebe i sta ti zelis u zivotu. Ako imas potporu uz sebe to je covjek s kojim ces moci zivjeti, a ne neko ko ne mari za tvoju srecu i tvoje snove. Sretno sta god da odlucila.
Ma, kužim, ali ja sam tu mogla na forumu napisati neke zgode s mužem kaj bi bar desetak forumašica odgovorilo nešto u stilu "ja to ne bih podnosila" i "odmah se razvedi". S druge strane bi i on imao svoju verziju. A sasvim dobro fumkcioniramo, bolje od većine parova.
Tak da je teško preko foruma bilo što savjetovati ako se ne vidi i druga strana priče, pogotovo ne poduzimanje nekih drastičnih koraka. Zato sam za to da parovi zajednički potraže pomoć, jer će tako moći naći i zajedničko rješenje.