Pokazuje rezultate 1 do 50 od 104

Tema: Kad jedan od partnera želi odustati od MPO

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Vrijeska, baš me zanima kako bi se ti pomirila sa tim da ti je muž na početku braka rekao da ne želi dijete. Ili još bolje - da se nije izjašnjavao da li želi ili ne! Bez obzira na razlog. Samo bi se pomirila sa tim? Ne bi se pokušala boriti da ostvariš svoje ciljeve i želje?
    Oprosti, ali nekome tko nema dijete, a najviše na svijetu to želi, bezosjećajno je reći da nije kraj svijeta ako nema dijete (i to još govori majka)!

Lucija, želim vam da ti i tvoj muž krenete zajednički u borbu. I ja sam za neke stvari morala boriti i boriti, i svađati, jer i MM je trvd orah (ne u vezi MPO, već nešto drugo). Bila sam poput papige nekoliko godina - ali na kraju sam se izborila. Sad i on vidi da je tako bolje. I naše zajedništvo je jače.
    Samo ti želim reći da ne odustajete jedan od drugoga, nego da se boriš ako ima imalo nade da se posloži tako da krenete u istom pravcu.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

[QUOTE=s_iva;2665058]Vrijeska, baš me zanima kako bi se ti pomirila sa tim da ti je muž na početku braka rekao da ne želi dijete. Ili još bolje - da se nije izjašnjavao da li želi ili ne! Bez obzira na razlog. Samo bi se pomirila sa tim? Ne bi se pokušala boriti da ostvariš svoje ciljeve i želje?
    Oprosti, ali nekome tko nema dijete, a najviše na svijetu to želi, bezosjećajno je reći da nije kraj svijeta ako nema dijete (i to još govori majka)!

potpisujem!
    vrijeska,kakav bezosjećajan tekst!
    što bi rekao moj ginekolog kada sam mu govorila upravo za takve osobe i njihove komentare (zbog kojih bi ja sebe preispitivala) samo bi odgovorio: Lako ona priča kad ima dvoje kod kuće....
    DA, lako Vrijeska tako pričaš kad imaš djecu kod kuće.....

I upravo to: "u dobru i zlu" bi se odnosilo i njezinog muža!

doista nekada pomislim u kome mi to društvu živimo...

Lucija, sretno
    samo hrabro naprijed... majčinstvo je divno
    ja sam u svoju kćer zaljubljena od prvog pogleda i ništa se ne može mjeriti sa tom srećom jer sam je tako dugo čekala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •