Pokazuje rezultate 1 do 50 od 98

Tema: Toplomjer

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

jesus,sad cu paziti na svoj zivin ko na oci u glavi...no,dobro srecom ni granica sa BIH nije daleko...hmmm,vidim priliku za dilanje zivinih toplomjera....

kupila sam neki skupi fancy digitalni,kao kako cu maloj po noci mjerit sa zivinim...provala ga koristit 2-3x i kad je svaki put pokazao drugaciju temp spremila ga u ladicu i vise nikad nisam izvadila....sad sam se sjetila da ni bateriju iz njega nisam izvadila,jos je bice i iscurila....
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 09.02.2015. at 23:54

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    jesus,sad cu paziti na svoj zivin ko na oci u glavi...no,dobro srecom ni granica sa BIH nije daleko...hmmm,vidim priliku za dilanje zivinih toplomjera....
    Švercerice, imaš mene za prvu mušteriju.

I mi koristimo samo živin i luda sam od toga što to mjerenje toliko dugo traje i u potrazi sam za pouzdanim, a brzim. Nekako se sama sebi činim kao hodajuća opasnost u 4 ujutro dok joj mjerim temperaturu u polusnu... strah me da ne zaspem i ne zaboravim na toplomjer.
    Vidim da na hitnim službama koriste za uho, a moja dr. neki koji je prislonila na pol cm do čela. Ima i među tim za uho/čelo koji super truper pa da ne brinem oko netočnog očitanja?

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku

kupila sam neki skupi fancy digitalni,kao kako cu maloj po noci mjerit sa zivinim...provala ga koristit 2-3x i kad je svaki put pokazao drugaciju temp spremila ga u ladicu i vise nikad nisam izvadila....sad sam se sjetila da ni bateriju iz njega nisam izvadila,jos je bice i iscurila....

urekla sam se... sinoć sam 1vi put u životu slomila toplomjer.... dobro sam pomela ali jutros sam na parketu skužila još pokoju malu kuglicu...MM prestravljen,uvjeren da je to ful otrovno,jel' da da nije? dala sam mu da ga odnese u apoteku,baš me zanima da li su prihvatili...

idem uskoro u Split pa ću stat u Neum kupiti toplomjer,treba li kome? samo,kako poslat a da se ne slomi?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •