Još nisam ni rodila a već se svi oko mene (tu mislim na ženski rod) guraju sa svojim savjetima o oblačenju bebe. Npr. zakaj kupujem kratke rukaviće, beba bude mala u ljeti i trebat će dugi rukavi. Pokušala sam lijepo objasniti da će i bebi biti vruće, ali se mene ne sluša. Najgore mi je pametovanje od sveki da mi treba jastuk za bebu da ju donesem iz rodilišta :shock: :shock: , da ona ima jastuk još od MM. Pokušao je i MM objasniti da će beba u autosjedalici doma, ali ona opet po svome - -dobro,dobro, ali to ćete koristiti kad beba poraste... Ko da govoriš zidu. Pokazala sam joj odjeću za bebu, a ona na to veli kako mora i ona oprati stvari za bebu :shock: . Opet isto, ona ima odjeću od MM i njegove sestre - ja sam htjela puknuti od jada i ljutnje! JA NE ŽELIM DA MI DIJETE NOSI ODJEĆU STARU 30 GODINA i sigurno neće pa makar se strašno posvađala. Pokazali smo im koilca 3u1 i objasnili kak ćemo s bebom od 2-3 tj prvo u košari malo na zrak pa su nas u čudu gledali (od MM roditelji) i rekli na to da ćemo to tek kad beba bude 6 mj. Isto su me gnjavili kako beba mora na krštenje u svečanom jastuku, na što sam ja odlučno govorila da će imatii svečanu odjeću, a nikakv jastuk - to natezanje je prilično trajalo. Bojim se i kakva će biti odjeća koju će bake, dede i dr. kupovati bebi... Moja mama je ok i sve razumije.
Recite mi kako da se branim od tih neželjenih savjeta, stvari i situacija!?