-
pregled as
Udruga Roda održati će u subotu 08.04. besplatan pregled autosjedalica na kojem roditelji mogu dobiti informacije, savjete i praktičnu pomoć vezanu uz ispravno korištenje autosjedalica.
Pregled će se održati ispred zgrade MUP-a u Heinzelovoj ulici 98 od 10 do 13 sati.
Molimo vas da na pregled ponesete upute proizvođaca sjedalice, ukoliko ih imate, te da povedete vase dijete.
-
Hvala Rodama na pomoći, od sad se vozimo sigurnije
Nikola 27.10.2001.
Bebač 25.05.2006.
-
hebiga...nisam stigo, al sam postao tamo nešto o "strijama" na sjedalici...kad je sljedeća akcija da mi to netko pogleda..
-
za mjesec dana.
ali bi dotle trebao vec reklamirati i zamjeniti tu sjedalicu.
sa djecijim zivotima se ne igra.
-
gle, čim sjedalica ima "strije", moraš ju reklamirati
mislim, možemo ti ju mi pogledati, al ćemo ti reći isto što i ovdje; znači, ak ima bilo kakve bijele pruge po plastici, znači da je pretrpjela neku traumu, u kojoj su iste i nastale i nitko ti ne može garantirati da je ta sjedalica sigurna
-
-
al nije baš tako nova...mislim sumnjam da ju više mogu vratiti a znam da nisam imao sudar da bi nadrapala
znači...kupio sam shit...naručit ću recaro, cuo sam da ima neka njihova linija za djecu
-
Hvala svima na pomoći i dobrim savjetima, posebno Zoranu koji nam je posvetio punih sat vremena
-
-
Pikulica, buby, drago mi je da ste zadovoljne. Veliki pozdrav klincima, posebno sramežljivom Nikoli.
-
Hoće li biti u petom mjesecu pregled autosjedalica,naime kupila sam Dori novu veću pa bi htjela prije mora da mi je netko pošteno montira,već nekoliko puta se nismo uspjeli pojaviti a ovaj put nas ništa neće spriječiti!!!!
-
Pregled se planira za 07.05.
-
-
brane, kontaktiraj zrinku.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma