Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 134 od 134

Tema: Biti kućanica ili ne?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih sad baš raspravljala o tome jel da idu il ne idu na drugo dijete.
    pa ako su riješili kocku, mislim da zapreka nema

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma ima puno ljudi koji se uljuljaju u svakodnevicu i strah te nešto promijeniti, pa makar bio nesretan i jadan. Ja imam četvero djece, živčanog muža, nemamo prihode od 11 000 kn, dvoje pubertetlija, jednu takoreći bebu, jedno dijete između svega toga, sad kuham i za svekra, ići ću u tu školu a ne znam di ću s malom..kod mene je kaos, njena priča mi djeluje ko idila. A koliko žena ima koje u obitelji imaju bolesti i svega, za njih je moja priča premirna a priča tvoje prijateljice idila. I meni njena priča zvuči OK. Love imaju, samo je jedno dijete u igri, a ona je malo potištena jer je nezadovoljna. A znam da je posao spas. Ako čita ovo, nek razmisli malo, nek pročita tuđe priče, nek se malo trgne. Najteže je prvi korak napraviti, kasnije sve ide lako. A ta kocka..to je problem. A hebeš ga, puno ljudi imaju nekakav porok pa se bore s tim.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Imam ja jednu koja tako nekako slično razmišlja, uvijek nekakva opravdanja za sve. I isto tako sve stoji na mistu. Nju uvijek treba malo gurnuti, probuditi je, objasniti joj. Tako neki ljudi sami sebe uvjere da je to sve tako kako je i jadni oni, što se može. A može se. Ja ovu svoju guram, budim je, ljuljkam je..pa se mrdnula s mrtve točke. Ali isto se dovela do toga da je se počelo gledati ko neradnicu, jadnicu, lijenčinu..a nije takva. samo je sva preplašena

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Imam frendicu,klinac 1. razred,do sad je bio od malena u vrtiću,mama ne radi i doma je.Tata radi na terenu i doma je 2-3 puta mj.
    Ona isto nikad ništ ne stigne i uvijek se žalila da bi poludela da mali nejde u vrtić.Uz to,ona jako treba vrijeme za sebe,svakodnevne kave isl. Ima zdravstvenih problema,često je po doktorima..
    Sad je trudna s drugim,i sve super funkcionira.
    Sad sam ja potračala,al ova tema me podsjetila na nju...samo-dvije različite familije u sličnim okolnostima,koje se nose sa problemima na svoj način.
    Osim problema sa kockom...al kaže malenaaja da je i to prošlost.
    Meni to nije tek 6 mj nego več. Za ovisnika je to puno,a mora proči mjesec,pa dva,tako će proči i dvije tri godine.Bitno da ne kocka.

Dakle,neka potraži posao.
    Ako bude doma razmišljala i zamišljala kaj bi bilo kad bi bilo-samo se bude dalje zakapala sa deprom.
    I kaj je najgore kaj se može desiti,dobiti otkaz?
    Pa šta,opet bude kučanica.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Toga se i ona boji - da možda nešto nije s njom u redu
    aj ne brini ti za nju, s njom je sve u redu.
    nego se ti zapitaj je li s tobom sve u redu, da ti se da voditi tuđu brigu ili zahebavati ljude po forumu.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    aj ne brini ti za nju, s njom je sve u redu.
    nego se ti zapitaj je li s tobom sve u redu, da ti se da voditi tuđu brigu ili zahebavati ljude po forumu.
    potpisujem.

I baš smo sve bedaste kaj tu uopće nešto pišemo. temu fakat treba zatvoriti. a i ovaj riječnik iz zadnjeg posta malenaaja nije uopće primjeren roditeljskom forumu.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A hebaji ga... Ono, nek mi se ujutro prostre tepih da ustanem i protegnem svoje velecijenjene nožice do posla... Tko ima idealne uvjete i tko ima idealan život? Baci se u vodu i plivaj, nema druge...
    Prvo se ima puno para i ona si može priuštiti ne raditi, onda se odjednom nema para za privatnog psihologa jer je ovaj na uputnicu "običan"...
    Meni je indikativno to što ti tu prijateljicu jako, jako braniš tj. opravdavaš. Da nisi to ti?

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Razmšlja nešto i da bi možda radila za onaj SFI preko neta, ako ste čuli za to, ali niti to ne donosi zaradu odmah. Imate vi kakve ideje?

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Kako će na drugo kad nema vremena ma šalim se. Kuma ti stvarno treba malo povjerenja pokazati životu,kako je netko rekao. Što ako.... Nitko od nas nezna šta nas danas sutra čeka u životu,niti je moguće toliko se izorganizirati. Čak i kad primjer imaš dvije osobe za čuvanje djeteta ukoliko je bolesno i nemože u vrtić može ti se dogoditi da jedna mora taj dan na daleki put,a druga isto prehlađena. Neke se stvari rješavaju u hodu,u pet minuta. Znalo mi se dogoditi da radim,a da me zove teta iz vrtića da pita tko dolazi po djete. Muž je trebao ali je zapeo u gužvi bez mobitela. Baka nema auto itd. Uvijek imam broj od susjeda za takve iznenadne situacije. Kad sam imala jedno djete znalo mi se dogoditi da da mi je puna kuća tuđe djece,isto tako ako je trebalo ta je mama uskočila meni. Nisam tako planirala,jednostavno se tako život posloži. A da je stresno ponekad,to jest. I kaotično. Ali tako je većini. Treba se ponekad prepustiti životu da te nosi. A i ti kuma ćeš uskočiti ako bude hitno,jel tako

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ma nisam to ja majke mi, imam momentalno vremena u životu, a ona me molila da malo pitam ljude na forumu - ne da ih zajebavam, niti mi je namjera bilo koga ovdje zajebavati. Branim ju jer ju jako volim i vidim kolko jako pati. najbolje smo si frendice preko 20 godina. Valjda zato. Ona bi pokrenula neki webshop, al ju muči to što će za to trebati uložiti neke pare, a nemaju ih baš sad, pa će ju muž j..... u zdrav mozak zbog toga. Da ona je isto sva preplašena životom - daleko od toga da je lijenčina koja sjedi doma i gleda sapunice.

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Pa da i ja se pitam zašto zatvarati temu. Potpisujem trinu od riječi do riječi. Izvinjavam se na jednoj pogrešnoj riječi sa prvim slovom i dalje točkicama!

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Eto, sad je nakon tri strane sigurno puno pametnija.
    ako ce ikada htjeti otvoriti svoj profil i temu , moze.
    za ovaj " rekla -kazala" i " znam sve o njoj" , ide kljuc.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ne kužim zašto bi zatvorile temu? pa uvijek pišemo o svemu i svačemu, dajemo primjere drugih ljudi, razglabamo o tuđim životima, tračamo, što sad? A i brate, neš ti rječnika. U ku.ac!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Ne kužim zašto bi zatvorile temu? pa uvijek pišemo o svemu i svačemu, dajemo primjere drugih ljudi, razglabamo o tuđim životima, tračamo, što sad? A i brate, neš ti rječnika. U ku.ac!
    X

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

dijete joj je momentalno dosta bolesno, pa zato zaista i objektivno nema vremena.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj malenaaja prvotno napisa Vidi poruku
    dijete joj je momentalno dosta bolesno, pa zato zaista i objektivno nema vremena.
    pa šta mu je?

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Evo ga opet: .... nemaju sad baš para... za uložiti u njen posao, a ona razmišlja bi li išla tražiti posao...

C'mon...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ga opet: .... nemaju sad baš para... za uložiti u njen posao, a ona razmišlja bi li išla tražiti posao...

C'mon...
    He he he....

Meni palo na pamet da netko piše scenarij za sapunicu, pa je došao ovamo po ideje !

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

mislim da su rijetki od nas koji ne poznaju barem jednu takvu kao tvoja kuma. sve se svede na kraju da kako god pokušao pomoći na kraju misliš da te netko zahebava. kraj dvije nezaposlene, mlade, zdrave i financijske pomoći potrebne rođakinje, moju su djecu, prije polaska u jaslice/vrtić morale čuvati "strane" osobe (imala sam sreće i njima sam bila super zadovoljna, ali zar ne bi bilo normalno da je taj novac ostao u obitelji?). užas živi kako "kuća" i nerad može "pojesti" neke osobe, isisati im svaku želju i volju da nešto promijene, da se pokrenu...uh, sad bih mogla tračati do sutra. nekim je ljudima i odlazak u dućan postao nemoguća misija. kad mi netko nezaposlen, sa djetetom u srednjoj školi i mamom koja radi sve kućanske poslove kaže da nema vremena, onda ja kažem sebi da nemam vremena za takve osobe. a da netko tko bi pokrenuo posao preko neta nema vremena osobno sudjelovati u forumskoj raspravi o vlastitom životu, e to mi je zaista čudno - neću raći zapravo što mislim, naravno.

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

temperatura, cendravo, muž na putu, šmrkljivo, kašlje - ništa strašno za vrtićko dijete ali ipak zahtijeva pojačani angažman

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Vjerovatno ima vrtićku virozu

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Da ,najgora je cendravost...al gledaj vedriju stranu....bar je ona na nogama

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pa hebate, u deset postova si napisala da dijete ima problema sa zdravljem, a mali šmrkav.
    sad i ja psujem.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Jelena Veljaca opet priprema neku novu seriju, pa ispituje teren?

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    pa hebate, u deset postova si napisala da dijete ima problema sa zdravljem, a mali šmrkav.
    sad i ja psujem.

Ta tvoja kuma ima srece da ima tebe za prijateljicu, jer nama drugima je svima cudna ta njezina preopterecenost.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nisam izdržala, pa sam išla pretraživati
    http://forum.roda.hr/threads/63535-M...t=#post2583220

vidim da malenaaja i njena kuma imaju slične probleme.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Iskreno, ja sam isto jednom u necije ime postala, al se radilo o operaciji bebe pa sam htjela provjeriti ima li na forumu roditelja sa slicnim iskustvom. Ta tema je manje "popalila" forumasice.

stvarno ne znam u cije bih ime pisala o problemima ovog tipa, ako nije neka zahebancija u pitanju.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Kljuc

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •