Carmina, tu se i ja slažem da je licemjerno od njega da joj sad zamjera to i nema razumijevanja za nju, a prije je i sam htio da bude kućanica. Imaju oni komunikacijksih problema, da...
LolaMo, pošto su u financijskimj nevoljama, a njezina prehrana je skuplja malo, onda im je jeftinije da samo ona to jede, nego svi. Dobro, možda sam se krivo izrazila "osuda okoloine" - i ona je svjesna svih tih realnih problema u budućnosti.
Pa ona me molila, pošto stvarno nema vremena za piskaranja, da ja malo ispitam mnijenje drugih.
Ma dobro, ne troši njen muž toliko. i zna ona sve što ja pišem, sve mi je dozvolila da kažem i iznesem javno. kako da kažem - ona je toliko jadna da joj je svejedno dal će neko prepoznati njenu situaciju.
Pa nek potraži posao... Nije loše probati. Lijepo je Trina rekla - to bi možda bio način da učini nešto za sebe i svoju dušu. Samo mora biti svjesna da nije lako dobiti posao. Ako si financijski neovisan, jednostavno imaš drugačiju slobodu razmišljanja i to je sve.
A što se tiče nezadovoljstva - ne znam za druge, ali znam da bih ja završila na psihološkom savjetovanju da moram sjediti doma iz ovog ili onog razloga... Uostalom, to mi se i dogodilo. Rad je terapija, bez obzira na financije, a financije su lateralna korist.
Sretno!