Pokazuje rezultate 1 do 42 od 42

Tema: Stomatolog za najmlađe - Zagreb

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Imamo problem sa stomatologom.
    J. se pojavio karijes prije godinu dana i stomatologica nije htjela popravljati već joj je samo premazivala zube. J. ne želi surađivati i to je navodila kao glavni problem.
    Njen pristup djetetu i nije neki, ustvari nema ga.
    Stomatologica je u Sigetu i jedino nas je ona tamo htjela primiti, svi su puni. Naravno karijes je samo išao dalje i sad je zahvatio i drugi zub i sad je to već problem. Zadnji put kad sam ju zvala da taj karijes samo ide, rekla je da ako peremo elmexom da nemoramo dolaziti ni na premazivanje a popravljati neće jer to nema smisla.
    Sutra ju MM vodi kod svog privatnog stomatologa. Ljuta sam i razočarana jer taj karijes sada više nije mali. Ljuta sam i razočarana jer dijete ima pravo na besplatne popravke zubi preko HZZO-a a sada ćemo morati plaćati.
    Imate li preporuku nekog stomatologa preko HZZO-a koji ima dobar pristup s djecom a da prima pacijente?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Imamo problem sa stomatologom.
    J. se pojavio karijes prije godinu dana i stomatologica nije htjela popravljati već joj je samo premazivala zube. J. ne želi surađivati i to je navodila kao glavni problem.
    Njen pristup djetetu i nije neki, ustvari nema ga.
    Stomatologica je u Sigetu i jedino nas je ona tamo htjela primiti, svi su puni. Naravno karijes je samo išao dalje i sad je zahvatio i drugi zub i sad je to već problem. Zadnji put kad sam ju zvala da taj karijes samo ide, rekla je da ako peremo elmexom da nemoramo dolaziti ni na premazivanje a popravljati neće jer to nema smisla.
    Sutra ju MM vodi kod svog privatnog stomatologa. Ljuta sam i razočarana jer taj karijes sada više nije mali. Ljuta sam i razočarana jer dijete ima pravo na besplatne popravke zubi preko HZZO-a a sada ćemo morati plaćati.
    Imate li preporuku nekog stomatologa preko HZZO-a koji ima dobar pristup s djecom a da prima pacijente?
    odlični su na Stomatološkom faxu, samo trebaš uputnicu od socijalnog ali mi idemo kod jedne određene doktorice (mogu ti na pp ime).
    priča o nepopravljanju zuba mi je grrrrrrr i sad će dijete bolit više nego da je prije popravljeno.

Moja djeca imaju kvarljive zube jer imaju duboke fisure i hrana se duže zadržava, preporodlili smo se otkako smo na faxu, dr. je divna s djecom. Moji sami ulaze i s veseljem sjedaju na stolac, maleni je krenuo s nepune 3 god a L. nakon traumatičnog popravljanaj zuba kod drugih. Prezadovoljni smo svi. Oni VOLE ići kod naše zubarice a svaki put ima nešto za popravit ili zapečatit bar kod nekog od njih dvoje.

Naš socijalni je inače ok al ne stavlja plombe na prednje zubiće pod izlikom da ionako stalno ispadaju. Pa nema veze neka ispadnu pa stavit ćemo ponovno a ne da mi dijete lijepog lica okolo hoda s crnom rupom među jedinicama hellooo??!!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 14.07.2015. at 11:02

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •