Pokazuje rezultate 1 do 42 od 42

Tema: Stomatolog za najmlađe - Zagreb

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Poslušaj Lili 75 i idi s djetetom na faks. To je definitivno najbolje.
    To je u Gundulićevoj? Tamo smo otišli prije mora prošle godine kad smo primjetili karijes i nismo imali gdje pa su nam rekli da nije strašno nego da se javimo našem stomatologu poslije mora, nije nam nitko rekao da možemo i tamo dolaziti. Znači, trebam uputnicu njezine stomatologice?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    To je u Gundulićevoj? Tamo smo otišli prije mora prošle godine kad smo primjetili karijes i nismo imali gdje pa su nam rekli da nije strašno nego da se javimo našem stomatologu poslije mora, nije nam nitko rekao da možemo i tamo dolaziti. Znači, trebam uputnicu njezine stomatologice?
    Ne znam ti točno - nazovi ih i pitaj, možda i ne treba uputnica. Možda se nekako možeš k njima uvaliti kao kod običnog stomatologa.

Ja sam svog sina vodila u Gundulićevu samo na kirurgiju, uz uputnicu stomatologa kad su mu vadili zdrave zube po uputi ortodonta. Tebi treba dječja i preventivna - to je ovo: https://www.sfzg.unizg.hr/zds
    Ne znam kako se tamo dolazi, ali rekla je Lili da će ti dati kontakte na pp. Sretno!
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 14.07.2015. at 11:38

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •