Ma mislim da meni nije problem pitanje niti što ću ja odgovoriti...ponašam se i odgovaram prema trenutnom raspoloženju (ne libeći se ni najmanje spomenuti i MPO, ili održati kratko predavanje pa i nekom koga tek površno poznajem). Stvar je u tome da što god ja (ili bilo koja od nas) rekla ili učinila, ili kako god bila zadovoljna svojim odgovorom, nastupom ili "hrabrim" držanjem prema nasrtljivcu ili čak nekoj dragoj trudnici...ostaje unutarnji osjećaj koji je jednako loš i ne popravlja ga moja savršena vanjska reakcija.

). Stvar je u tome da što god ja (ili bilo koja od nas) rekla ili učinila, ili kako god bila zadovoljna svojim odgovorom, nastupom ili "hrabrim" držanjem prema nasrtljivcu ili čak nekoj dragoj trudnici...ostaje unutarnji osjećaj koji je jednako loš i ne popravlja ga moja savršena vanjska reakcija.
Odgovori s citatom
- rece i nastavi da zivi ),pricacu o svojim najblizima. Moja sestra, koju puno volim, i koja zna sta prolazim, dodje meni jednog dana i kaze:"Mi (ona i muzic) se dogovorili da zatrudnimo na moj rodjendan! " ( a to mi je rekla sva sretna sto su uopste donijeli odluku, na moje insistiranje da ne cekaju dugo sa bebom ,kakav je bio njihov prvobitni plan)
!
bas si ih odradila da nekazem odje....

I mogu reći da je to dobitna kombinacija jer već duže vrijeme nitko niš ne pita i svi sve pripisuju našoj prezaposlenosti. A zbog zadrtih ljudi koji žive sa nama i oko nas bolje je da tako i ostane. U nekoliko navrata sam sa nekima razgovarala o sl. problemima kod drugih i mogu samo reći da su iznjeli tako jednostavna i pametna rješenja (tipa: "treba promjeniti kokota i sve bu OK!) da se uopće pitam čemu postoje klinike i specijalizirani doktori za naše probleme. I kad malo razmislim o njihovim reakcijama, a oni su naši najbliži, nije ni čudo da nas oni daljnji smatraju "čudacima" i kojekakvim "nemoralnim" osobama. Jednostavno strašno za živce.
osjećaj, ali on je svakako prolazan i mislim da nisam neki negativac.