Eto cure moje u iščekivanju bete ponovo sam često na netu i normalno najviše tu , na rodama. I čitam tako topice , postove , razmjenjujem mišljenja , pitam ako me što zanima i nekao se osjećam bliska sa svakom ponaosob. Vjerujte mi svaki put kad ulazim na forum sjetim se "briljantnog"nasrupa psihologinje Aleksandre Mindoljević u "Sanji".
Ne mogu vjerovati da bilo koja od ovih cura tu , kao i one u čekaonicama ne može vidjeti trudnicu ili još gore ,dijete kojed su roditelji doveli da ga pokazu doktoru koji im je pomogao da postanu roditelji. Strašno ... :shock:
Ja se sjećam , kada sam bila na prvoj stimulaciji kod dr Jukića (2002.) na njegov imendan čekaonica je bila puna djece.Ne mogu vam opisati što osjećam i danas kada se sjetim toga. POVJETENJE i NADA , mislim da su to dvije riječi kojima bih istakla ono najvažnije .Vjerovala sam da ako je kod njih uspio da ću i ja sigurno dobiti djete , a odmah iza toga zahvalila sam Bogu što sam "pogodila" baš tog doktora jer je "očito da on zna što radi".:D
Nisam psiholog , ali svaka nova dobivena trudnoća cura koje su bile sa mnom , i vas tu na frumu me izrazito veseli , kako zbog vas , tako i iz sebičnih razloga ... čini mi se da sam i ja sve bliže cilju .