Ivarice, nisam se udala u tregericama, već u predivnoj bijeloj pamučnoj haljini.
I zaboravila sam reći da smo, kad su kumovi otišli, muž i ja otplesali na svoju omiljenu pjesmu.![]()
Ivarice, nisam se udala u tregericama, već u predivnoj bijeloj pamučnoj haljini.
I zaboravila sam reći da smo, kad su kumovi otišli, muž i ja otplesali na svoju omiljenu pjesmu.![]()
i kod mene ovako,samo je bilo u crkvi...usli smo skupa ja & MM koji je nosio nasu kcer..svi u bijelom,rekli su mi da su neki zasuzili na prizor...))
buket sam predala MMovoj sestri koja se fresko zarucila...
znam za slucajeve kad se cura odseli nazad svojoj kuci netom prije svadbe,pa onda slijedi obicaj donosenja njene robe u kucu itd itd...
moja se prija prije 2mj skupila sa buducim muzem u New York...njih dvoje sami u vijecnici...bijela haljina koju je kupila za tu prigodu pukla prilikom oblacenja pa je navukla neku crnu haljinicu...na nogama cizme a la buce....mislim da su poslje otisli na kavu....
tracak romantike je u datumu -tocno na 7mu godisnjicu veze...
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 31.05.2014. at 00:06
Evo onda i moje iskustvo..
Kad smo dosli na probu svecenik mi je sam sugerirao neka me vodi tata jer je to predivno za vidjeti a i ocu sigurno puno znači.
Tako je i bilo.. MM (jej, prvi puta ovo mogu napisat) je čekao kod oltara, mene je tata "hrabro", sa suzom u oku vodio prema oltaru a ispred nas je hodao moj mali braco sa jastucicem i nosio prstene
Da mogu, opet, opet i opet bi izabrala točno istu scenu![]()
Baš lijepo da je bilo kako si zamišljala! Čestitke još jednom!![]()
Čestitam! Drago mi je da si uživala u vašem trenutku!
Pa cestitam!
I bas mi je drago da je bilo kao sto si zamislila![]()
vidjela sam fotku
Apsu je toliko lijepa i mlada da ti dah zastane
a vjenčanica... iz bajke
nisam tatu vidjela, ali sam vidjela djetetšce...
kako da tek sad vidim ovu temu???
Di su meni oči bile?
uglavnom..... čestitke friško udanima!!
Čestitke Apsu
Ja se nisam udala jer nisam imala za koga
al ako dođe do tog dana bude nas vjerovatno mi i kumovi, nikakva svadba....nevolim gužvu![]()
Moja prijateljica je jako lijepo to obavila. Bio je četvrtak, oni i kumovi, poslje su otišli na Korzo popit kavu i slikat se mobitelom. Ma genijalno.
heheh
dobro recimo ja bi otisla negdje na putovanje radije.
Moja majka mi je jednom davno rekla molim te kad se budeđ udavala nemoj radit svadbu ja ti platim put gdje god, tako da je držim za rijec![]()