to sam i ja pomislila kod tih "gumenih", da bi mogle nažuljati...ali valjda su to nekako dobro osmislili pa neće.. a kad se sjetim malih nožica koje u njima pocrne onako na kockice..preslatko..
to sam i ja pomislila kod tih "gumenih", da bi mogle nažuljati...ali valjda su to nekako dobro osmislili pa neće.. a kad se sjetim malih nožica koje u njima pocrne onako na kockice..preslatko..
ajde ani javi nam kad budete malo probali da možda i mi naručimo kad prohodamo
mi smo zadnje dvije godine imali ovakve
http://store.nike.com/us/en_us/pd/su...9/pgid-1506708
i jako sam zadovoljna jer se brzo suše i izdržljive su...
a za bebu neću ništa - bos...
Znate li mozda gdje ima za kupiti lagana,prozracna pamucna majica za jednogodisnjaka?
Voljela bi mu tako nesto obuci dok po plazi istrazuje..
Sve su deblji pamuk,a ja bi bas onako leprsavu,prozracnu
Ima li netko iskustva s ovakvim šuzicama? http://store.nike.com/us/en_us/pd/su...89/pgid-654690
mi smo prošle i ove godine kupili adidasove sandalice u deichmannu, 149kn, superlagane za održavanje, idu i u vodu i vani, i za staro i novo.
http://thumbnail.image.rakuten.co.jp...idas22612a.jpg
samo su sad plavo zelene, meni su fora.
meni se kod njih nisu svidjeli otvoreni prsti... opcenito ih izbjegavam pogotovo kod male djece - neka moja paranoja...
osim toga moj je tolko trcao po plazi da bi mu ti prsti bili puni kamenja i nabijao bi se po njima stalno...
Netko je pitao za fredov kolut- mi smo ga jučer isprobali i malena je oduševljena! Mase rukicama i nogicama, toliko se smijala i uživala da smo bili glavna atrakcija na plaziuglavnom- preporučujem!
Gabica se već kupala? Klinci su valjda manje njurgavi od nas, meni ovaj vikend još bilo prehladno more. Fredov kolut nabavljen jučer
, čeka sljedeći vikend, nakon ovih vrućina sigurno će more biti dosta toplije. Javim dojmove.
lukab, nisam vidjela da si pisala, tj. vjerojatno sam bila skoncentrirana na Fredov kolut. Gdje ste ih nabavili? Vidjela sam ih u Intersportu, 200 kunića, koliko si ti dala za njih, ako se sjećaš?
Je, jučer prvi puta. A more je stvarno toplo, tu gdje smo mi jučer je izmjereno 24 stupnja. Super za klince
Ok, a sad jedno bedasto pitanje: gdje ste kupovale pamučne gaćice za manju djecu (cca godinu dana)? To mi se čini kao dobra opcija za boravak van mora kad odlučim da može biti bez pelene. Pogledala u par dućana, gaćice su sve za veću djecu...
I mene zanima odgovor na phiphyno pitanje
Ili gdje ima kupacih za bebe?!
Sent from my iPhone using Tapatalk
edit: na koje kupaće misliš? Obične (njih ima svugdje) ili one posebne, za zadržavanje kakice?
Ja sam male gacice uzimala u Devicu, kupace sam malome neki dan uzela u Kik-u.
U HM-u sam prije vidala te sto zadrzavaju kakicu, ali mi je bome puno dati 70 kn za takve male kupace.
Posljednje uređivanje od ani4 : 11.06.2014. at 16:03
uskoro će RODA imati svoje kupaće pelene za bebestrpite se još malo malo
![]()
Ajme, daj reci koliko još malo malo - par dana, tjedan, par tjedana? To sam nešto vidjela na FB...
nemam pojma, ja samo sjedim do voditeljice poduzetništva i virkam što ona sprema
tako da znam da će biti, ali ne znam kada![]()
Pa daj priupitaj malo. Krenule vrućine, svi se nešto spremamo za na more pa da ne kupimo kupaće na krivom mjestu
.
Da, obicne kupace me zanimaju, H&M ima najmanje br 92, moj malac je sad nepunih 8 mjeseci.. Treba mi nesto za plazu, mislila sam obicne kupace ili pamucne gacice...
Phiphy budi strpljiva, bit ce i neki popusti na web shopu, jos kad bi znali kada?!?
Mi sljedeci tjedan vec putujemo i meni je hića
Ja kupila Bambino mio kupaće za pelenaše uživo u Beba centru (u Rijeci), danas testirane prvi put...pa kao obične kupaće, samo s malo debljim unutarnjim slojem. Nakon izlaska iz bazena (more je bilo prehladno i za mene, kamoli za njega) presvlačila sam ga u pelenu...AIO za ovu priliku.
Virtualno ih ima i na Minigreeny i Pelenku.
Naišla na Nikeice na popustu ako nekog zanima http://www.sport-moda.hr/sandale-sun...tect-td-4.aspx
I mi smo kupili Fredov kolut, 180 kn u DM-u, ali vrijedi svake lipe. Bebac je naprosto uzivao, a i mi s njim!
obićne gaćice imaju u devicu po 12 kn, kupaće gaćice sam kupila i idexe, 99kn, imaju i male veličine. imaju i u c&a ali te podstvljene, ali to mi je nekako preplastično.ionako će ugl biti gol.
Evo nasla nam baka kupace u benettonu, ako jos nekome trsba
ja sam našla kupaće u chicca,i jučer smo imali prvo kupanje!
Jel to kupujete kupaće za bazen ili za kupanje u moru?
Ja mu za more nisam planirala oblačiti kupaće, a vani obične gaćice samo kad smo na pijesku.
Za more, nece u bazen bas uskoro
Nekako mi je bljak da ta mala guza sjedi na plazi gologuza