Zgrožena sam ovim letkom.
Jeste ga dobili?
Tko vam ga je uručio?
Kako ste reagirali?
Oglasili su se i reagirali MZOS i pravobraniteljica za djecu.
Zgrožena sam ovim letkom.
Jeste ga dobili?
Tko vam ga je uručio?
Kako ste reagirali?
Oglasili su se i reagirali MZOS i pravobraniteljica za djecu.
Citala sam danas i ne vjerujem da je netko uopce sposoban sloziti takvu gnjusnu konstrukciju.
Djecje orgije organizirane u vrticu?!?!
Ma tko to uopce moze povjerovat!
Blažena u neznanju.
Jel ima kakav link?
Sory, sada vidim link.![]()
Posljednje uređivanje od Cathy : 28.05.2014. at 21:01
Dobila sam ga.
Stigao je poštom, službeno na adresu škole (jedan primjerak)
Nisam mogla vjerovati svojim očima!!
Iako sam prije samog letka već pročitala upozorenje MZOSa školama da se zabranjuje prezentacija i djeljenje tih letaka po školama.
btw predlažem zatvaranje ove teme jer uopće inicijativa ne zaslužuje medijski prostor....
Ne ide ništa pametno na tipkovnicu, i dalje![]()
O đizs bljuje mi se od samog citanja...od prosle godine traje ta kampanja objavljeno na dnevno.tkovasplacamamuvamvasu.
jel se ove ljude može sudski goniti. Majke mi, ja bi ih tužila makar za klevetu!
ajme, ljuta sam, opet...
Koliko košta štampanje tih letaka?! Zar u ovo doba nemaju na što pametnije i ljudskije potrošiti te novce?!
Jesu li oni normalni?!!! Bolesnici!!! Pročitala sam samo ovaj dio o vrtićima, ako odgajateljice službeno ne istupe tužbom ili slično, onda smo stvarno prčija od zemlje. Kako ih nije sram, bolesnike jedne...uf
Ima ljudi da to puse? Ovo bi bilo smiješno da nije žalosno..
Sent from my iPad using Tapatalk
Moglo bi ih se tužiti. Zaboravila sam napisati da je uz letak stiglo i popratno pismo. U potpisu su "za Građansku inicijativu" 4 dosada posve nepoznata imena.
Guglanjem sam našla da jedna od tih osoba radi za Laudato na koji je Optimist stavila link.
Inače u pismu je i poziv na predavanje J. Reisman sutra te u utorak 3. 6.
Edit: Je li ovo linkano cijeli tekst letka koji ste službeno dobili?
Ne da mi se o ovome razglabati jer mi ih je dosta, samo linkam članak s kojim se slažem: Cirkus-je-stigao-u-nas-grad
meni ga dali u subotu na špici, pročitala 2 rečenice i vratila im
bilo mi je toliko glupo da nisam ni razmišljala o tome
joj, i meni je ovo prvo palo na pamet, ma tko to puši i kako im se da zahebavat pošten svijet?!Ima ljudi da to puse?
ali sad više nisam skroz sigurna.
mislim ovako kao no@: ne dati im prostora niti malo.
Tek sam sada vidjela, i moram priznat da mi je mučno i to poprilično, i ne toliko zbog samog teksta koliko upravo zbog broja ljudi koji će nasjesti na ovo kao i na prošlu "građansku inicijativu"
Slažem se. NEtko je već prije napisao da nisu vrijedni medijskog prostora.
U školi se nije pojavilo ništa slično, na sreću. Da jest - štajaznam, vjerojatno bih ignorirala ako bi bio samo letak... Ali čini mi se da je škola ovaj put odradila svoje i da ih nisu pustili unutra.
E da i žalosno je što nitko neće na to reagirati nego će se dozvoliti cirkus duž lijepe naše.
Meni je palo na pamet da institucije ne žele veliku prašinu oko toga, jer publicitet (makar i negativan) hrani ovakve stvari, tako da za to vjerojatno postoji razlog. Ovi jedva čekaju da im se netko krene zgražati ili nešto braniti - eto ih u Dnevniku, a to im je cilj... Bolje ignorirati. Takve stvari crkavaju bez publike.
Ja svaki put od ovog naslova pročitam "Ne dirajte mi ravnicu" (a pasao bi i nastavak - jer J. će se vraatiitiii...)
Meni je problem što ova ekipa opet gostuje po medicinskim fakultetima. Medicinskim, ej!
Vertex, dobro je sto ih tamo nitko ne shvaća ozbiljno. Nadam se.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma trebali bi snositi ozbiljne posljedice.Gamad bolesna.
Ja jedva cekam gradanski odgoj u skolama, svaki put kada prodem gradom uvjerim se u nekulturu danasnjih klinaca, nemres od govana pitu napraviti ali opet ocito do sada ni roditelji nisu bolji posao napravili.
Atko je ta inicijativa???? Da ne povjerujes ...
Sent from my iPad using Tapatalk
Evo i ovdje, Ivana Simić Bodrožić Tko-to-dira-nasu-djecu
Odlična su oba teksta koje je Zuska linkala. Mogu samo potpisat.
isuse, meni se bljuje od ovog letka. mi nismo niš dobili u školi, odnosno ako je kaj i stiglo, nije došlo do mene.