Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Šta mu je???

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno Šta mu je???

Jučer ujutro,mlijeko i povraćanje.Hajd nema temperature...Dalje sve normalno.Oko podne temperatura 38,5 ,stavili smo čepić i pala je...oko 17h opet povraćanje i visoka temperatura,39,6...brzo tuširanje temperatura pala puno tekućine uzima i noć je prošla bez problema..
    Jutros 37,5 ...zovem pedicu veli ak hoćeš dovedi ga da ga pogledam ak nećeš nema problema možda su zubići...

Normalno guta,oko ušiju sam mu pipala mišta ga ne boli.Pipala sam ga po trbuhu ništa ga ne boli...ali jako trlja desni rukama i desni su mu jako upaljene.4zubića su krenula u isto vrijeme...
    Je li moguće da dijete ima sve navedene simptome zbog zubića???
    Prije deset ne idemo kod dr a ja ću riknut do deset od muke!!!

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Povracanje i zubici??? Meni to dvoje ne ide skupa. Odvedi ti njega doktoru....sigurno je neka virozica, ali cisto da budes mirna.
    Pusa bebachu!

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

39,6 je previsoka temperatura da bi uzrok bili zubići.
    jasno, moguće je da mu rastu, ali i ne da temperatura toliko visoko skoči.
    odi obavezno doktorici

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Kod nas su se znale poklapati temperature s rastom zubića, ali nikad zubići nisu bili uzrok, nego popratna pojava (a uzrok je bio ili virus ili bakterija u nosu ili grlu).
    Ali ovako visoka temperatura od zubića, mislim da to ipak nije moguće. Samo vi odite pedijatrici.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

da svi su mi govorili da im djeca imaju od zubića visoke tempice,povraćanje proljeve........
    Bili smo kod dr .
    dijagnoza enteroviroza.
    skidati temp.,davati tekućine puno....uglavnom rekla mi je kad sam došla da sam razgovarala s drugom pedicom a ne s njom.Ja se zabunila i pričala s prvom dr koja se javila...kaže mi naša pedica da ne postoji temp.,proljev i povračanje od zubića.Sve su to neke viroze ili bakterijske infekcije u vrijeme rasta zubi.A dr odmah prepišu sve zubima i to je to.a kasnije se izrodi nešto veće iz toga.eto drage moje puno vam hvala....malac spava idem kuhat...pusa

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Za utjehu, kod nas je enteroviroza bila najblaža od svih bolesti koje je imao. Za dva dana bio je kao nov. Držim fige da i kod vas bude kratko i sa što manje povraćanja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •