Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Vadjenje mandula...kako je u klaicevoj

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Vadjenje mandula...kako je u klaicevoj

Pozdrav, mali ima 2,3 godine i danas smo na suvagu otkrili da ima manje ostecenje sluha na lijevom uhu zbog cestih upala uha.... Preporuceno nam je otici s njim nekud u bolnicu i posavjetovati se oko operacije mandula, cula sam da je dr marn izrazito dobar ali me zanima, da li u klaicevoj bolnici mogu biti cijelo vrijeme s djetetom ? Ide li se mozda isti dan doma . Molim vas vasa iskustva

Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

dr. Marn je stvarno OK
    ako je samo treći krajnik, onda se u većini slučajeva ide isti dan kući
    ako su sva tri - ostaje se preko noći i ide se kući slijedeći dan ujutro, nakon kontrole od strane dr. Marna

s djetetom se može biti cijelo vrijeme na odjelu (i preko noći) ako se rezervira i plati apartman
    za redovan smještaj na odjelu ne znam koliko roditelj može biti s djetetom, ali zasigurno će se javiti netko sa svježim iskustvom

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

u svakom slučaju moraš se dogovoriti prvo za pregled, sad ne znam kolko se čaka u klaićevoj pred godinu dana je bila lista 3mjeseca unaprijed, možda ti je i opcija sveti duh dr. Parazajder i Jug

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mi imamo sve friske pretrage. Bera test i timpanometriju jer smo radi nerazvijenog govora krenuli na dijagnostiku u suvag.... Prvi put u sijecnju je timpanogram bio dobar jer je mali bio na antibiotiku a sada je bio smrkav i svi nalazi su bili koma, sad je to vec zbilja previse upala uha i grla i pod hitno netko mora prociieniti da li je za operaciju i sto s tim.... Mislila sam otici kod marna u sabol .... Pa akk treba operacija lako se narucimo u klaicevu.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

možeš i tak, inače prošlo proljeće moj klinca je imao za redom 3 upala, svi timpanogrami su bili jako loši, onda je u 6 i 7 mjesecu timpo bio bolji, i za sad je na praćenju ( baš bili pred tjedan dana , jedno uho je ok, drugo ovo na kojem su bile upale je malo slabije)

Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

iva1602, samo za tvoju info - mi smo za operaciju čekali 4 mjeseca.
    u prvom mjesecu smo bili naručeni za operaciju u svibnju

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ici cemo,na sv duh !,,

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

si se naručila, ak ne obavezno reci da je za djete, pa dobiš pregled puno brže

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

kolegica tamo radi u labosu pa će nas ona danas naručiti rekla sam joj da je hitno i da je za dijete jer mali više ne čuje dobro .... Jelena čitam neke stare postove, jesu li vaša djeca operirala tamo mandule? kako je prošlo? on je tako mali, ne priča, ne može mu se baš puno objasniti... a ja isprepadana..... :/ samo da riješimo problem i da nam se sluh vrati. gledam ga danas ima onaj tipičan izraz lica s otvorenim ustima, sline teku a mandule zatvaraju grlo sve do one resice u sredini. Očaj. jedva čekam da to riješimo.

on je neurorizičan i lijepo se i uredno razvijao do svoje godine i pol a tad ostao govorno na nivou ispod jednogodišnjaka...slovkanje ma ma ba ba i dan danas je tako... :// ja zabrijala na autizam a na kraju sluh....

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moja klinka je operirala treću u kalićevoj s malo manje od 3 godine, mali nije kontrolira se na svetom duhu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •