cvijeta73 prvotno napisa
jooj, ja sam danas plakala od vrtića do posla. m danas zadnji dan ide u vrtić, danas potpisala ispisnicu. pozdravila se s tetama, kaže ona meni - nemojte da vam itko ikada kaže bilo što ružno o vašoj m, ona je jedna genijalna curica koja sve, ali baš sve može što god poželi. a ja nešto promrljala sad već povećom knedlom u grlu.
prolazim pored kuhinje, pozdravim kuharice, od kojih mi je jedna posebno draga jer em što najbolje kuha griz i polentu, još i strpljivo svaki ali baš svaki dan ujutro odgovori m na njeno pitanje koje svako, ali baš svako jutro postavi - teeetaa, što imamo danas za doručak, a što za ručak. a žena me zagrli. a ja u jecavi plač, i kažem sebi ma baš me briga, baš ću plakat, ne mogu, znate ono kad susprežete, a grlo me vać počelo baš boljeti.
eto tako. m je ove zadnje godine promijenila grupu, i, za razliku od prije, glupača ja što ju nsiam ranije preselila, imala je najnajdivnije tete ikad. ono kad pomisliš kakav bi sve odgajatelj u vrtiću trebao biti - e pa tako puta dva.
i moram im to i kako treba reći, samo radi toga ću doći u vrtić, jer ovo danas je bilo s tom namjerom, al blago nerazumljivo.