Stranica 3 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 162

Tema: kakav mobitel za 9-godišnje dijete?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Marija prvotno napisa Vidi poruku
    Imam pitanje vezano uz temu, mi u obitelji inače imamo bonove, jer uglavnom pričamo na fiksni, na internet se ide s kompa itd; glavni problem je što sinu stalno moram nadoplaćicati ako hoće ikad nekog nazvati, jer njemu istekne bon puno prije nego što ga potroši. Da li postoji nekakva opcija da se nepotrošeni iznos prebaci na druge račune?

Mislim, mogu ja ponijeti njegov mob, pa pomoću njega plaćati parking, to i radim, ali lakše bi mi bilo da jednostavno nekako mogu prebaciti iznos (mislim, dijete ima i previše kuna na računu, a račun istekao...)
    Mi smo u VIP-u prebacivali ali uvijet je bio da je mobitel broj prije toga bio registriran sa imenom i adresom.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

MM je tako sa svog T-com moba (na bonove) prebacivao kune na kćerkin Bonbon.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja bih uvijek za djecu preporučio bonove
    puno je manja šansa da nas neugodno iznenade
    X
    kad ce si sami placati racun za telefon, onda nek si uzmu pretplatu

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa ja sam to napisala još na prvoj stranici ove teme

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mogu li ja malo skrenuti temu u filozofske vode?

Jesam li ja jedina frikusa koja misli da je totalna ludost sto tako mala djeca imaju mobitele i koja ne planira svome djetetu kupiti isti sve dok ne podje u osmi razred osnovne skole?

Najiskrenije me jeza hvata od toga. Nije mi bas neki argument taj da me dijete moze dobiti kada pozeli, a i ja njega, jer i mi smo bili klinci i isli u skolu i na izvanskolske aktivnosti i prezivjeli smo.

Hajde, mogu jos nekako i razumjeti obitelji koje zive u velikim gradovima (lazem, ne mogu, ali se trudim), ali u malim mjestima kao sto je moje, gdje svi u skolu mogu pjesice i gdje je sve nadohvat ruke, ne mogu nikako.

Znam da sa svojim stavom riskiram da mi dijete laze i uzima mobitel od djece u razredu. A otezavajuca je cinjenica i ta sto smo MM i ja freakovi za tehnologiju, stalno visimo na laptopu, na svojim smartphoneovima i ne pruzamo bas dobar primjer. Iako, trudimo se i to ispraviti, ali dzaba kad nam je mobitel stalno pri ruci.

Ok, sada me mozete poceti gadjati rajcicama

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja imam devetogodišnje dijete i prilično slično razmišljam kao ti, mamice.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku

A otezavajuca je cinjenica i ta sto smo MM i ja freakovi za tehnologiju, stalno visimo na laptopu, na svojim smartphoneovima i ne pruzamo bas dobar primjer. Iako, trudimo se i to ispraviti, ali dzaba kad nam je mobitel stalno pri ruci.
    Aj budi malo frikuša na svojoj koži, a ne ovako fino popustljivo prema sebi. Lako je tuđim gloginje mlatit :D

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mogu li ja malo skrenuti temu u filozofske vode?

Jesam li ja jedina frikusa koja misli da je totalna ludost sto tako mala djeca imaju mobitele i koja ne planira svome djetetu kupiti isti sve dok ne podje u osmi razred osnovne skole?

Najiskrenije me jeza hvata od toga. Nije mi bas neki argument taj da me dijete moze dobiti kada pozeli, a i ja njega, jer i mi smo bili klinci i isli u skolu i na izvanskolske aktivnosti i prezivjeli smo.

Hajde, mogu jos nekako i razumjeti obitelji koje zive u velikim gradovima (lazem, ne mogu, ali se trudim), ali u malim mjestima kao sto je moje, gdje svi u skolu mogu pjesice i gdje je sve nadohvat ruke, ne mogu nikako.

Znam da sa svojim stavom riskiram da mi dijete laze i uzima mobitel od djece u razredu. A otezavajuca je cinjenica i ta sto smo MM i ja freakovi za tehnologiju, stalno visimo na laptopu, na svojim smartphoneovima i ne pruzamo bas dobar primjer. Iako, trudimo se i to ispraviti, ali dzaba kad nam je mobitel stalno pri ruci.

I ja sam ovako razmišljala dok mi je dijete bilo malo kao tvoje
    Pa i ovako sam zavlačila nabavku tog mobitela, iako ga većina djece u razredu (3. osnovne) već odavno ima. Moj ga nema, s argumentom da mu ne treba jer živimo preko puta škole i uvijek me može nazvati s fiksnog telefona.
    Ipak, argument da smo i mi bili klinci na izvanškolskim aktivnostima i da smo preživjeli mi ne drži vodu. Jer tada nitko od klinaca nije ni imao mobitel pa nam je svima bilo isto (u našem naseljnu nismo imali ni fiksni telefon do moje 10. godine, pa smo koristili ili telefonsku govornicu ili ništa).
    Danas ga imaju skoro svi, i život je prilagođen tome. Ok, malom djetetu zaista ne treba mobitel, ali kako se dijete postupno osamostaljuje, u nekom trenutku će mu i to zatrebati. Nekom prije, nekom kasnije. Na roditelju je da procijeni kada. Ako je to 8. osnovne, ok. Samo, mislim da će vam pobuna u kući započeti ranije, pa se pripremi na vrijeme

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

da se ne ponavljam, lut je sve rekla, evo jedne i od mene
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 10.06.2014. at 16:38

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

a šta ja znam, valjda je i tu, kao i u svemu, važna mjera.
    mislim da se mjera može očekivati od djeteta ako mu je roditelj umjeren i ako ne raste na nekoj osami, kao poljski cvijet

kada kažem da moja ima mobitel ne mislim pri tome da ga ne ispušta iz ruku 8 sati dnevno.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja cu jos jednom napisati da moj sin koji upravo zavrsava 8. Razred jos nema svoj mobitel. Dobi ce ga uskoro. Dosad mu doista nije trebao, zato ga nismo ni kupovali. Srednji ce dobiti mob na jesen jer ce krenuti u skolu u gradu, ali to nikako nece biti telefon pametnjakovic, nego vulgaris s alfanumerickom tipkovnicom.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi recimo, doma uopće nemamo fiknu liniju - tako da svi imamo mobitele. Neki ih koriste manje/neki više - ali meni izgleda da smo u nekim normalnim (za nas) okvirima

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa ja se nadam da cemo i mi ostati u normali kad se pojave ti mobiteli.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A otezavajuca je cinjenica i ta sto smo MM i ja freakovi za tehnologiju, stalno visimo na laptopu, na svojim smartphoneovima i ne pruzamo bas dobar primjer. Iako, trudimo se i to ispraviti, ali dzaba kad nam je mobitel stalno pri ruci.
    e ovo je meni problematično
    kužim roditelje koji i sami nemaju smartphonove, ili one koji i sami ne gledaju tv .... da to ne daju ni svojoj djeci. to je njihov lifestyle i sve 5. respect. divim im se čak.
    ali me užasno smetaju ti dvostruki kriteriji : ja smijem visiti na ajfonu i laptopu pola dana i gledati svoje omiljenje serije na tv, ali moje dijete ne smije jer mislim da to nije dobro za njega.
    ???

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod nas djeca imaju smartfone, MM ne - i to je dvostruki kriterij

ali slažem se s lutonjicom

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nema mob (10 g). i ni ne traži ga (super). Ali, evo današnja situacija me potakla na razmišljanje. Došao iz škole i ne može se javiti na fiksni jer je linija danas u kvaru. Ja dva sata ne znam gdje je. Eto, možda sada uzmemo neki mobitel tek toliko kao rezervnu opciju, i to neki obični, nikakav smart.

Iako i dalje mislim da mu mob za sada nije nužan.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a živciraju me i ti sterotipi o djeci s mobitelima.
    da, moja djeca imaju mobitele.
    pa svejedno čitaju knjige.
    igraju se lovice.
    voze bicikle i romobile.
    veru se po susjedovoj voćki i beru trešnje.
    druže se sa svojim frendovima u kvartu.
    idu na ples, gitaru, slikanje, novinarstvo, tenis.
    pišu priče (rukom po papiru, ne na laptopu).
    i kakve veze smartphone ima s tim
    (osim što su naučili podosta engleskog koristeći se njime)

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    a živciraju me i ti sterotipi o djeci s mobitelima.
    da, moja djeca imaju mobitele.
    pa svejedno čitaju knjige.
    igraju se lovice.
    voze bicikle i romobile.
    veru se po susjedovoj voćki i beru trešnje.
    druže se sa svojim frendovima u kvartu.
    idu na ples, gitaru, slikanje, novinarstvo, tenis.
    pišu priče (rukom po papiru, ne na laptopu).
    i kakve veze smartphone ima s tim
    (osim što su naučili podosta engleskog koristeći se njime)

Takooo je! Neka idu u korak sa tehnikom, pa i ispred nje, ako može.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja vidim da mobiteli mojoj djeci najmanje sluze da se jave nama roditeljima
    a najvise da komuniciraju s frendovima, igraju igrice, koriste drustvene mreze, slusaju muziku

i mi smo svi prezivjeli bez mobitela, (i fiksnih telefona), tableta, racunala... jer ih nije bilo, i bilo je drugo vrijeme

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Potpis na lutonjicu. Ne smatr ni nekom posebnom vrlinom ni manom to sto dijete ima ili nema mobitel. Ili smartphone.

Moja ga ima. Sa stakalcem :D
    Stvarno nam taj njen mobitel ne stvara probleme. Uopce ga me koristi izvan mjere. Kad je doma, cesto ne zna ni gdje je

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Potpis na lutonjicu. Ne smatr ni nekom posebnom vrlinom ni manom to sto dijete ima ili nema mobitel. Ili smartphone.

Moja ga ima. Sa stakalcem :D
    Stvarno nam taj njen mobitel ne stvara probleme. Uopce ga me koristi izvan mjere. Kad je doma, cesto ne zna ni gdje je
    Moje ga doma ne ispuštaju iz ruke, stalno su na viberu.
    A kada im se oduzmu onda smo NAJGORI roditelji na svijetu.
    Ali to mislim da ovisi i o atmosferi u razredu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kad je doma, cesto ne zna ni gdje je
    ni moja
    a ni u školi
    evo danas mi se javila nakon škole s frendičinog moba jer je svoj ostavila negdje doma....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je moj sin bio super, negdje u 2. razredu, imao je neki mob da nam se moze javiti kad ide s treninga, ili ga treba pokupiti isl.
    i zove on mene, ja se ne javim isti cas, a on, nakon tog pokusaja - ugasi telefon!

pa nek si ja mislim sta je trebao....
    Posljednje uređivanje od emily : 10.06.2014. at 16:43

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

moje dijete koristi mobitel isključivo da me nazove da dođemo po nju
    i ni za što drugo

s tom namjenom je i kupljen; da ne čuči pred školom ili pred glazbenom

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ok, ocito su svi preskocili onu moju recenicu gdje navodim da se trudimo popraviti. Znaci, trudimo se ne koristiti smartphone pred djetetom (umjesto toga, jedni drugima posvecujemo paznju i razgovaramo), a ja svoj, recimo, nisam niti ponijela jucer kada smo isli na more.

I inace sam iz IT struke i bas zato sto mi je to struka i sto imam ovisnicki potencijal za svu mogucu tehnologiju osim tv-a, jos vise ne razumijem potrebu da tako mala djeca posjeduju mobitele. Mozda cu vidjeti razloge za to kada moje dijete bude te dobi, ali sada ih ne vidim.

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ma dajte, kakva su to dobra djecica koja zovu roditelje da slucajno ne bi ostala slobodna i sama pred skolom ili imaju mobitele u rukama i ne uzivaju u njegovim carima?

Pa mi smo kao djeca jedva cekali da nam otkazu sat u skoli ili, stajaznam, solffeggio pa da se mozemo slobodno igrati Sandokana, gume, Sjevera i juga, itd. Tko je vidio trcati kuci mami i tati

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

eto, ja odgajam nenormalno dijete
    tako ti je to

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja još nema smartphone pa joj mobitel služi za zvanje, evo danas me zvala kad joj je završila škola da će se ostati igrati s prijateljicama ispred škole.
    Ali zato doma ima tablet, i zadnje vrijeme joj je stalno u rukama i koristi ga za sve i svašta od slušanja muzike do vibera. I uspjela me je nagovoriti da dobije smartphone. Samo što kad sam pristala nisam znala da to koooošta. Neki dan sam malo surfala i tek onda skužila cijene.
    A što se tiče nas odraslih, imamo i upotrebljavamo nove tehnologije i uređaje što za posao što privatno.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja bih se opet složila s lutonjicom. MM je iz IT struke i smartfon ga uopće ne zanima - tak da je stvarno sve relativno. previše se ovdje generalizira. Pa sjećam se nas cura nekih godina u osnovnjaku. blebetale smo na telefon po par sati - i to je tarjalo neko vrijeme i prestalo. meni danas telefon služi isključivo za kratke dogovore. malo dulji razgovor vodim s prijateljicama koje ne žive u zagrebu, a i to bude jednom mjesečno.

Mene više od smartfona brine fejsbuk i slično, te silna potreba za stavljanjem fotografija

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Nanoibeba, a opet, tu kulturu javnog zivljenja prakticira i velika vecina odraslih.
    Sto god radis, share

Ja iskreno priznajem da je to i mene pocelo hvatati i odlucila sam si ugasiti account jer sam vidjela da me previse opterecuje.
    Sva sreca, djeca su mi zasad na svog oca pa ih to ne privlaci
    Ima i u trecem osnovne djece koja svakodnevno kreiraju grupe na viberu pa chataju. Moja zasad bjezi od toga.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nano, a šta je smartphone nego pristup fejsu?
    Ima djece koja se neće nakačit na "tehnologiju". Ali puno, puno njih hoće i jesu.
    Ili, neće možda s 10, ali hoće s 11 ili 12.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    .
    Ili, neće možda s 10, ali hoće s 11 ili 12.
    eto nas, s 13.
    do prije par mjeseci je bio nakačen na tehnologiju, da, ali samo na igrice.
    a sad je bome i na fejs. ništa pretjerano, ali tu je. voli i koji selfie stavit, nije da ne voli.
    a ja mislim da bih se osjećala stvarno kao one munjene majke zlostavljačice djece da mu fejs zabranim, kao sredstvo komunikacije.

a da vam pravo kažem, meni nekako i laknulo.
    već mi je bacao malo na nerdove i gikove, samo majnkraft i lol igra, a niđe cura
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 11.06.2014. at 10:08

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovisi - iako se stvarno u neko doba svi zakvače.

Moji su ga puno koristili za igrice, pa kao fotić i za slušanje glazbe.

a na fejs se mogu zakvačiti i na PCu ili tabletu.
    Meni je najveća korist smartfona ta što aj nemam strpljenja čekati u redu, npr kod doktora, u banci, MUPu nemam pojma bilo gdje - i onfda se lijepo krenem igrati i prođe mi vrijeme.

Istina - i aj se začudim kako su se mnogi odrasli ufurali u fejs.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    a na fejs se mogu zakvačiti i na PCu ili tabletu.
    Naravno, ali to nije stalno uz njih, tu može roditelj dozirati. Meni ne smeta malo fejsa, malo igrica...smeta mi kad je puno.
    Djeca odu do kafića pa pitaju šifru - ovi budalaši ima daju. Ili odu do kakvog centra. Kladionice.
    Učiteljica mog trećaša je na polugodištu zabranila mobitele, jer su preko odmora na kraju mahom sjedili s mobitelima.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A da odgovorim na temu, moji imaju, kako oni to slatko kažu, sranja od mobitela
    A. tvrdi da pretjerujemo i da je on spreman za samokontrolu, ali mi mislimo da nije.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma ne znam - kod mene je jedno dijete ovisnik (iako mislim da je to faza onih grupa na whatsapp i viberu) a druga nije (još) - ma ne znam - nije lako imati djecu u današnje vrijeme

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nije...previše je mamilica na sve strane.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Sve ovisi kakvo je dijete.
    Ja moju ne kontroliram uopće, dok nećaka moram jer on čak pod poplun sakrije mobitel i umjesto da spava- on igra.
    Nećakinja pak uopće ne pokazuje interes za to.
    Nema mobitel i nije ga ni tražila, a tablet joj je bio zanimljiv par dana.
    Mojoj kćeri ni toliko; ipad je prestao biti zanimljiv čim ga je isprobala uz zaključak da je to igračka

Sent from my iPhone using Tapatalk

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni nije ništa čudno jer su mi forumi već 14 godina sastavni dio života

olja avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Smartphone, bolna tacka moga sina (12/2003.). Nema ga i nece ga jos imati jer ja u njemu (sinu, ne telefonu) vidim potencijal za tesku zavisnost. Da ga pustim bio bi u stanju cijeli dan blejati u ekrane, zivota mi i da se u gace upisa, jer taj na sve zivo zaboravi kad igra igrice. Tesko mi je obuzdati ga na vulgaris kompjuteru koji stoji u dnevnoj sobi pa ne mogu ni zamisliti da nosi pametni telefon u dzepu. Tablet sam oduzela na neodredjeno vrijeme, barem do novembarskih kisa. Obicni telefon je naslijedio od tate, na dopunu, nikad jos nije potrosio predvidjeni iznos prije isteka datuma, iz cega vidim da je dostupnost igrica glavni pokretac silne zelje za pametnim telefonom. Da on npr. trosi taj iznos na poruke i razgovore sa drustvom, uzeo bi covjek taj nesretni smartphone bar radi Vibera.
    I tako, mada jos nisam u nedoumici oko kupovine telefona, za par godina cu biti. Cudno doba, telefoni pametni - a ja sve manje...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

za emisiju Svaki dan, dobar dan, traži se roditelj/ica čije dijete ima mobitel i koristi ga razumno, u granicama normale.
    Javite mi se na pp s podacima ako želite sudjelovati u emisiji

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ne javljam se za TV emisiju, ali se javljam na topic.
    evo nakon ne znam koliko opiranja i misli damoje djete nece dobiti mobitel do stoljeca 23. ipak ga je dobio.
    i to pametni telefon, jer njemu telefon ne treba da bi zvao, vec ono sto je on zelio taj uredjaj ima sve u jedno: slusanje muzike, kameru (sad moj moze odahnuti, a i dropbox ce mi biti zahvalan), a i skreno ne bi ni lagala i za igrice.
    odluka MM i mene je da nema sanse da ga stavimo na pretplatu, bez obzira sto je gori od baje patka (kako se to zove) za lovu. no odlucili smo da nema mobilni internet. za sad mu to nije neophodno.

dosla sam se pojadati, a to je da ukljuciti roditeljsku zastitu je prilicno komplicirano. cak sam par puta mislila da je zakomlicirano da slucajno je ne ukljucim.
    dakle krenula sam kao najveca ljencina, nazvati sluzbu za korisnike i aktivirati je, jok ne ide tako. potom sam bila u gradu pa uz put otisla u centar mog operatera, jok ne mogu oni to. dobro dobila kod s kojim mogu to napraviti sama doma, ali ljenosti teska li si, tek sam sad pogledala mobitel od klinca da uzmem kod, a ono kod vrijedi 24 sata. pa opet sluzba za korisnike, pa dok se jave, e pa to ne mogu oni ali to radi tehnicka podrska, i oni mi pridodaju taj broj, ali jok ne mos odmah ukljuciti roditeljsku zastitu vec tek za 24 sata, dok ta registracija prodje kroz sustav.
    i eto MM i ja od cetvrtka ili srijede se trudimo ukljuciti tu zastitu, nadomak cilja smo, jos samo 24 sata

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Nabavila sam maloj telefon jer ga je tražila za kraj škole jer i druga djeca imaju. Iako smo jučer proveli dobar dio dana vani kad smo se vratili piljila je u njega toliko da je primijetila i sama da je oči peku.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Nabavila sam maloj telefon jer ga je tražila za kraj škole jer i druga djeca imaju. Iako smo jučer proveli dobar dio dana vani kad smo se vratili piljila je u njega toliko da je primijetila i sama da je oči peku.
    Stavi joj Family link. Možeš onda odrediti koliko moze i kada biti na mobitelu. I mozes pratiti lokaciju. Jedino joj objasni pravila. Moja ima 1 sat dnevno.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

To funkcionira dok ne služe kak prebrikati, ok ne dođe to s 9 godina ,ali računaj da do 11-12 će skužiti
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 05.07.2024. at 17:57

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Na koji nacin?
    Evo moj ima 10 i informaticki je nadaren, ali niti ja ne vidim kako bi mogao premostiti našu zaštitu. Sve smo strogo namjestili.

Ako se osoba kuži u to, stvarno se može strogo namjestiti. Kod nas za svako skidanje app traži dopuštenje. Svaku app možeš blokirati ili ograničiti
    Posljednje uređivanje od Vrci : 05.07.2024. at 19:04

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Postoje internetski savjetnici kako. Npr.
    https://medium.com/@susan.larcom/top...m-c7461ceb783a

Trenutno si ne mogu zamisliti da bi nas bio tako blesav da potpuno narusi povjerenje, jer kontrolor lako vidi da nema kontrolu. To je kratkotrajno veselje. Barem mislim.

S lociranjem telefona je malo zeznuto sto klinci zaborave napuniti bateriju, a ne mora ni biti skroz prazan, na slaboj bateriji ga krivo locira.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ne kuzim kakve veze ima wifi, u ovom članku. Pa klinci se spajaju na nas wifi, mobilni net, wifi kod bake, i svugdje zastita isto radi.
    možda to ima veze s nekim drugim aplikacijama, a ne family link

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Family link je užas od aplikacije kad je jednog dana pozelite ukinut, to postaje nemoguca misija.

Mi smo samo jednom to stavili kad je kcerka isla u inozemstvo i na neku festu u drugi grad s nama nepoznatim drustvom (radi lokacije), poslije smo imali toliko zezancija za maknut aplikaciju i promijenit neke stavke da je to strava.

Ni dan danas to nismo rijesili, da je bar nikad nismo ni stavili.

Pa smo pozaboravljali lozinke i htjeli da je ja iznova instaliram (ranije je imao muž) i maknem kcerki neka ogranicenja radi tog skijanja u inozemstvu.
    To je zapravo neizvedivo jer kad se jednom kreira na jednoj odrasloj osobi, nema šanse deinstalirat te accounte i stavit na drugog roditelja. Sogor mi je informaticar i kaze da nije uspio naci nacin.

Ma koma, koma.

Ok je samo u toj dobi dok su mali i sve štima, znate lozinke, ne zelite nikakve vece izmjene radit.

Ako itko skuzi kako deinstalirat accounte djece i iznova napravit nove, neka slobodno javi. Hvala.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 05.07.2024. at 21:20

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Family link je užas od aplikacije kad je jednog dana pozelite ukinut, to postaje nemoguca misija.

Mi smo samo jednom to stavili kad je kcerka isla u inozemstvo i na neku festu u drugi grad s nama nepoznatim drustvom (radi lokacije), poslije smo imali toliko zezancija za maknut aplikaciju i promijenit neke stavke da je to strava.

Ni dan danas to nismo rijesili, da je bar nikad nismo ni stavili.

Pa smo pozaboravljali lozinke i htjeli da je ja iznova instaliram (ranije je imao muž) i maknem kcerki neka ogranicenja radi tog skijanja u inozemstvu.
    To je zapravo neizvedivo jer kad se jednom kreira na jednoj odrasloj osobi, nema šanse deinstalirat te accounte i stavit na drugog roditelja. Sogor mi je informaticar i kaze da nije uspio naci nacin.

Ma koma, koma.

Ok je samo u toj dobi dok su mali i sve štima, znate lozinke, ne zelite nikakve vece izmjene radit.

Ako itko skuzi kako deinstalirat accounte djece i iznova napravit nove, neka slobodno javi. Hvala.
    pozdrav. Mi smo imali isti problem i jedva smo pronašli način da se "otkači" s tatinog accounta i prebaci Family link meni. može se, ali je danima trajalo pretraživanje opcija. na koncu je ona našla način kako prevariti family link, ali ne sjećam se koju je foru imala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •