Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 162 od 162

Tema: kakav mobitel za 9-godišnje dijete?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Možda bi bilo najbolje napraviti neki mail samo za family link, a da nije ime.prezime@gmail.com, i ne vezati ga uz ništa drugo, a pogotovo ne kupovati igrice preko tog maila. Djeca u toj dobi ionako ne trebaju mail na mobitelu, pa im to nije problem. Kad im poželiš maknuti family link jednostavno makneš taj mail i napraviš na mobitelu novi account. Jedini problem bi mogle biti igrice i postignuća u igricama jer bi zapravo trebali krenuti ispočetka.
    Mi smo maknuli family link (ne sjećam se više kako), jedini problem je bio što je google znao da se radi o maloljetnom djetetu pa mu nije dao da mi podijeli lokaciju na duže od 24 sata jer to kao mogu samo punoljetne osobe.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Family link je užas od aplikacije kad je jednog dana pozelite ukinut, to postaje nemoguca misija.

Mi smo samo jednom to stavili kad je kcerka isla u inozemstvo i na neku festu u drugi grad s nama nepoznatim drustvom (radi lokacije), poslije smo imali toliko zezancija za maknut aplikaciju i promijenit neke stavke da je to strava.

Ni dan danas to nismo rijesili, da je bar nikad nismo ni stavili.

Pa smo pozaboravljali lozinke i htjeli da je ja iznova instaliram (ranije je imao muž) i maknem kcerki neka ogranicenja radi tog skijanja u inozemstvu.
    To je zapravo neizvedivo jer kad se jednom kreira na jednoj odrasloj osobi, nema šanse deinstalirat te accounte i stavit na drugog roditelja. Sogor mi je informaticar i kaze da nije uspio naci nacin.

Ma koma, koma.

Ok je samo u toj dobi dok su mali i sve štima, znate lozinke, ne zelite nikakve vece izmjene radit.

Ako itko skuzi kako deinstalirat accounte djece i iznova napravit nove, neka slobodno javi. Hvala.
    pozdrav. Mi smo imali isti problem i jedva smo pronašli način da se "otkači" s tatinog accounta i prebaci Family link meni. može se, ali je danima trajalo pretraživanje opcija. na koncu je ona našla način kako prevariti family link, ali ne sjećam se koju je foru imala.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

djeca se međusobno prate preko snapchata
    Možda je to opcija

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Da cure, ima kvaka o kojima covjek ne razmislja dok su manji al kasnije postane issue.
    Da sam znala nikad ga ne bi instalirali, pogotovo jer se preko googlea lako moze pratit lokacija zbog cega smo primarno i instalirali taj Family Link prosle godine.

Poucena iskustvom nikad vise ne bih nego neku drugu aplikaciju, način.

Rossa, ja fakat nemam vremena danima proucavat da bih mozda pronasla nacin a jos manje zelje. Hebo takvu aplikaciju ako namjerno naprave tako da se accounti ne mogu jednostavno izbrisat ili prebacit na nekog drugog.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ma ona jedva pronađe smajlije. Msm uostalom rekla sam joj da je pod mojim nadzorom i da ću ga oduzeti ako bude problema. Ono što je problem je što izaziva ovisnost. Mada ja nisam primjer jer se isto zabuljim često u fon.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Primijetila sam da je djeci ponašanje nekako lošije kad imaju ekrane u rukama tako da će ovo trebati mikrodozirati, ... tipa 1 h ekrana možda svakih dva ili tri dana. Ne daju se skinuti, a i to jedva uz nekakvo vrištanje...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Primijetila sam da je djeci ponašanje nekako lošije kad imaju ekrane u rukama tako da će ovo trebati mikrodozirati, ... tipa 1 h ekrana možda svakih dva ili tri dana. Ne daju se skinuti, a i to jedva uz nekakvo vrištanje...
    Ucjenjuj! Prvo zadaća i učenje, nakon toga kućne obveze (odnošenje smeća, pospremanje cipela i slično), pa tek onda slobodno za ekrane. Sretno!

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Dakle istekla je kartica, odnosno broj, i sad jedino može koristit whatsapp. Zaboravila sam dokupit bon pa nisam skužila dok već nisu ugasili. Sad ne znam kak do njihove podrške ht telekom samo automat i chatbot svuda.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Odes u najblizi Telecom

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Msm da ih ođe po Jelkovcu ne imaju. ://

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle istekla je kartica, odnosno broj, i sad jedino može koristit whatsapp. Zaboravila sam dokupit bon pa nisam skužila dok već nisu ugasili. Sad ne znam kak do njihove podrške ht telekom samo automat i chatbot svuda.

kad se tipkaš s botom ignorraš njegove upise i samo upišeš Agent kao odgovor. onda te u nekom času pita želiš li razgovarati s agentom. to je tako u 90% korisničkih službi

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

huh, evo riješeno

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •