Pokazuje rezultate 1 do 50 od 162

Tema: kakav mobitel za 9-godišnje dijete?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

pa ja ne znam kako moze prekoraciti pretplatu osim da nazove nekoga u inozemstvo :/
    kako tamo nikog ne poznaje ta mogucnost je jako malo ako ne i nikakva. na nepoznate brojeve se ne javlja.
    Internet joj je neogranicen, poruka ima 500 sto je i vise nego dovoljno uz whats up, viber i sl.
    osim toga, dobijemo poruku na mob ako se prekoraci uobicajna cifra prometa (tipa kad platimo parking mob).
    ima tocno god dana da je s nama u preplati, ni jednom nije prekoracila iznos.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    pa ja ne znam kako moze prekoraciti pretplatu osim da nazove nekoga u inozemstvo :/
    .
    sve si sama rekla. ne namjerno. slučajno. a bilo je priča o onim nekim prevarama kada te naziove neki broj, pa vratiš poziv i ode račun. Bolje spriječiti nego liječiti.

A da ne velim da mogu zvati ona razne telefone - horoskop, vicevi i te fore. nama se nešto slično dogodilo na početku iako jsmo imali bon. malac je nazvao neki broj koji je vidio na TVu - onda su mu dolazile poruke i skidale novce s računa. nismo mogli skužiti zašto mu se brzo troši bon. na kraju smo jednostavno promijenili broj, i tada je sev bilo OK. Oni su djeca. Zašto se uopće dovesti u situaciju prekoraćenja ako postoji nešto što se zove bon. No to je moje mišljenje - temeljeno na iskustvu s vlastitom i tuđom djecom

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto se uopće dovesti u situaciju prekoraćenja ako postoji nešto što se zove bon. No to je moje mišljenje - temeljeno na iskustvu s vlastitom i tuđom djecom
    Pa zato jer su pozivi, sms-ovi i internet jeftiniji na pretplati nego na bonove.

Ja sam svojoj baš jučer uzela pretplatu, do sada je imala bonove, jer je nasljedila stari telefon od MM-a...(to stari je sad malo škaljivo, ustvari nije stari, nego smo mi dobili novi, i sad mi je malo bed jer definitivno ima super telefon, ali da sam joj išla kupovati lošiji, nije bilo smisla...), pa ću vidjeti kako će funkcionirati. Dobila je upute da ne zove nepoznate brojeve, da ne zove brojeve sa tv-a....e sad, javljanje na nepoznate brojeve...nezgodno je ako je zovemo sa posla, izlaznih brojeva centrale ima više, i nemožemo ih sve memorirati....uglavnom, i dogovorili smo se da ne razgovara sa nepoznatim osobama, tj. da prekine i odmah nas nazove.

Internet ima neograničen u toj tarifi, tako da tu nema straha.
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 05.06.2014. at 09:20

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •