e da, znam kad je mm bio na nekoj planini da se i njemu to desavalo. ako budu isli na planine (a budu sigurno ove zime na biokovo s nama) ionako im ne treba
mob jer su s nama
zivimo daleko od bilo kakve granice tako da tu nema straha
e da, znam kad je mm bio na nekoj planini da se i njemu to desavalo. ako budu isli na planine (a budu sigurno ove zime na biokovo s nama) ionako im ne treba
mob jer su s nama
zivimo daleko od bilo kakve granice tako da tu nema straha
Nema veze s pretplatom i bonovima, ali da se osvrnem na ovaj post: planinarenje je bila jedina situacija dosad kad bih ponekad požalila što mi sin još nema mobitel.
Da, dijete je s nama, ali više puta smo bili u situaciji da se udalji od nas, jednom se zaista i izgubio na Sljemenu (i od većeg stresa spasila ga je činjenica da je bio u društvu sa starijim djetetom i da su bili na prometnoj planini koja je u nedjelju kao promenada pa su se imali kome obratiti za pomoć).
Otegotna okolnost je što je u planinama često signal lošiji (naročito u Gorskom kotaru i na Velebitu, na Biokovu sam bila prije nego sam imala mobitel, pa ne znam), ali ako ga ima, može puno pomoći u nezgodnim situacijama (koje naravno da nitko ne priželjkuje ili planira, ali se događaju).