-
Osoblje foruma
ne javljam se za TV emisiju, ali se javljam na topic.
evo nakon ne znam koliko opiranja i misli damoje djete nece dobiti mobitel do stoljeca 23. ipak ga je dobio.
i to pametni telefon, jer njemu telefon ne treba da bi zvao, vec ono sto je on zelio taj uredjaj ima sve u jedno: slusanje muzike, kameru (sad moj moze odahnuti, a i dropbox ce mi biti zahvalan), a i skreno ne bi ni lagala i za igrice.
odluka MM i mene je da nema sanse da ga stavimo na pretplatu, bez obzira sto je gori od baje patka (kako se to zove) za lovu. no odlucili smo da nema mobilni internet. za sad mu to nije neophodno.
dosla sam se pojadati, a to je da ukljuciti roditeljsku zastitu je prilicno komplicirano. cak sam par puta mislila da je zakomlicirano da slucajno je ne ukljucim.
dakle krenula sam kao najveca ljencina, nazvati sluzbu za korisnike i aktivirati je, jok ne ide tako. potom sam bila u gradu pa uz put otisla u centar mog operatera, jok ne mogu oni to. dobro dobila kod s kojim mogu to napraviti sama doma, ali ljenosti teska li si, tek sam sad pogledala mobitel od klinca da uzmem kod, a ono kod vrijedi 24 sata. pa opet sluzba za korisnike, pa dok se jave, e pa to ne mogu oni ali to radi tehnicka podrska, i oni mi pridodaju taj broj, ali jok ne mos odmah ukljuciti roditeljsku zastitu vec tek za 24 sata, dok ta registracija prodje kroz sustav.
i eto MM i ja od cetvrtka ili srijede se trudimo ukljuciti tu zastitu, nadomak cilja smo, jos samo 24 sata
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma