-
Slab mjehur :(
Bok zovem se Martina , imam 12 god , neznam dal je ovo opce pravo mjesto za ovak pitanje heh :S
Recu odma napocetku nemam nikakih problema tj. nisam bolesna i slicno :S neg sam imam jako slab mjehur.
Za koji dan idem sa mamom i sestrom autobusom kod tete u Rijeku , a kak take voznje autobusom dugo traju pa autobus staje jednom pa nestaje onda 3 sata mozda i vise a ja nekad nemogu toliko trpiti a i bilo se vec jednom desilo ........
tak da mama se boji pa oce da ispod hlaca obucem pelenu a mene je to sramota a i bojim se da neko neskuzi :S a i rekla je da kad bi osla na wc kad bi stali bi mi jako dugo trebalo da skinem sve , pelene pa gacice ,tajice , hlace da nemam vremena zato a i mozda bi bila guzva tak da rekla je da nemogu ic na wc tijekom stajanja , pa kaze u autobusu nek se jednostavno upiskim u hlace , tj pelene i tak niko nece znati osim mene i mame :S
Dal da poslusam mamu :S il imali neko neki savjet jer mi stvarno neugodno .
-
Šta to znači: slab mjehur?
Ako imaš bilo kakvih poteškoća, trebaš otići liječniku na pregled. Da se ustanovi što ti je i da se to liječi.
Što se tiče pelena, ne znam što bih ti pametno napisala, a da ne ispadnem gruba prema tvojoj majci.
Oprosti, ali meni to nije normalno.
Odrasloj curi oblačiti pelenu i ne pustiti ju na toalet?!?!
Busevi staju obično po 20 minuta i najnormalnije se stigne obaviti sve i u toaletu i popiti kavu, sok, pojesti nešto...
Pelene za odrasle su jako velike i šuškaju dok se hoda u njima, a kad se pomokriš u nju to za čas očajno smrdi pa bi i cijeli autobus smrdio i niti bi tebi bilo ugodno, niti tvojoj majci.
Moj savjet je da razgovaraš s majkom i probaš ju uvjeriti da te odvede za početak liječniku pa će joj i liječnik sve objasniti, a na pelene nemoj pristati.
Pelene su za nemoćne, nepokretne i najčešće stare ljude, a ne za mladu curu na pragu života.
Posljednje uređivanje od Tanči : 05.06.2014. at 10:28
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma