i ja sam suzila na oka svoja dva....
...toliko realistično prikazano...nama(koje nismo doživjele još čari samog poroda) na drugom kraju ekrana slike izgledaju zastrašujuće....mogu mislit kako je pak to sve uživo...
Ajmo komadi, kava je kuhana!
Ja ću poludit, kad mogu spavat onda se probudim u ranu zoru, i ne mogu zaspat a umorna ko pas.
Danas opet na svasbu, i toga mi je dosta od 5 mj nisam imala slobodan vikend il je svadba il je krizma, 3 krizme i ovo je treća svadba, u međuvremenu jedan roćkas i obilazak jedne male bebice.
Jutro!
Techna, oprosti što sam ti uzela jedan dan ciklusa!Znaš da nije bila namjera.....
Maminaljubav, dobrodošla kod nas! Evo, od danas si kod nas na listi, i ne samo to, odmah si visoooko gore! Kako se osjećaš?
Hello Kitty, gdje si nam ti?
U četvrtak stojimo svo troje u ljekarni, a ispred nas četvero ljudi i neposredno prije mene neka cura. Govori teta u ljekarni: "Neka dođe trunica." Gleda cura ispred mene svoj trbuh, govori: "Ma neee..." Gledam tetu i pitam je: "Ma šta ja?!" Ona: "Pa da."Uglavnom, poslije se minutu ispričavala, zajedno s drugom tetom (koja mi je neki dan prodala vaginalete koje ne ometaju začeće i trudnoću!) i veli baš ta druga:" Pa bilo bi lijepo da je trudna." A ljudi u ljekarni su imali šou....
Opravdanje je bilo da sam imala tako neko držanje, imala sam dječju torbu-patku naslonjenu na trbuh, ruke preko trbuha i TUNIKU. A ispod se stvarno vidi moj ne baš ravni trbuh, a i jaaaako mi se piškilo...
Bradavice su i dalje osjetljive, no manje. Trbuh me nije zabolio niti jednom.
lista za 21.06.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Srećo,super!
Šiškice,ako vještica dojde kak treba,na brdu sam 1.
Baš kad idemo i na rebro..
Kad si ti?
Posljednje uređivanje od žužy : 21.06.2014. at 10:21
nemam pojma....mislim da je sve normalno,samo meni još čudnjikavo
...ali danas bila na folikulometriji...sve ok...nema nikakvih upala,cistica,sama čistina osim jednog vodećeg folikula koji je i sam iznenadio dr,jer je gledao u ekran i govorio"a tu ste,sli još ste mi svi mali...opa..eto i njega iznenadio me,jedan jako veliki"......
Pišite sutra 2dc. Stigla je.
U ponedjeljak sam na brdu i nemam pojma što me tam čeka , nema doktora i mjenja ga doktorica..
Bumo vidjeli što ćemo dogovorit, pa vam javim skidanje s liste ovaj mjesec!!
lista za 22.06.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Jutro!
Šiškica, žao mi je...Opet.... Ma kao da ti je zadnja M. jučer bila... To vrijeme tako brzo leti. Htjela bih prestati pisati vama cure svaki mjesec, svaki mjesec, kako mi je žao zbog M. Stvarno bih da se napokon dogodi trudnoća i da mogu čestitati!
Jučer sam imala jaaako težak dan, cijeli je bio naporan, ali neću u detalje, želim ga zaboraviti. Na kraju dana sam isplakala svu tu težinu i sa svakom suzom mi je bilo lakše. Naime, ovakav ispad mogu pripisati PMS-u. Neka tako bude. Trbuh me bolio oko 11 i navečer malo. No, to može biti i kod menstruacije i trudnoće. Ono što me začuđuje jesu moje bolne bradavice (grudi su mrvicu nabrekle), ali BRADAVICE.... Eh, to mi budi nadu...
Kudri, dobrodošla u ljubičice! Javi nam se!
Onda sutra testiranje. Hoće neka cura sa mnom?![]()
Pišite 1dc
Opet odbrojavanje![]()
Sreco sretno sutra ako se odlucis na testiranjeZa jucerasnji teski dan
, nek se ne ponovi tako skoro! Hmmm osjetljive bradavice bi mogle biti dobar znak..
Maminaljubav, zao mi je zbog M
Ostale koke koliko vidim uzivaju u produzenom vikendu..neka neka..nema stresa pa valjda zato ljeti ima vise plusica
Jutro!
Skuhala sam vam kavu...
Aliana, hvala na bodrenju.... Kako si ti?
Cure, samo jedna crtica. Pa budimo ozbiljni, očekivala sam to. Skidam kapu ovom ciklusu jer su mi bradavice osjetljive već 7. dan. Presedan za presedanom iz ciklusa u ciklus. Ne mogu se načuditi. Ponovit ću test za dva dana, na 16 DPO kad je krajnje vrijeme da se nešto pokaže, ako se prije ne pokaže Gospođa M.
Završila sam poglavlje u svom životu s LH trakicama, potrošene su i gotovo. Početkom mj. imam pregled i kod gin. i zahtijevat ću pretrage. MM ide na S-gram. Bit ćemo pametniji.
Nada i dalje postoji zbog tih bradavica, no mislim ipak da će doći kučkica.
cure pišite mi 3 dc,
srećo nadam se da je test u krivu
lista za 23.06.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Techna i Maminaljubav,
Ma nisam tužna, još se držim. U biti, nešto sam računala i spoznala da trčim pred rudo.Dan (ne)očekivane je tek sutra, tj. u srijedu. Nade još ima!
Cure koje su dobile grlim! Sve znate... Ja sam prikraju sa svojom...
Sreco nadam se da je samo prerano za test...pricekaj srijedu... Ak je bit ce i onda a ak nije usparat ces test...znam da je tesko al izdrzi.![]()
Hej,curke šaljemsvima.
Kod mene ništ novog,cice boluckaju,tu i tam me pikne nekaj dolje..sve je nekak ni vrit ni mimo.
Srećo,!
A neeeznam kaj da ti velim...nemam neku posebnu volju.Samo čekam legicu da dojde i da morem zvati na VV.
Ne vjerujem da nam se posrećilo baaaaaaš sad.
Pusiona je sve...nemam volje za nista...bas nista...
i kod mene isto tako.. za sad ostajem kod vas!!!
Mozda ti je tak i najbolje.draga...bar dok ne produ godisnji odmori...
Ola komadi!
Šta se radi?
Ja na godišnjem, ovaj vikend napokon odrdili zadnju svadbu u nizu, sad odmor.
I ja bi na godisnji! Al to je moguce jedino ak zatvorim cvjecarnicu...i vise ju ni ne otvorim jer tak i tak nema posla.
Treba ko cvjecarku ? Hajahahahhha
večer curke...
onima kojima je m došla-a što da vam kažem-žao mi je,ali idemo svi skupa dalje...
onima koje su u akciji,a tu i ja spadam-neka nam je sa srećom...kao i našim nogometašima večeras-akcija je pala taman da se stignu obavit pripreme prije tekme...e sad neka nam je svima -potitivno,odlično i pobjedonosno!!!!
..ja sam na god,ali silom prilika,zbog folikulometrija morala sam ostat u gradu-danas bila i dao dr.zeleno svjetlo za 2 dana akcije(danas i srijedu)...mislim da je i danas bio dan d...od subote me je bolio lijevi jajnik,i to fanjski-nakon odnosa nakon jedno dva sata,tolika me je bol probola u njemu,kao da me netko iglom pika...a do danas popodne,samo što nije iskočio van iz tijela,toliko me bolio..i bio je velik(barem mi se čini) 19.mm,a drugi na desnom oko 18.
...sad me više niš u lijevom ne bolucka,a tek povremeno u desnom osjetim...
tako da ću se družiti s vama još do četvrtka,a onda odlazim na zasluženi odmor i čekanje![]()
Posljednje uređivanje od bubicazubica : 23.06.2014. at 19:45
Sreco, ovaj put napravi drugacije. Ufuraj se da 100% dolazi vjestica, cak je prizeljkuj pa se mozda zenska zezne, naduri i u inat ti ne dode
Zuzy, ne odustaj. Par ciklusa prije termina za umjetnu su najplodonosniji. Tak je meni bilo, a imam i par takvih primjera u blizoj i daljnjoj okolini. Ljudi taman odustanu od svega jer jelte imaju zakazano i ne racunaju da bu im se ista do tad primilo
Moji simptomi nikakvi. Mozda malo vece cicke, al nis ozbiljnije..![]()
Sreco ovi Emini biseri bi trebali u neku knjigicu !
Ma nema veze,idemo dalje
Moze pomoć,koristite trakice za ovulaciju,ako da koje?
da,ja nemam pojma kak se zovu,narucila od lika sa njuskala...ok cjena a puno ih dobijes...plus uz njih dobijes nekoliko testova...
aliana, trudimo se ovdje iskorijeniti "umjetnu" oplodnju jer u medicinski potpomognutoj oplodnji nema nista umjetno...
Sreco, jako mi je zao zbog minusa, zbilja sam mislila da ce biti plusic...
Bubekica, prihvacam kritiku, u pravu si. Nece se ponovit![]()