sperm meets egg plan; pocnete na 8dc i svaki drugi dan, onda naravno na dan ovulacije jednom i dan poslije ovulacije.i onda štrikanje do kraja mjeseca
. MM to zove tjedan keksanja i vec nam je sad postala "kucna"fora.
Drzim fige za cetvrtak!!
sperm meets egg plan; pocnete na 8dc i svaki drugi dan, onda naravno na dan ovulacije jednom i dan poslije ovulacije.i onda štrikanje do kraja mjeseca
. MM to zove tjedan keksanja i vec nam je sad postala "kucna"fora.
Drzim fige za cetvrtak!!
Last edited by Lorelai; 08.07.2014 at 10:37.
Dobar plan, al kako meni šeta O mi krecemo 6DCsto je sigurno-sigurno! Samo da ova vještica stigne!
mi smo pocetkom godine imali priliku kad smo oboje bili kod kuce i bez dodatnih opterecenja, pa smo par mjeseci zaredom odlucili svaki 2.dan "hopsat" kao da pokrijemo sve moguce dane tih ciklusa, al nije upalilone zelim unijet negativu jer ja vjerovatno kakve sam srece uopce nisam imala O ili se jednostavno nije uhvatilo... ali plan je super dobar, zna bit i zabavan, samo opusteno, puuuno strpljenja i drzim vam fige!!
![]()
kolegica koja se isto bori sa PCOS kaze da je ostala trudna tek kad su odlucili doslovce svaki dan hopsat, bez obzira na d.c. i O... iskreno mislim da treba puno volje, zelje i strpljenja za to, pogotovo kad se pokusava duze vrijeme, a i u danasnjem svijetu kad ti xy stvari utjece na raspolozenje (posao, obaveze, strka-zbrka...) ali eto njima je upalilo i danas imaju cak 2 divne djece![]()
Planirala sam početi od sutra, odnosno 6 dc... ali izgleda da ćemo od 7 dc, jer smo se jutros malo zaigrali, pa da ipak bude svaka 2 dana.
I još nešto, ne namjeravam koristi OPK. Znam da gotovo uvijek ovuliram 12 dc, ponekad 11. I uvijek 2 dana prije ovulacije krene EWCM, tako da mislim da mi je dovoljno pokriti dakle 7, 9, 11,12,13.
Prvi plan je bio 6,8,10,11,12... no dobro :D
Kuzim zakaj svaki drugi dan,ali zakaj onda.do kraj.C,nis!??
Ma mi se ne držimo toga.. pa tko bi izdržao toliko dugo?????
I Tayla dobar vam je plan!! i drzim fige da upali! Mi smo takodjer misli krenut svaki drugi al smo se morali malo prilagoditi jer mm otisao na put u medjuvremenu tak da smo na kraju krenuli 8,9,10 dc i onda danas (12) i sutra (13) nastavljamo, a i nadam se da ce O krenuti; nekak je spora ovaj mjesec![]()
Jel' nekog peckaju cicke oko O?
Dobar vam je ovaj plan...
stork,sjetih te se neki dan...bili smo kraj obilježja di piše 16.meridijan pa reko ma kooonačno znam od kud je![]()
Pa znam da se nece primit al to ne znaci da ne treba uzivati!![]()
E žužy još uvijek nemaš pojma![]()
lista za 09.07.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
Tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
ivana.sky ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
[/QUOTE]
Dobro jutro, drage moje!!!
Žužy kako si nam???
Lorelai misliš da nam je dobar plan? Ja se isto nadam.. danas nema nikakve akcije, već sam upozorila MM. Kažem mu jutros "Danas nema keksa", a on će "To vjerojatno samo dok se ne vratiš s posla?"![]()
Stork meni to počne tek pred glupu M i uuuvijek mislim da je simptom nečeg boljeg![]()
Last edited by Tayla; 09.07.2014 at 07:26.
Jutrooo!
![]()
Jutro cure!
Tayla,dobro sam.. sutra punkcija.
kudri,jao diii si gore!
bubica,gdje si nestala,kaj ima?
MAMI,jesi počela bit vrijedna?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima!
Jutro curke!
Tayla, brijem da da! Treba se pravovremeno pripremiti, napuniti, i onda baciti u akciju, i to mislim na oboje.. Ja sam jucer radila Lh test i jos uvije je neg.. sad si vise ne znam kaj bi mislila, vec me to izludjuje, i jutros sam cekirala sluz, ni priblizno ewcm?!
sad se vec osjecam kao da sam u pms-u a ne pred O.. za poludit, veli mm da se opustim i da ce bit, al problem je kaj mi se non stop to sad vrti po glavi
.
Tak da smo mi preskocili sinoc, nadam se da ce veceras Lh biti pozitivna, ak ne ne znam kaj bumo.. (jel tko zna zakaj bi mi O "toliko" kasnila?)
Strok, meni se obicno tak javlja pred mengu, i da uvijek se nadam da je znak trudnoce a ne pms-a.!
Zuzy!!
Mi udarno pokrivamo već 4 dana ujutro i navečer(iako je preporučeno bar 3 mj pauze, al' valjda je i 2,5 dosta). Mislim da je O bila sinoć, dobro me vrtio lijevi jajnik
Za svaki slučaj smo jutros prije posla potvrdili gradivo
Dobro je kaj se ovaj mjesec ne nadam uspjehu od prve pa sam totalno ok u glavi.
Svim curkama ~~~~~~~~~~~~~~
Ajme kaj je toliko proslo?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima
Ljudi moji, još 15-ak minuta, pa odoh kući. A ne mogu se veseliti akciji danas, kad moramo preskočiti dan. uh...!
Danas je bio frkovit dan na poslu, jedva čekam doma malo odmoriti. Lijepo mi se provedite ostatak dana![]()
Svima puno sreće, Žužy tebi pogotovo ~~~~~~~~ za sutra! Trebam odmora pa molim šeficu od liste da me od sutra briše s liste!
Žužy, sretno draga sutra!!!
Stork,svaka čast,bome radite pošteno!!
Da,ja još uvijek gore...sad guglam "kasna ovulacija" jer smo zadnji sex imali 28dc i nadam sejer su mi ciklusi inače jako zbrkani i neredoviti,a po forumima ima dosta priča takvih kasnih ovulacija i trudnoća...ko zna, držim se za slamku,iako sama svjesnaa da je šansa miiiiniiiimalna
Od simptoma tu i tamo bol kao pred mengu.cice prazne
Last edited by kudri; 09.07.2014 at 17:01.
Kris jeste li već odabrali ime curki?
lista za 10.07.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 43 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
odbrojavalice:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
Tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
ivana.sky ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
Jutroooo!
Žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Vrijedna sam, nego šta.
Jutro! Žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~!
Cudim se sama sebi...upravo jedem hamburger!!! U pol 11!!! Bas sam gladna,a inace jedem tek iza 13
Kudri nada umire posljednja!!
Strok fakat ste se pokrili, samo tako nastavite, i mi se pokrivamo ali me izludjuje to sto jos nisam dobila pozitivnu LH.. i sad se lupam po glavi kaj nisam pratila bbt.. i takugl, odoh na more curke, samo za vikend al idem malo brcnut nogice i uzivat na plazi! Saljem vam svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!! Tipkamo se poslije vikenda
![]()
Lorelai, uživaj za sve nas na moru!!
Žužy, pozitivne vibre s juga stižu![]()
Hej, curice!
Evo ga nalaz MM:
NALAZ REF: INTERVAL
izgled normalan normalan
likvefakcija: završena završena
pH: 7.3 veće ili = 7.2
volumen: 4.54 ml ne piše (no negdje pročitah da je 2 ml minimum)
viskoznost: normalna (manje od 2 cm)
spermiji:
ukupan broj: 357.2x10 na 6 (veće od 39)
koncentracija: 78.7x10 na 6 (veće od 15)
ukupno pokretnih: 79 posto (veće od 40)
progresivno pokr. : 46 posto (veće od 32)
morfološki normalnih: 83 posto (veće od 4)
okrugle stanice 1.8x10 na 6 (nema intervala)
![]()
![]()
Drago nam je što smo to napravili, možete zamisliti! Mirnije ćemo spavati... Međutim, može sad biti da je u meni problem. No, krivit ću stres. Krajem mj. idem vaditi hormone, tako očekujem.
Jaaaaako nam je žao što poslije 4 dana apstinencije nismo na 12 DC imali akciju, već davanje uzorka.... Jao.... A gin. je predvidjela tada O. Jao... Nema veze. Briga manje.![]()
sreco super spermio![]()
Last edited by bubekica; 10.07.2014 at 12:47.
Bubekica, hvala ti! Jelda da je rasturio?!?! Ej, ne moram ti pričati koliko je ponosan!!!Ej, idemo po tu bebu i gotovo! (+ treće odmah nakon njega!)
Super spermici!!! Haha
Upravo sam procitala da pristici iznd linije usana ukazuju na pocetak O! Ja imam jedan od jucer! Ali neg LH a cice me bole...:confused:
drage moje cure dobar vam dan...nakon malo duže pauze od mene...
još uvijek sam na go....brojim još sitno-do pon...a onda sve ispočetka...
...znam da vas sigurno zanima moja muka s ovulacijom,jajnikom,,i hvala što me se sjetite i spominjete..ovako,reć ću samo ukratko-do 21 dc sam bila skoro svaki drugi dan na fm...nikad tako dugo,i nikad se nismo više sex.nego ovaj mjesec..ispočetka je bilo sve opušteno,laganini,,,,e kako je vrijeme odmicalo,a folikul sve veći i veći(čak sam dobila štopericu 16 dc )...nama je sve manje bilo zabavno to "raditi jer možda će sad o..možda sutra...)...19 dc imala sam 32mm sa nešto i rekao dr"mislim da ovaj mj.ne možemo reć da je bila o,a ako i bude neće biti kvalitetna..dešava se...ja koma...ono kako pa uvijek imam o,a baš sam i vama rekla da je odmah 9 dc moje tijelo podivljalo i igralo nogomet s jajnicima(a da,na 11 dc vidjela sam predivan okrugli,veliki folikul..ono savršenstvo,tako mi je i rekao na pregledu)..e i zadnji dan fm,znači na 21 dc..moja dr. mpo je rekla(a prisutan je bio i dr.od prijašnjih pregleda)-34mm x nešto...vidi se cista žutog tijela,a dr.kaže njoj"ma još nije bila o,treba svaki čas puknuti"..ona ga gleda,i kaže...nije baš tako...vidi se žuto tijelo..znači cista žutog tijela je..
...e sad,na nama je da čekamo...za otprilike tjedan dana bi trebala doć m(po njenoj računici.što znači da bi mi kasnila 7 dana)..ako sam nestrpljiva da napravim tetsić,24.7 betu..
...od simptoma nema niš..osim što idem već par dana stalno pipi u toku noći...cice-ono ko u curice,dvije točke(malo punije)...neurozna do zla boga,jer sam imala velika očekivanja od ovog ciklusa...temp.sam onako iz fore mjerila par dana-ko zmija,...ništa,po tome o nije ni bilo,jer bi barem pokazivao više od 36.4,što pokazuje već danima...a i osjećam dole onaj bljakast osjećaj...
malo sam se raspisala,ali nadam se da ćete mi oprostiti,ipak me nije bilo dva tjedna ...a sad se moram vratit na stare vaše postove da vidim što ima s vama...
držte mi se i dalje hrabre,lijepe i vesele!!!!!!!!!!!1
ja sam pila tri mj.pa sam sad napravila pauzu..ne mogu reć da li mi je pomoglo/odmoglo,jer sam usporedno bila i čajeve(marulju,vrkutu,malinu..ne svaki dan naravno sve to zajedno..imala sam sistem)..i folacin...
trenutno sad isprobavam matičnu mliječ-kapi
uh što sve nećemo isprobat samo da se uhvati...
bo...ne zna ni dr.da li je pukao.
...zadnji sam put bila na 21 dc,promjer je bio 34mm x nešto...a endić jako tanak samo 4,5 mm... bila je tad i moja dr. i tvoj...moja je rekla-cista žutog tijela,a tvoj-trebao bi sad svaki tren puknuti(a to su govorili od 11 dc,hahaa)
..