vatrice,jako mi je žao...![]()
Navrati ponekad,nadam se sa sve boljim vijestima.Sretno!
Srećo,prvo imam neke pretrage za obaviti,do sredine srpnja..onda se nadam poslu.
vatrice,jako mi je žao...![]()
Navrati ponekad,nadam se sa sve boljim vijestima.Sretno!
Srećo,prvo imam neke pretrage za obaviti,do sredine srpnja..onda se nadam poslu.
A sad slijedi kljukanje razno raznim preparatima,pa kontrola u 9 mj, i ako je sve ok, sa slijedecom M krecemo u postupak... Jos kad bi nasao manje stresan posao... Uh... Hvala cure, budite vrijedne!!!!
Vatra-drž se,glavu gore i sretno sa svim pretragama i kljukanja preparatima!!!!!!!!
helou curke moje...nisam još pishnula testic...nekako me drži ona"doć će...samo što nije"bol...tako da neću ni pomišljati danas...nego sutra pipi..
vruće je.....mislim ja obožavam toplinu,vrućinu...ali što je previše..previše je....
Ola chiquite !
Kako ste mi ? Nešto se slabo tipka.
Nadam se da ste negdje u hladu i da uživate.
Ja se ozbiljno primila posla pa skačem na muža, možda se desi čudo.
Položila sam onaj ispit, pao mi je ogroman teret s leđa.
Svima šaljemˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~ za šta mu treba.
Mami
čestitam za položeni ispit!!!!!!!!
jako hladno u ovaj vrući dan!
Bokic, ja ne tipkam jer je prevruce za bilo kaj! Na mom poslu nema klime i cjeli dan pece sunce ravni u mene...Nadam se da ce sutra past temperatura!
Jutro! Kavica! (za one koji je piju na ovu vrućinu)
Bubica, pishaj što prije i obraduj nas!
Mami,za ispit! (Koji, ako se smije znati?)
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 12.06.2014. at 06:58
Jutroo!
Srećo hvala na kavici!
Polagala sam za licecencu za zastupnika u osiguranju.
Dobro jutro, trudilice drage!!!
Mami ČestitkeeeeSvaka čast!!
Nivesa iako imam klimu, nema neke koristi jer sam kao u stakleniku. Jako puno prozora, a sa sunčane strane zgrade mi je ured. Pržiona... uh!
Samo se ja tješim da meni očito nekako paše ta vrućina, jer lani sam u ova doba negdje uspjela zatrudnjeti, dok je sunce pržilooooo
Jutro! Moj nesudeni bebac se primio u 11 mj. Mislim da nije bitno koja je vani temeratura![]()
ma naravno. pa djeca se rađaju kroz cijelu godinu,
ali dosta ginića će ti reći da, valjda po njihovim neslužbenim statistikama,
najviše novih trudnica dođe k njima iza ljeta.
to su one priče s opuštanjem, endorfinima, d vitaminom, koje su mnogima smiješne,
a mnogi će reći da se je baš njima tako posrećilo.
bubice, samo ti budi kul, nedaj se isprovocirati
ionako ćeš još dugo biti trudna pa čemu žurba da što prije saznaš
dan....zaspala jutros pa nisam ranom zorom piskila
...ako do sutra ne dođe..idem vaditi betu...na petak 13,...
p.s. i meni se prošlo ljeto na +35 uhvatio bebač...ljetne vrućine nam izgleda svima pašu..![]()
Ahoj tete!
Može i kavica,i vodica i gemišt za MAMI.. go girl
bubicezubice,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
El to tebi kasni vještica?
Sad ti više nije bitno da bude prvi urin![]()
Bubica, ma daj kakva beta sutra...!Pišni taj digitalni test jer si rekla da hoćeš i da ga čuvaš. A namamila si nas i sad izvoli - PIŠKI!
![]()
bubice, ja neznam kako imaš strpljenja čekati, svaka ti čast!! ja bi već pišala na sve i svašta
Bome..nedo vrag da imam doma nerabljenog testa,a u određenim sam danima mjeseca![]()
tigrić,kak si nam ti,daj nam malo o simptomima?![]()
pa nema nekih simptoma osim stalnog umora,.ali svi oko mene su isto krepani pa jel to od vrućine ili trudnoće neznam. Malo sam i gladnija,ili sam se samo pustila s lanca,neznam. Znaš kako sad sve gledaš drugačije i sve povezuješ sa trudnoćom a možda zapravo i nema veze jedno s drugim. Jedino me cice i dalje ne bole. To mi je fakat čudno,al vi tu na forumu velite da ima i takvih pa se uzdam u to.
Ma ne... Meni se već zgadilo to stalno zapišavanje.... Ali da stvara određenu ovisnost, stvara.![]()
Bubica nas je navukla na čekanje njezinog pišanja pa nikako, nikako. Kao da mi nije dosta mog pišanja, pa još i njezino...Šalim se, Buba naša!
![]()
samo se vi šalite sa mnom..ja sam uvijek spremna za šalu,pa čak i na svoj račun
...čudim se sama sebi,da se ne dam natjerati na testić...poremetio mi se sklop u glavi,bit će od vrućine...ali dosljedna ću biti ovaj put sama sebi,pa makar se grizla do sutra...mada nekako čisto sumnjam da će bit što od toga...
po o mi je danas 14 dan nakon o..i za moje prilike kasni 1 dan od prethodnog ciklusa...osim nirvane dole(samo povremeno neka boluckanja,ali ni sjena onome od prijašnjih ciklusa,i to samo zadnja 3 dana)...nikakvih (ne)simptoma....
...a i ako je +,kako ću onda pit kad pobijedimo večeras??????????![]()
bubice,a i inače ti menga dojde 13. dan od O?
A praktičnije ti je onda znati još danas dali piti ili ne ...
Ja ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ne piješ![]()
Ja bih se odrekla alkohola do kraja života, samo da je mrvica u trbuhu...
Bubica, sreeeeeeeeeeeetno!!!!
a više ni sama ne znam kad dolazi...sad tu vraćam stare mjesece,dane...računam i računam..da u biti mi dođe 14 d od ovulacije(ako sam ja to sve dobro računala)...a to je danas...,ako realno gledamo po folikulometriji,gdje je teta dr.rekla dan prije o kad sam bila,sutra u akciju,jer nastupa o..a onda nakon dva dana folikula više nije bilo,što znači da je bila u pravu...
BUMO VIDLI...ups...radim,i koristim velika slova![]()
bubice meni je na digitalnom testu pokazao plus 11 dan poslije ovulacije. Običan test gravinost mini isto slijedeći dan.
Bubica zubica, svaka cast, ja ne bih izdrzala pritisak, sigurno bih pisnula![]()
Techna, nek se statistike ginica potvrde tu kod nas na forumu pa da imamo na kraju ljeta puuuno trudnica![]()
Buđenjeeeee!
Kava je kuhana.
Bubice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Jutro!
Bubice, sretno!
Morala sam te počastiti smajlićem, to je najmanje što mogu...
Nivesa, što je s tobom? Hoćeš i ti napraviti test?
Dobro jutro svima
Evo opet neka hladna fronta između MM i mene. A baš je potrajalo neko lijepo razdoblje. No dobro, mora biti malo i oblaka, a ne samo sunca u braku
Bubice držim ti fige. Ajme, jedva čekam da nam se javiš
Tayla, i u mene puše hladno zadnjih dana...a trebali bi biti presretni zbog bebice...ne mi se svađamo oko nekih trećih gluposti i svako dignuo nos na svoju starnu...
ali ja sam u posebnom položaju i očekujem da se meni prvo pristupi..
bubice, sretno i držim fige!
Bubica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pa dobro kakvo je ovo ponačanje??
Bubice javiiiiiiii seeeeeeeeeeeeeeee!
bubicezubice, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
Žužy, jesi u akciji?
A jesam se razočarala jutros. Mislila sam da smo eto baš dobra momčad i da smo dali gol u 11. minuti, no to je bio AUTOGOL!Ma nema šta, barem smo sretnici.
I da, uvijek su krivi suci.
To su moji komentari. Inače, nisam nikakav pobornik nogometa. Naprotiv.
Ovaj put i je kriv sudac
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk