Tayla, mislis na bubicuzubicu?![]()
Tayla, mislis na bubicuzubicu?![]()
Teska depra kod mene danas
Ne znam jednostavno takav dan. Tezak..dosta mi je svega...
Imam pitanje, s obzirom da je 18 stupnjeva vani a ja se znojim ko svinjai ne mirisi bas haha da li da ti pripisem pmsu ili?
Sreco pravi si optimist![]()
Sad sam procitala , u pravu si. Sve je moguce
Sreco, eto, ta je Ema prava macka. Neces me zaboraviti pored nje. Bas sad citam koji je dan ciklusa. Eeee, moguce da se tu nesto kuva. Kako bi Irci rekli : bun is in the oven22DC, tko bi ga znao, mozda je malo rano za PMS, ali za RT (ranu trudnocu) i njene lude siptome nikad!
Sanjala sam nocas da sam rodila curicu Moniku (bezvezno ime, posebice nakon Lewinski) i tjedan dana iza nje, rodila sam Marisol (jos gluplje ime, ali barem ona nije bila javna fufa, pa ajde, moze proci) i obje su bile mulatkinje![]()
Čujte ovo. Neki dan nađe moja Ema dvije knjižice, u koje sam pisala pjesme od 2002. godine sve do 2009. I objasnim joj što je to... I shvatim da 5 godina nisam napisala ni jednu pjesmu. Ruku na srce, pisala sam pjesme pune bijesa, tuge, plača, sve najcrnje što možete zamisliti.![]()
Kažem naglas da bih mogla opet početi pisati pjesme (iako ne znam kako jer sam ih pisala obzirom da sam bila jako tužna prije braka i kćeri, nikad nisam pisala "sretne" pjesme) jer ima praznih stranica u pjesmarici.
Veli Ema: mama, dat ću ti olovku i piši pjesme!![]()
(kad bi bilo tako jednostavno napisati pjesmu, haha)
Sreco ja isto drzim fige za taj scenarij... Samo kaj veli mm da je to od nervoze..al nisam ni spavala nocas bas nesto cesto sam se budila.
Al neki cudan osjecaj tamo dole takda se bojim da m stize..neki pritisak osjecam
Mislim da bi bilo pisnut test pa cu onda ziher dobit nakon pol sata hahaha
mislim da to sad ima veze sa ovom promjenom vremena,inače mi je bilo užasno vruće pa odjednom sad hladno! U prvoj trudnoći mi je bilo grozno vruće,čak sam si išla kupiti ventilator koji bi puhao u mene cjelu noć!
ah te čari trudnoće
Tigric kris. ...malo vise info o tim ranim ful ranim simptomima. Jel bilo osjecaja kao da cete dobit svaki cas m? Glavobolja? Zed?
Budenje po noci? Bilo kaj? Pojacani iscjedak?
Nivesa, sve to... U biti, sve što upućuje na PMS, upućuje i na T.
Kad smo već kod glavobolje, evo je kod mene, neka slaba...
Kris, avatar ti je zakon! To si ti?![]()
danček i od mene malo...napokon...kad su ovako lijepi dani vikendom me nema u gradu i nema net-a,telefona...samo nirvana
...dok sam pročitala sve vaše postove od zadnjih dana..prođe marenda...
vidim da ste sve bile aktivne..u prirodi...šumici...sobici..samo tako nastavite...
pozdrav dalekoj Irskoj!!!!
srećice-nastavi pisati pjesmice i svaki nas dan obraduj s nekom novom-to ti je pod"obaveznu domaću zadaću"...!
nivesa-ja sam imala nalete vrućine kao da sam u klimaksu(dobro i bilo je vruće prošli tjedan)..a inače sam jako zimogrozna...također sam imala osjećaj da ću dobit,ali nekako čudan..kao nekakav sluzni čep da se otvara(uh kako sam to lijepo sročila),tri dana prije nego što i jesam.....glavobolja,ali ona ludo bolesna da sam htjela lupati o zid(tako da sam nekako sumnjala da će doć..i čim je došla,i glava prošla...bem ti psihu)
i da...sad svečano obećajem da više neću raditi nikakve testiće prije nego mi bude tjedan dana kasnila( i u prvoj sam napravila tek nakon 15 d)...
tayla-optimizam je moja jača strana...
šiškica-kako je danas?
žužy-fala na kavici...
..ako sam koga zaboravila...šaljem pozdrave!!!!!!
e zaboravih..od moje m...danas nema ni ono mikroskopsko m
(samo dva dana nekako bljakasto(ugrušasto),jučer nešto sitno prljavo smeđe...)...
ponovo sam u akciji za jako malo![]()
Bubica tnx...malo si me vratila u stvarnost...necu jos radit test
kod mene nema nesanice,naprotiv meni se užasno spava cijelo vrijeme. Tako mi je isto bilo i prvi put. Spavanje i lagana mučnina,to ti je to kod mene.
Cini se meni da ovo nije moj zivot i da cu se probudit negdje smijuci se svemu
joj tigrić-pa tebi,koja je zaslužna za ovo novo naše odbrojavanje nisam uputila ni slovo-OPROSTI!!
...Želim da ti mučnine brzo prođu i da uživaš u mirnom tijeku trudnoće!!!
Sreco, jap...to je moja bušica.
Nivesa, voljela bih da te mogu umiriti ali kod mene je sve bilo naopacke, mjesec prije prepuna simptoma a u dobitnom nishnikakav pms drito pred M, samo jedno tjedan dana prije M osjecaj da cu isti cas dobiti i nakon par dana nestalo i nista me nije moglo nazivcirati.
Sto opet nikaj ne znaci, neke bas opere nenormalan pms, svaka je drugacija.
Nivesa, koliki su ti inače ciklusi?
Od 29 do 38 ili 40 dana. Pozitivnu lh trakicu sam imala 22 dc, sad mi je 33 dc
Posljednje uređivanje od nivesa : 16.06.2014. at 17:00
bubicezubice hvala ti!
Ma to su sve slatke mučnine,neka ih samo!
Nestrpljiva....:confused:
Jutro!
Kavica je skuhana!
Jutro, dame!
Hvala na kavi,Mami
Evo, dopuštam si umisliti još jedan simptom: bolne bradavice na dodir. Ne mogu sa sigurnošću reći dal sam to ikad imala, no eto, neka to bude moj ovomjesečni simptom.![]()
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 17.06.2014. at 07:20
srećo i moje bradavice su napokon postale bolne,zapravo onako osjetljive. Jutros opet mučnina i takva želja za sendvičem iz dubravice da su mi sline doslovno curile. Jedvo sam dočekala da dođem na posao i trknem u pekaru. Mili bože,ti je bilo neizdrživo!
lista za 17.06.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
Techna, dobrodošla gore! Imaš nešto za podijeliti s nama? Kakav simptomatični simptom?![]()
Jutro!
Least,ako čitaš kojim slučajem..čestitam od sveg srca na dugo čekanoj mrvici!![]()
Meni fefić označio O...pojma nemam el tad i bila...po temperaturi je.Osjetila nisam nikaj,čak je i EW bio prije.
![]()
Helou! Ja mislim da je m na putu. Cice bole...
Sent from my ST26i using Tapatalk